Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1017110172101731017410175 ... 14398>
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 10:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Одна установка "Железного купола" это 20 ракет, при этом, как пишут, по одной цели предусмотрен пуск 2 ракет. Время запуска 20 ракет - по памяти 10 сек. Т.о. уничтожение 10 целей (один залп даже при 100% результате) - 1 млн. долл. Ну и нужен огромный запас таких ракет. Возможно, поэтому Израиль и не даёт нам эти установки - они никогда не сообщали ни об объёмах производства, ни о запасах ракет.

Тамір - це супермега дешева ракета. Не знаю, чому, але навіть ракети до Стінгера чи старого куба коштують зараз набагато дорожче.
Петріот ПАК 3 - по останнім контрактам кожтувала 6 мільйонів. На збиття однієї балістичної цілі - мінімум 2 ракети перехватчика.
Ракет-перехоплювачів у світі тупо бракує. Якщо не вдасться масово використовувати FPV для шахедів - Росія тупо фінансово може переграти Захід.
Тому так часто піднімається питання ударів по пускових. Оборонятися - це програшний варіант...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 10:38

Velz написав:В ПМВ двигались в целом больше. Я молчу про ВМВ.Корейская- вообще двигались туда-сюда почти до упора.Единственно реальный сценарий схож с течением смертельной,но вялотекущей болезни,когда от первых симпотомов до смерти пациента проодит 10-15-20 лет.

Спірне твердження. В першу світову Німеччина капітулювала, коли на її території не було жодного солдата Антанти. Росія принизливий сепаратний мир підписала теж при доволі непоганих зовнішніх обставинах і фронті.
Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва..
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 10:42

flyman написав:а скрєпні за ці два роки ще більше скрєпилися

Ракети в них точно не закінчились, но ракети дорогі, і як писав будівельник нам вигідно щоб росія нас обстрілювала ракетами, логіка в тому є.
жаль тільки що він з дітками не в харкові живе.
Зате появились каби , на каби в нас поки адекватної відповіді нема.
Потом, на нас в 22 напала групіровка 250тисяч.
Зара їх під 500тисяч, до нового року вони хотять чисельність довести до 600. Да, в нас зара більше навченої піхоти. Це наша основна перевага. Не ф 16 і не роботи на передку.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 10:48

sashaqbl написав:Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва.

Звідси висновок, що може так статись, що Успіху краще пересидити цю зиму біля лбз чим у Львові. Я думаю що основний удар цієї зими буде якраз по диванній армії.
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 10:55

Bobua написав:Дивно якось, що московія не пробувала таким способом (норм.умови полону) вилучати з фронту буцифікованих.
Таке враження ніби москвинам таки треба “шашечки” (масові руйнування і вбивства), а не “їхати” (більше “територій”, але без героїзму “м`ясних штурмів”).

Звісно. Для росії(крім хуйла) - це не екзестинційна війна. Або вони не бачать її екзистинційності.
Гірчик все вірно говорить - вше шо роблять рускі - орієнтоване не вних чи назовні, а нагору. Продемонструвати начальству свою лояльність і корисність.
В іншому випадку фронт вже був би в кращому випадку по старому кордону між Польшею і Чехословаччиною.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 11:06

Mimohod написав:
  sashaqbl написав:Війна на виснаження - це не про рух фронту, а про внутрішню стійкість економіки і суспільсва.

Звідси висновок, що може так статись, що Успіху краще пересидити цю зиму біля лбз чим у Львові. Я думаю що основний удар цієї зими буде якраз по диванній армії.

Все буде добре у львові, і в чернівцях, і тернополі... Грошей, я думаю він вже наскирдував.єдина загроза це повторна бусифікація.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 11:12

Мені не подобаються події на Близькому Сході.
З одного боку - 180 ракет раша точно не отримає. З іншого - Ізраїль спробує поповнити свої запаси PAC3, яких і так бракує.
Якщо Ізраїль бомбане Іран - то тим точно буде не до допомоги раші. Але Ізраїлю знадобися допомога США, хоча по номенклатурі це слабо пересікається з нашою, по грошах - ще й як.
І що найгірше - якщо Ізраїль бомбане Іранський нафтовидобуток - то ціни на нафту підуть в гору. ЦЕ явно краще для РФ.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 12:20

Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™

А "свіжоспечені дронщики" й далі продовжують тренуватись на дронах(закреслено) - на лопатах!😱😅😁😁😁

От прийшов з копання на обід, заодно й сюди заглянув))
п.с.
Дякую Флаймену, Сибариту, Бандерлогу за "фільми, які можна переглянути"👍
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 12:39

Приміряючи маску ухилянта))))))

Banderlog написав:
  Mimohod написав:

Все буде добре у львові, і в чернівцях, і тернополі... Грошей, я думаю він вже наскирдував.єдина загроза це повторна бусифікація.

а) Законне звільнення можна "продлєвать"! :mrgreen:
б) Можна 100500раз не доїхати до фронта(десь по дорозі "загубитись") :lol:

п.с.
Я, взагалі, не знаю, як можна другий раз загнати на фронт "бувалого фронтовика", який твердо вирішить і твердо проявить своє бажання НЕ йти другий раз на фронт? :mrgreen:

Хіба в кайданках під дулом автомата :lol:
- але тоді треба після "доставки на фронт" позаду ставити "загороджувальний загін"! :lol:
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 03 жов, 2024 12:47, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 12:42

sashaqbl написав:І що найгірше - якщо Ізраїль бомбане Іранський нафтовидобуток - то ціни на нафту підуть в гору. ЦЕ явно краще для РФ.

Треба нам нанести привінтивний удар по нафтовидобутку та нафтопереробці рф, щоб Ізраїль не бомбанув.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 1017110172101731017410175 ... 14398>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему