Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23242325232623272328 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 19:19

Дюрі-бачі писал(а): Я за то й питаю: невже старий банк, якому ти мав платити 20 років відпускає після 10 років без штрафних санкцій.

У наших іпєнях, наприклад, банк може накладати штраф за дострокове погашення тільки якщо це погашення відбулося протягом перших 3 років.
  Дюрі-бачі писал(а): Ну а якщо там ануїтет то яким генієм треба бути, щоб перекредитуватися, коли ще 70% суми не виплачено, а виплачено відсотки як 60% вартості об'єкту...

А яка різниця? Чи не краще з цих 70% первісної суми сплачувати 2% замість 4%?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 19:48

akurt писал(а):Не все просто, пане Дюрі-бачі.
Тут головне розуміти (точніше, не забувати) що:
"Дурних нема!"
Якщо і є - то не там.

це ви про Ізраіль кажете? :D

бо в США вистачає й своїх телепнів, й своїх шахраїв. я ж вам неодноразово розповідав про рожеві папірці - ви досі не знаєте, що це таке (хоча ви ж з економікою не в ладах). чи може навпаки дуже добре розумієтесь на цьому - бо комісія 50% - це комісія 50% :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 19:50

Дюрі-бачі писал(а):
  slonomag писал(а):суть этого перехода в том что например брал изначально под 3%, а после перекредитования у тебя стало 2%. Ну и срок меняется так как это уже по сути новый договор.
Я за то й питаю: невже старий банк, якому ти мав платити 20 років відпускає після 10 років без штрафних санкцій. Ну а якщо там ануїтет то яким генієм треба бути, щоб перекредитуватися, коли ще 70% суми не виплачено, а виплачено
відсотки як 60% вартості об'єкту...

схоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 19:58

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):хоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту

Все чудово розумі, тому й пишу, що тільки геній візьме ануїтет під високий %, з планом пере кредитуватися.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 21:01

Дюрі-бачі писал(а):Все чудово розумі, тому й пишу, що тільки геній візьме ануїтет під високий %, з планом пере кредитуватися.

Коли відсотки низькі, ціни, зазвичай, летять у космос. Що краще: взяти сьогодні за 200к під 5%, чи за 3 роки за 300к під 3%? Чи може взяти сьогодні за 200к під 5%, а через 3 роки пререкредитуватися під 3%?
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 21:02

Re: Еміграція, заробітчанство

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):хоже ви не до кінця розумієте сенс ануїтету. більше відсотків виплачено при ануїтеті лише тому, що повільніше гаситься тіло кредиту

Все чудово розумі, тому й пишу, що тільки геній візьме ануїтет під високий %, з планом пере кредитуватися.
Так питання інакше стоїть. Не "взяти ануїтет під високий процент", а взяти на поточних наразі умовах. І можливо перекредитуватися потім, якщо ставки впадуть.
Бо все одно часто доцільніше взяти зараз на ринкових умовах, ніж роками чекати "вдалого моменту". Он деякі на КРЖН вже 15 років чекають і все ніяк
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 19 сен, 2024 22:04

Я колись брав іпотеку в Україні (Укргазбанк), то також боявся ануїтету. Але насправді умови були дуже хороші - я міг оплачувати будь-яку суму, яка не менша за визначений платіж. Тому за бажання я міг платити і по графіку ануїтету (коли спочатку грошей не вистачало), і збільшені платежі, наприклад, по тому ж класичному графіку (коли вже гривня впала в 3 рази). Дострокове погашення - у будь-який момент, хоч на слідуючий день після взяття кредиту. А от яке було моє здивування, коли був у Англії, то знайомий розказував свої умови, по яких без штрафних санкцій неможливо було погасити достроково та/або платити збільшені платежі. Тож диявол криється в деталях, а не в схемі погашення
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 13:49

Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):

Так питання інакше стоїть. Не "взяти ануїтет під високий процент", а взяти на поточних наразі умовах. І можливо перекредитуватися потім, якщо ставки впадуть.
Бо все одно часто доцільніше взяти зараз на ринкових умовах, ніж роками чекати "вдалого моменту". Он деякі на КРЖН вже 15 років чекають і все ніяк

Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 13:51

BIGor писал(а):Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.

чому ануїтет невигідний?..
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 20 сен, 2024 14:00

Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):Ануітет взагалі не вигідний, не знаю, хто його бере, можливо фінансово-неграмотні люди.

чому ануїтет невигідний?..

Изображение
Gastarbaiter

#<1 ... 23242325232623272328 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама