Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 99819982998399849985 ... 14707>
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:18

ЛАД написав:Так всё-таки, детей до какого возраста вы освобождаете от этой обязанности?

Я же писал, что считаю тупостью и идиотизмом записывать в обязанности умение и готовность воевать.

ЛАД написав: Простите. не буду вам рассказывать о некоторых анатомических различиях и, соответственно, несколько разных требованиях. Напомню только, что несмотря на ваши взгляды о гендерном равенстве, рожать вы точно не будете, даже при большом желании.

Как эти различия мешают женщинам воевать? Что именно им мешает? Какое отношение «рожать» имеет к равноправию, равным правам и обязанностям? Какой закон заставляет женщин иметь детей? Моя Инстаграмм лента забита молодыми, здоровыми, бездетными девицами, которые на фронте заменили бы двух или трёх пенсионеров. Повторюсь - свои гендерные стереотипы засуньте себе куда удобней будет. Гендерное равенство - не об анатомии и о том, кто рожает.

ЛАД написав: Объяснять не буду.
Надеюсь, сами поймёте, когда вам будет не 45, а 70+.

Вы приписываете - нет, требуете - мне способности, которых у меня нет. Мы оба можем играть в эту игру.

ЛАД написав: Тяжёлый случай. Я в своей жизни таких людей не встречал.
Это уже клиника.

Видите, Вы в 70+ узнали, что все люди разные. Понимаю, что в совке не рассказывали, что так бывает. У совков все одинаковые - сильные, стройные, 180см ростом, 70кг весом, высоты не боятся, крови не боятся, боли не чувствуют, а остальных - на расстрел сразу по причине ненадобности.

sashaqbl написав:Але то я трохи захопився. Чому я чи Долярчик мають забезпечувати безпеку ВАШОЇ сімї?

Де саме я писав, що Ви особисто щось мені винні? Ви не повинні забезпечувати мою безпеку. Мою безпеку мають забезпечувати поліція та армія. Структури, куди мають йти добровільно. Лікувати мене мають лікарі, які добровільно обрали цю професію. Навчати мене мають вчителі, які добровільно обрали цю професію. Я нічого від Вас не чекаю.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 21 вер, 2024 19:20, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:21

sens написав:
  ЛАД написав:Насколько понимаю, "оновленні дані"

до липня , якщо не оновлювали , дійсним залишається той що на руках .
ЩОДО ВЛК , РЕЗЕРВ підтягує останню ВЛК
також застосунок вкаже чи оновлені дані вчасно або ні.

Липень вже давно пройшов.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:23

detroytred написав:..............
І от як на фоні оцього виглядають оті казки про таємність. Що про операцію знали лише декілька осіб.
Навіть партнери не знали .... а орки знали чудово.
Іноземні шпійони могли б хоча б у орків взнати про операцію. Але ніт))
Нежданчик. Для них. І для всього світу.

Якийсь шпектакль грають політики..

Знали про можливість.
Це не те ж саме, що знати про операцію.
І ви це прекрасно розумієте.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Кстати, если не секрет, что у вас за часть /подразделение, что комроты у вас девушка с весом 50 кг? Имею ввиду не секретные сведения, а специализацию. Явно не штурмовая рота.

Не секрет, і я вже писав. БУБАК. В народі - дронщики.
Але вона звичайний піхотний офіцер, закінчувала львівську сухопутку.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:26

sashaqbl написав:
  detroytred написав:І от як на фоні оцього виглядають оті казки про таємність. Що про операцію знали лише декілька осіб.

Ну такоє. Те, що журналісти побачили інформацію в журналі оперативної обстановки якогось прикордонного підрозділу - не означає, що інформація пішла нагору...

Так вказано:
1. В яких документах.
Це, по-вашому, " журналі оперативної обстановки якогось прикордонного підрозділу"???
- *Документи належать російському Міністерству внутрішніх справ, Федеральній службі безпеки та військовим — їх захопили під час рейду українських спецпризначенців на російську територію.

Переважно це документи з підрозділів 488 гвардійського мотострілецького полку збройних сил РФ, який перший узяв на себе удар українських військ. Найперші записи датовані кінцем 2023 року, а найновіші — лише за шість тижнів до того, як Україна почала вторгнення.*

2. Куди дійшли доповіді це да - ?
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:26

flyman написав:люди із обмеженими розумовими здібностями вважають що переможна перемога буде коли останній дід/баба українець/ка з кулібінською лопатою стане на захист руськомірного лада, а тролі тролять наклепами, і це на фінансовому форумі вітається, бо тема жива тоді, не пісна, з перчиком.

Ну, не тільки "руськомірного лада". Бо Буча не сама себе звільнила. А якби тоді залишили кордон по річці Ірпінка, то хтось би напевно підганяв - ой, поки не треба Стамбулу 1, давайте від Бучі відженіть, а потім вже хай буде вже рпв
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:27

АндрейМ
С вашего разрешения не буду тратить время на ответ.
Я не требую от вас никаких способностей.
Но на вопрос о детях вы так и не ответили. А было интересно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:28

flyman написав:Ще раз, форум публічний, не приватний. Тому використання язика тут це вираз неповаги. Якщо кому приємно бути екзгібітором фріком, будь-ласка, але таким будуть в очі казати що це не прийстойно. Якщо ЛАДу зробили зауваження, то почався вереск про провокації щодо мови. Напишіть ще в Кремль, там не знають.

ЛАД - не публічна особа, то є проблема для всесвіту ) Чи ви декомунізували своє свідоцтво про народження? ))) і не кажіть що то неможливо, можливість така є.
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 вер, 2024 19:29, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:29

ЛАД написав:
  detroytred написав:..............
І от як на фоні оцього виглядають оті казки про таємність. Що про операцію знали лише декілька осіб.

Якийсь шпектакль грають політики..

Знали про можливість.
Це не те ж саме, що знати про операцію.
І ви це прекрасно розумієте.

Ми з вами різний текст читаємо))
Я оцей:
"Уже в середині червня російським військовим надали конкретне попередження про українські плани в напрямку міста Суджі, що таки здійснилися в серпні. У документі також йшлося про плани ЗСУ знищити всі мости через річку Сейм, аби перебити лінії постачання для російської армії, що теж зрештою сталося. "
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 вер, 2024 19:30

detroytred написав:Чому таке просте діяння не робиться -- не важко здогадатися))))))

патамуша если ты поймал кролика - это твоя шапка.
а если ты написал что кролика нужно поймать но поймал не ты - то это не твоя шапка
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 99819982998399849985 ... 14707>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему