Українському успільству потрібно бути морально та психологічно готовим до того, що ЗСУ відійдуть з Селідового, Торецька та Вугледара.
Таку думку висловив український військовий оглядач Костянтин Машовець на своїй сторінці в Facebook.
"Я би порекомендував нашому громадянському суспільству бути морально та психологічно готовим до того, що ЗСУ відійдуть з Селідового, Торецька та Вугледара... Це, зовсім необов'язко повинно трапитись. Й я дуже хотів би помилятись. Але з тієї інформації, яка в мене є, це дуже ймовірний сценарій розвитку подій найближчим часом", – каже Машовець.
В іншому своєму пості експерт зазначив, що ситуація на Покровському і Торецькому напрямках, очевидно, продовжує погіршуватись.
Не згоден. Значно цікавіше, коли успільство не готове. 😁
відсутність механізму автоматичного надання і продовження відстрочки провокує корупційні ризики і ставить громадян у нерівні умови. Так, заброньовані особи можуть оформити відстрочку через Дію, а особам з інвалідністю, доглядачам, багатодітним батькам, студентам тощо доводиться стояти в постійних чергах в ТЦК. «За наявності підстав для одержання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані особисто подають на ім’я голови комісії районного ТЦК та СП заяву за формою, визначеною у додатку 4, до якої додаються документи, що підтверджують право на відстрочку, або копії таких документів, засвідчені в установленому порядку, зазначені у переліку згідно з додатком 5». Це не звернення, яке відповідно до Закону «Про звернення громадян» може бути усним чи письмовим. До того ж письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином особисто чи через уповноважену ним особу. А також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку. Заява на відстрочку подається лише особисто.
Згідно законодавству ВОД мае право перевіряти співробітник ТЦК, комендатури,поліції,ДПСУ. Якщо ви з цих поважних осіб, і будете у Дніпрі-обов'язково продемонструю вам свій ВОД у паперовому та електронному вигляді.
Бетон написав:Присматриваются, Виталя.. Обкладывают со всех сторон.. Ты в кармане носишь 300$, которых по твоему мнению должно на месте хватить и которые ты, если что , собирался отдать?
Старші чоловіки казали,що вийти з бусіка в Киеві 5000 зелених. Я в таке іпсо не вірю.До того ж, нічого не заважае забрати гроші, дати люлів і в учебку. И овцы сыты-и волки целы.
⚠️Обмежили мобілізацію чоловіків 50+, – нардеп Вениславський
Після 50 років тепер закликатимуть лише тих, хто має дефіцитні військово-облікові спеціальності. Для цього потрібне окреме мобілізаційне розпорядження від Генштабу.
⚠️Обмежили мобілізацію чоловіків 50+, – нардеп Вениславський
Після 50 років тепер закликатимуть лише тих, хто має дефіцитні військово-облікові спеціальності. Для цього потрібне окреме мобілізаційне розпорядження від Генштабу.