andrijk777 написав:Хтось писав що танків в рфії вистачить до 2025 чи то до 2026 року. Ось вам новина: https://www.indiandefensenews.in/2024/0 ... xport.html 2500 танків Т-72 - получите, распишитесь. Цих танків хватись ще на рік війни точно. А далі ще десь знайдуть. Україні "союзники" дають 100-200 танків. РФ "союзники" дадуть 2500. Ось так "увесь світ" підтримує Україну.
в рф танки вже закінчуються.
поки що це лише плани. як швидко їх будуть модернізувати, яку кількість на рік - це ще невідомо. про те, що танки поїдуть до Раші - в статті мовчок, це ваше особисте припущення. гадаю, НАШІ союзники натякнуть Індії, що не треба так робити. так що не треба паніки, немає поки що в перспективі танків у Раші.
andrijk777 написав:Хтось писав що танків в рфії вистачить до 2025 чи то до 2026 року. Ось вам новина: https://www.indiandefensenews.in/2024/0 ... xport.html 2500 танків Т-72 - получите, распишитесь. Цих танків хватись ще на рік війни точно. А далі ще десь знайдуть. Україні "союзники" дають 100-200 танків. РФ "союзники" дадуть 2500. Ось так "увесь світ" підтримує Україну.
Наразі індійські снаряди їдуть в Україну. Щоб в Росію їхали - ще не чув. Чи поїдуть індійські танки в Росію? Можливо. Але не факт... Наразі попри плачі декого по жодній зі статей поставок РФії НЕ ПРОДАЛИ більше ніж нам ПЕРЕДАЛИ.
detroytred написав: Хоча записати "був в бронікє" теж нескладно. Не важче, ніж "сгоріла в бтр".
не знаю шо Вам на це сказати. За сзч по закону скільки положено? За відмову од виконання наказу командира? За втрату зброї скільки дадуть? На комроти майна мільйони висять. І не в складі за запечатаними дверима. За рукоприкладство який срок положений? За бронежилет то ще фігня, Чув що є случаї не в нашій частині, що померлих в тилу ,на відпочинку, од серця везуть на передок і підривають гранатами) От правда цікаво скільки положено за втрату автомата крім аяяй? Чув що до війни 14 р гільзи од автомата визбирували
Малось на увазі не втрата броніка, а коли загинув без броніка і тому проблеми з виплатою. Хтось же чомусь записав, що без броніка. По аналогії може і не записати про зброю, що "сгоріла в бтр". А записати - "залишив в рюкзаку".
Чому ви отак подумали, що я про втрату)))) броніка, я не знаю.
Shaman написав:звісно з корупцією треба боротися - я про це постійно кажу. але оце просте рішення з хлопчиками у шкіряних тужурках з холодними головами та гарячими серцями має шалені ризики, тому якщо ми боремося за право стати розвиненою країною - то треба йти за законом.
якщо сіромах бусифікувати то можна зняти рукавички бо необхідність якщо ж це казнокради то ніззя бо ми хочемо стати розвиненою країною і треба йти по закону. як все цікаво у торбопатріотів.
Это не сиромаха. Это гражданин Украины. У него есть права и обязанности. Масса и рабы в оркостане.
Вільна особа має права , солдат лише обов'язок - захист Батьківщини
detroytred написав:Ви заперечуєте чи що? Що саме заперечуєте?
А Вы своим: "Ключове слово - "забув"? В наряде, при патрулировании, ещё в некоторых случаях разрешалось. В остальное время всё оружие хранилось в части и никто не давал гулять по городу с пистолетом.
Я кажу, що ніхто не забороняв з отриманою зброєю, гуляти містом, якщо її не здав з якоїсь причини. Навіть з причини - що забув здати. Переполох у вас був, тому що ви забули (здати зброю). А не тому що ви з нею "гуляли" (йшли спати).
Предметом було -- те, що всл "не рекомендується знаходитися" (чи як там вказав вище Бандерлог) поза зоною БД.
саме зараз руські звісно такі картинки постять - не всьо так однозначно та таке інше, коли вони є явними агресорами та терористами. й ще нас звинувачують у всіх злочинах, які самі скоюють.
а от якщо натякнути, що ця картинка відображає події великої вітчизняної як вони кажуть - то це відразу екстремізм
Бетон написав:Тцк-ашники и полицейский напали на 22 летнего студента. Пацан не успел достать документы. Полицейский коленом душил так, что хлопец не мог даже вякнуть, а ноги и руки выломали в морской узел. Хорошо, что заяву в ДБР написал, назначена судмед экспериза. Плохо, что бандитов не накажут
Побільше ємоцій, головне давити на ємоції ... факти - по фігу, посилання - по фігу ...
detroytred написав:.............. Я кажу, що ніхто не забороняв з отриманою зброєю, гуляти містом, якщо її не здав з якоїсь причини. Навіть з причини - що забув здати. Переполох у вас був, тому що ви забули (здати зброю). А не тому що ви з нею "гуляли" (йшли спати).
Предметом було -- те, що всл "не рекомендується знаходитися" (чи як там вказав вище Бандерлог) поза зоною БД.
Всё равно не понял. Если можно было "з отриманою зброєю, гуляти містом, якщо її не здав з якоїсь причини. Навіть з причини - що забув здати", то почему был переполох из-за того, что я её не сдал (забыл) и пошёл спать?