|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 03 жов, 2024 10:29
ЛАД написав:Одна установка "Железного купола" это 20 ракет, при этом, как пишут, по одной цели предусмотрен пуск 2 ракет. Время запуска 20 ракет - по памяти 10 сек. Т.о. уничтожение 10 целей (один залп даже при 100% результате) - 1 млн. долл. Ну и нужен огромный запас таких ракет. Возможно, поэтому Израиль и не даёт нам эти установки - они никогда не сообщали ни об объёмах производства, ни о запасах ракет.
Тамір - це супермега дешева ракета. Не знаю, чому, але навіть ракети до Стінгера чи старого куба коштують зараз набагато дорожче. Петріот ПАК 3 - по останнім контрактам кожтувала 6 мільйонів. На збиття однієї балістичної цілі - мінімум 2 ракети перехватчика. Ракет-перехоплювачів у світі тупо бракує. Якщо не вдасться масово використовувати FPV для шахедів - Росія тупо фінансово може переграти Захід. Тому так часто піднімається питання ударів по пускових. Оборонятися - це програшний варіант...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2024 10:38
Velz написав:В ПМВ двигались в целом больше. Я молчу про ВМВ.Корейская- вообще двигались туда-сюда почти до упора.Единственно реальный сценарий схож с течением смертельной,но вялотекущей болезни,когда от первых симпотомов до смерти пациента проодит 10-15-20 лет.
Спірне твердження. В першу світову Німеччина капітулювала, коли на її території не було жодного солдата Антанти. Росія принизливий сепаратний мир підписала теж при доволі непоганих зовнішніх обставинах і фронті. Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва..
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2024 10:42
flyman написав:а скрєпні за ці два роки ще більше скрєпилися
Ракети в них точно не закінчились, но ракети дорогі, і як писав будівельник нам вигідно щоб росія нас обстрілювала ракетами, логіка в тому є. жаль тільки що він з дітками не в харкові живе. Зате появились каби , на каби в нас поки адекватної відповіді нема. Потом, на нас в 22 напала групіровка 250тисяч. Зара їх під 500тисяч, до нового року вони хотять чисельність довести до 600. Да, в нас зара більше навченої піхоти. Це наша основна перевага. Не ф 16 і не роботи на передку.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 03 жов, 2024 10:48
sashaqbl написав:Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва.
Звідси висновок, що може так статись, що Успіху краще пересидити цю зиму біля лбз чим у Львові. Я думаю що основний удар цієї зими буде якраз по диванній армії.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2024 10:55
Bobua написав:Дивно якось, що московія не пробувала таким способом (норм.умови полону) вилучати з фронту буцифікованих. Таке враження ніби москвинам таки треба “шашечки” (масові руйнування і вбивства), а не “їхати” (більше “територій”, але без героїзму “м`ясних штурмів”).
Звісно. Для росії(крім хуйла) - це не екзестинційна війна. Або вони не бачать її екзистинційності. Гірчик все вірно говорить - вше шо роблять рускі - орієнтоване не вних чи назовні, а нагору. Продемонструвати начальству свою лояльність і корисність. В іншому випадку фронт вже був би в кращому випадку по старому кордону між Польшею і Чехословаччиною.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2024 11:06
Mimohod написав: sashaqbl написав:Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва.
Звідси висновок, що може так статись, що Успіху краще пересидити цю зиму біля лбз чим у Львові. Я думаю що основний удар цієї зими буде якраз по диванній армії.
Все буде добре у львові, і в чернівцях, і тернополі... Грошей, я думаю він вже наскирдував.єдина загроза це повторна бусифікація.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 03 жов, 2024 11:12
Мені не подобаються події на Близькому Сході. З одного боку - 180 ракет раша точно не отримає. З іншого - Ізраїль спробує поповнити свої запаси PAC3, яких і так бракує. Якщо Ізраїль бомбане Іран - то тим точно буде не до допомоги раші. Але Ізраїлю знадобися допомога США, хоча по номенклатурі це слабо пересікається з нашою, по грошах - ще й як. І що найгірше - якщо Ізраїль бомбане Іранський нафтовидобуток - то ціни на нафту підуть в гору. ЦЕ явно краще для РФ.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2024 12:20
А "свіжоспечені дронщики" й далі продовжують тренуватись на дронах(закреслено) - на лопатах!😱😅😁😁😁
От прийшов з копання на обід, заодно й сюди заглянув)) п.с. Дякую Флаймену, Сибариту, Бандерлогу за "фільми, які можна переглянути"👍
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 03 жов, 2024 12:39
Banderlog написав: Mimohod написав: sashaqbl написав:Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва.
Все буде добре у львові, і в чернівцях, і тернополі... Грошей, я думаю він вже наскирдував. єдина загроза це повторна бусифікація.
а) Законне звільнення можна "продлєвать"! б) Можна 100500раз не доїхати до фронта(десь по дорозі "загубитись")  п.с. Я, взагалі, не знаю, як можна другий раз загнати на фронт "бувалого фронтовика", який твердо вирішить і твердо проявить своє бажання НЕ йти другий раз на фронт? Хіба в кайданках під дулом автомата - але тоді треба після "доставки на фронт" позаду ставити "загороджувальний загін"! 
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 03 жов, 2024 12:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 03 жов, 2024 12:42
sashaqbl написав:І що найгірше - якщо Ізраїль бомбане Іранський нафтовидобуток - то ціни на нафту підуть в гору. ЦЕ явно краще для РФ.
Треба нам нанести привінтивний удар по нафтовидобутку та нафтопереробці рф, щоб Ізраїль не бомбанув.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2