|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 19 вер, 2024 10:04
Искатель написав: Sense Bank написав:Искатель Перейдіть в "Профіль" і там одразу буде "Підключення до послуги "Кешбек "Зроблено в Україні" ". Там можна буде обрати картки, що будуть підключені до цієї програми 👌 *Андрій
Чи правильно я зрозумів: без відкриття картки "Зроблено в Україні" просто підключити діючі картки до програми не можна, так? Тобто у будь-якому випадку, навіть якщо не плануєш на неї виводити, треба відкрити картку "Зроблено в Україні"?
Без открытия ЗвУ подключить действующие карты можна. Вам же написали в профиле карты подключаете конкретные карты для участия в программе (по сути даете банку право открыть доступ к операциям по конкретной карте - вернее счету) и все. Открывать ЗвУ если не планируете в Сене получать выплату кэшбека на нее - НЕОБЯЗАТЕЛЬНО
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 448 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 вер, 2024 10:29
WallNutPen написав:Без открытия ЗвУ подключить действующие карты можна. Вам же написали в профиле карты подключаете конкретные карты для участия в программе (по сути даете банку право открыть доступ к операциям по конкретной карте - вернее счету) и все. Открывать ЗвУ если не планируете в Сене получать выплату кэшбека на нее - НЕОБЯЗАТЕЛЬНО
ОК, я задавал вопрос конкретно о подключении дополнительной(!) карты "АТБ". Мне предлагает подключить к программе исключительно основную карту-кредитку. Означает ли это, что подключив ее, автоматом подключается и дополнительная карта "АТБ", которая подвязана к тому же карточному счету? В Сенс это две разных карты. В Гугл-кошельке тоже это две разных карты. Еще раз: вопрос о дополнительной карте, с основной все понятно.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1069 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Чет 19 вер, 2024 10:36
Искатель Додаткову підключати не треба, вона підключаеється автоматично. Оскільки рахунок за основною додано, то і додаткова буде працювати з Національним кешбеком.
*Андрій
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 19 вер, 2024 10:44
finfen написав:І ще цікаво: в АТБ на сайті є товари з позначкою Кешбек, але вони вартують менше 20 грн. Але ж за умовами Нац.кешбеку треба, щоб товар коштував не менше 20 грн. для виплати кешбеку. Як це розуміти? Дякую.
Насправді, загальна сума в чеку укр товарів, мабуть, має бути більше 20грн. У мене увійшов до заліку товар 16,9грн, де сума укр товарів була 70+ грн. Приватівська картка. По Сенсу - також жодного нарахування 😕
-
svmasha30
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2024 13:20
Sense Bank написав:Але додатково поспілкуюсь із підтримкою Дія стосовно відображення, і відпишусь вам щодо результату нашої розмови 😉
Будь ласка, поспілкуйтесь з підтримкою Дії, як представник банку і повідомте результат. Бо, бачите, що не в однієї людини проблема. svmasha30 написав:Насправді, загальна сума в чеку укр товарів, мабуть, має бути більше 20грн. У мене увійшов до заліку товар 16,9грн, де сума укр товарів була 70+ грн. Приватівська картка. По Сенсу - також жодного нарахування 😕
Якщо треба загальна сума чеку, тоді зрозуміло. А у Вас у чеку ще були і неукраїнські товари, чи тільки українські? Це, щоб зрозуміти, чи нарахують на загальну суму укр. товарів кешбек, якщо в чеку ще будуть неукраїнські товари?
-
finfen
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2024 22:11
svmasha30 написав:Насправді, загальна сума в чеку укр товарів, мабуть, має бути більше 20грн. У мене увійшов до заліку товар 16,9грн, де сума укр товарів була 70+ грн. Приватівська картка. По Сенсу - також жодного нарахування 😕
Якщо треба загальна сума чеку, тоді зрозуміло. А у Вас у чеку ще були і неукраїнські товари, чи тільки українські? Це, щоб зрозуміти, чи нарахують на загальну суму укр. товарів кешбек, якщо в чеку ще будуть неукраїнські товари?[/quote] В усіх чеках нарахування лише на частину товарів. Ту, що відповідає умовам "нац кешбека". Я і не думала, що може бути інакше. Купуйте все вкупі, а система розберться.
-
svmasha30
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2024 17:34
Питання представнику по Хамелеону. Безкінечний пільговий період ще живий?
Умовно у мене є 26к ліміту. Роблю торгову операцію на всю суму. Тепер можу щомісяця просто платити 5% від суми боргу +100₴ і все? 1-й місяць: 1300₴ + 100₴ 2-й: 1235₴ + 100₴ ... і так далі допоки є борг? Більше ніяких прихованих платежів чи обмежень?
-
andresBeck
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2024 18:02
andresBeck написав:Питання представнику по Хамелеону. Безкінечний пільговий період ще живий? Умовно у мене є 26к ліміту. Роблю торгову операцію на всю суму. Тепер можу щомісяця просто платити 5% від суми боргу +100₴ і все? 1-й місяць: 1300₴ + 100₴ 2-й: 1235₴ + 100₴ ... і так далі допоки є борг? Більше ніяких прихованих платежів чи обмежень?
Вітаю! Так, по картці продовжує діяти безкінечний пільговий період - 0.01% річних. Якщо у розрахункову дату сума заборгованості буде 20 грн і більше, то буде списана комісія - 100 грн. А так, все вірно, вам лише потрібно раз на місяць повертати мінімум 5% від суми. Ну і сплачувати РКО в 100 грн. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 21 вер, 2024 09:53
А хтось бачив в Києві в АТБ в продажу картки Сєні? Рандомно заходив 3 чи 4 рази в різні магазини протягом тижня, в усіх в наявності лише Моня, Ашка та Райф.
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 10:15
Solar_simfi написав:А хтось бачив в Києві в АТБ в продажу картки Сєні? Рандомно заходив 3 чи 4 рази в різні магазини протягом тижня, в усіх в наявності лише Моня, Ашка та Райф.
Нема
-
ramaz
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-