Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 99329933993499359936 ... 14783>
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:39

ЛАД написав:
  tester7336 написав:
  ЛАД написав:.............
Классный вывод!
Законная процедура :arrow: нет политической необходимости с ними бороться.
Долго думали?

а что вас не усраивает.
со слов стм как власть действует в направлении обывателя-уклониста
1. по закону долго и муторно. и не факт что выгорит.
2. есть политическая необходимость срочно решать проблему.
3. действуем в обход закона.

теперь это же рассматриваем в плоскости казнокрадов. если нет второго пункта то третий и не возникнет. все останется на первом пункте. по закону - муторно, долго и не факт что выгорит. сложно?

1. Выгорит, но долго и муторно. А нужно срочно, "ещё вчера".
Нарушение очевидное и не требует доказательств. Как в ваших же примерах с нарушением ПДД.
2. С уклонистом есть военная необходимость. Но при отправке в армию его не наказывают, а только принуждают выполнить конституционную обязанность.
3. В обход закона привод в ТЦК. Дальше всё по закону и никакие права гражданина не нарушаются. Он просто идёт выполнять свою обязанность.

С казнокрадом.
1. Выгорит, но долго и муторно. Срочности нет. Если даже он действительно казнокрад, то он арестован и/или (как минимум) отстранён от должности на время следствия и суда. Т.е. возможности дальнейшего нарушения казнокрад лишён.
Преступление не очевидно и требует доказательств.
2. Политическая необходимость есть. Но она требует неотвратимости наказания, а не срочности. Причём именно наказания. С заключением в тюрьму, возможно, с последующим ограничением прав.
3. Как действовать в обход закона? Посадить его в тюрьму, конфисковать имущество, лишить прав в будущем без суда?
Хотите такой вариант? Уже было.

Просто разные требования. И не по принципу бедный/богатый. Разные по сути.

Кім Чен Ін вважає інакше і тридцять страчених за повінь можновладців
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ще раз:
є факти
  pesikot написав:Да, я виїхав з Чернігова

а ще емоційні припущення
  pesikot написав:сцишься, сидячі далеко

закругляйся, не засмічуй гілку.
Відкрий з Будівельником окрему тему де буде вимога в кожному реченні писати "брехня, ідіоти, сикуни". Впевнений це буде одна з топ-тем
Letusrock

Заблокований
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:43

stm написав:
  sens написав:якщо казати як є , у мене немає ніякої реакції до всіх учасників , лише обговорення теми , щодо законності дій працівниками ТЦК - порушення багатьох статей , а працівники поліції закривають очі і виключають відеофіксацію правопорушення з боку ( вини ) саме працівників ТЦК , фактично кого відловлюють , розуміючи що опіру не буде роблять що заманеться

Я в курсе, я не люблю желе и холодец ) личные, безэмоциональные, а просто вкусовые предпочтения могут быть не только в еде, но и в выборе людей в окружении )

Ще можна додати, якщо неможливо вирішити одне складне питання,то треба його розбити на декілька простих і вирішувати. Так само з хімічними речовинами і сполуками - робити хімічні реакції до утворення води і простої речовини. Але це неможливо сказати саме про холодне і солодке,як ви описали.

Так само немає нічого постійного ніж рішення ВСУ.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:43

detroytred написав:
  ЛАД написав:Но какие "права і свободи" вони обмежують?

Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.

Право на гідність.
Більше не став дивитись, які ще.

Неверно, прочитайте текст этих статей.
Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.

Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом. ...

При доставке в ТЦК никто не принижує його гідність и т.д. и никто его не арестовывает.
Избиение в ТЦК это уже чистое нарушение закона. Такое бывает и в полиции. В таких случаях надо подавать в суд.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:46

tester7336 написав:
  ЛАД написав: Речь о взаимоотношениях "тцкашника" и "ухилянта". Вы почему-то доказываете, что нарушает закон только "тцкашник" (он, действительно, нарушает), но "забываете, что первым нарушил закон "ухилянт". Причём при встрече "ухилянт" закон уже нарушил, а "ухилянт" только нарушит в будущем, когда силой принудит "ухилянта" пройти в ТЦК.

