ЛАД Ви не відповіли на моє питання
viewtopic.php?p=5771984#p5771984
|
|
![]()
Всё верно. Плохо только то, что в этой массе мнений очень мало логики и последовательности. Гораздо больше эмоций и предубеждений. Если бы было не так, то, вероятно, и разных мнений было бы меньше. ![]() От і відповідь на всі запитання - бабло!Ясненько/понятненько... Іншими словами - сумно, плять!© Одні - дорогі автівки вибирають... Інші - шукать місця на цвинтарях, щоб поховати загинувших на фронті... І ще одне - напишу зразу, що це на Марсі! І що я далі розкажу сон... От те що ти вгорі перелічив про ТЦК і ВЛК... Так от, мені наснилось, що просто НЕ ВСТИГАЮТЬ лікарі рубати бабло!!! Просто настільки великий потік клієнтів... ой, тфу, пацієнтів ![]() То яке в біса закінчувати війну?(для них) А для ТЦК? ОТОЖ!!! А там що на фронті маленька жменька Успіхів і Бобюа волають про демобілізацію, чи переговори/завершення/зупинення/заморозка війни - БАЙДУЖЕ!!! Як можна брати до уваги, "чого хочуть фронтовики" - якщо навкруги рубається #нєпадєцки таке бабло?!!! Тож, шановні форумчани, ану розкажіть, як то гидко йти в сзч? Розкажіть, як НЕ правильно покидати цей весь цинічний бардак?🤬 ![]() andrijk777
Я всё не знаю и никогда такого не утверждал. И здесь довольно часто писал, что не могу ответить на вопрос, т.к. не знаю. Но то, что в межгосударственных отношениях говорить о морали смешно, я понимал не 3 года назад, а гораздо раньше. И понимал, что на мораль Запада рассчитывать не стоит. Помогают нам по другим соображениям - исходя из собственной выгоды. Сложнее бывает определить, в чём эта выгода заключается. Тут легко ошибиться. В начале войны я надеялся, что они видят выгоду в нашей победе. Оказалось, что я ошибался. Это не так. ![]() А обязан? ![]() Но отвечу, хотя немного надоело.
Да, "люба війна це кров". И до Запада это дошло не в 1938, они это понимали и раньше. Боятся и воюют все. Когда припечёт. Если речь не об агрессоре. Агрессор нападает тогда, когда рассчитывает на более-менее лёгкую победу и считает, что выигрыш оправдает потери. В 2014 уступили Крым из-за бардака в стране в тот момент и отсутствия власти. Это было слишком неожиданно и практически не было армии. Уже Донбасс чуть позже без боя не отдали. В 2022 ситуация была другая. А в 2024 деваться некуда - война уже давно идёт. Уступить сегодня придётся не кусочек (Крым), а всю Украину. Ну и общие соображения. Для того, чтобы страна была готова к войне, надо чтобы ушло поколение, которое помнит предыдущую и её ужасы. И у нас, и у РФ прошло уже 2 поколения , не знавшие войну (только не вспоминайте Афган, это не то, не тот масштаб). Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 вер, 2024 19:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Замість інженера з дронів відправили в штурмовикиДесь на Марсі. Замість інженера з дронів мене відправили в штурмовики. Мій досвід служби у війську Вітаю. Я програміст, який сам пішов у військо пів року тому. Я більше не міг сидіти вдома і хотів, щоб мій досвід розробника був корисним у війську. До цього я допомогав, як війську так і біженцям. ... подав рапорт на переведення до Азова. Але замість Азова мене відправили в штурмовики 71 єгерської бригади дшв. Це покарання від керівництва бригади за те, що я вирішив піти від них і нагадування усім іншим, що буде, якщо хочеш піти... Востаннє редагувалось flyman в Суб 28 вер, 2024 19:26, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуБез допомоги ми б за рік скотились до стану значно гіршого ніж був в 90-і. ![]() За крок до перевороту думок©
Я загинув у битві, я уже вбитий, Довкола мене тіла ворогів. Я пішов незборимим, грюкнув дверима, Я за собою не лишив боргів... Ще на останок побачив світанок, Сонячний промінь і краплю роси. Життя прожив гідно, хоч, може, й не видно, Та я не боявся, не нив, не просив... Мене вже немає!.. А вітер розносить мене по землі... Мене вже немає!.. Я знаю секрети великі й малі... Мене вже немає!.. Поряд зі мною літають орли... Мене вже немає!.. Але важливо, щоб ви всі були!.. А мене вже немає... Я втрапив у скруту, я випив отруту, Мене пригостив мій нібито друг. Я звав його братом, латав його втрати, Тягнув із проваль, лікував від недуг. А він мене зрадив, а він мене радо Підвів під удар балістичних ракет. І от я вмираю, прямую до раю, А він починає святковий бенкет. В минулому часі я їхав по трасі, Якою до того їздив не раз. Поводився чемно та, мабуть, даремно Мене протаранив нечемний КамАЗ. І всі мої плани - манливі омани, Бо сталося те, чого я не хотів. На телеканалі святкують деталі, А я вирушаю до інших світів...
|
|