в 100500 раз.
я обсуждаю действия со стороны государства к разным категориям граждан Украины действия которых негативно влияют на нашу обороноспособность.
если государство считает что кто то казнокрад-коррупционер то запускается строго законный механизм.
если же тцк считает что работяга ухылянт - по почкам и в бус. минуя законную процедуру.

Я вам объяснил разницу. Вы её понять не хотите - ничего сделать не могу. Спорить с вами дальше смысла не вижу.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:47

ЛАД написав:
  detroytred написав:
  ЛАД написав:Но какие "права і свободи" вони обмежують?

Право на гідність.
Більше не став дивитись, які ще.

Неверно, прочитайте текст этих статей.
Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.

Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом. ...

При доставке в ТЦК никто не принижує його гідність и т.д. и никто его не арестовывает.
Избиение в ТЦК это уже чистое нарушение закона. Такое бывает и в полиции. В таких случаях надо подавать в суд.

Спочатку подається скарга на дії керівнику з додаванням доказів - медичної експертизи. В залежності від відповіді і реакції вирішувати що робити далі
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:50

Letusrock написав:ще раз:
є факти
  pesikot написав:Да, я виїхав з Чернігова

а ще емоційні припущення
  pesikot написав:сцишься, сидячі далеко

закругляйся, не засмічуй гілку.
Відкрий з Будівельником окрему тему де буде вимога в кожному реченні писати "брехня, ідіоти, сикуни". Впевнений це буде одна з топ-тем

Ти вже програв )

Є факти, ти хочешь здати теріторії України
І ти про це сам писав і я тебе цитував

Тепер, як тільки ти щось таке напишешь, я буду поруч, я тобі про це буду нагадувати )

Відкрий з таким ж, окрему гілку і там розганяйте зраду, там постіть відосики про злобне ТЦК

PS. Ти забув маленький факт. Я виїхав, але я майже одразу повернувся
А ти хочешь виїхати назавжди

Бачишь, яка різниця ))

Тільки я проти здачі теріторій і я тут
А ти хочешь здати теріторії, щоб виїхати назавжди(?)
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 18 вер, 2024 17:53, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:50

detroytred написав:
  ЛАД написав:Конкретнее можно?
Что для них изменилось при Черчилле?

Нема бажання шукати.
Але людина, яка "Занимает ключевые посты в правительстве Великобритании, Уинстон Черчилль определяет политику страны и стратегию ведения военных действий Британскими вооруженными силами во время Второй мировой войны" досягає від підлеглих цього як?
Вимогами...

Тобто заміню: не примусом, а вимогами до посадовців.

Вимоги не изменились, остались совершенно обычными.
Госзаказы изменились, ограничения изменились (карточки и т.п.).
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:51

ЛАД написав:
  flyman написав:
  andrijk777 написав:Зомбованим марно щось доказувати.
Дозвіл не дає Байден, президент США - Байден але винуватий ..... Трамп. :D :D :D

Це як Порошенко був Президентом у 2014-2019, але досі у 2024 винен у всьому Порошенко.

Не пишите глупости. Такого тут никто не писал.

Як це "тут никто не писал"? Десятки разів писали.
Зараз ця тема стихла. Напевно тому що пішов другий строк Зеленського. Тепер попередник Зе - сам Зе. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 вер, 2024 17:57

Hotab написав:stm

Флай меня может защитить,

«Сладкая сказка» про фарш, который «назад не прокручивается» разбилась о суровую реальность ТЦК-ного бусика. Потому «дорогой спасатель» пока в криивке, так как на платформе ШРТ смертельная угроза.

Вот ты просто завидуешь такому филиппинко счастью...)))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 99329933993499359936 ... 14783>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор