владу обрав народ, тому не треба відділяти її зараз від народу. якщо народ не розумів, кого обирає - подивимось, що покажуть наступні вибори (гадаю лікування ще не відбулося)...
|
|
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:37
владу обрав народ, тому не треба відділяти її зараз від народу. якщо народ не розумів, кого обирає - подивимось, що покажуть наступні вибори (гадаю лікування ще не відбулося)...
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:39
Я ж не стверджував, що фінансова допомога українським біженцям - обов'язок приймаючої держави. Я писав, що якщо така допомога пропонується, то вона пропонується усім громадянам України незалежно від статі. "Вразлива" категорія - ті, хто з будь-якої причини не можуть працювати. Наприклад, інваліди, люди похилого віку (років десь під 70) або діти. Жіноча стать не є формою інвалідності. Це в Україні жінки - якісь тендітні створіння, а в інших країнах вони - звичайні громадяни з рівними правами і обов'язками. Я за те, щоб допомога була адресно, а не на підставі виключно громадянства. Якщо можеш працювати - працюй, а не отримуй допомогу. Але я не вирішую такі питання за інші країни. Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 05 жов, 2024 13:41, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:39
В 2023 у меня была возможность пойти служить в ТЦК. Краткосрочно это хорошая прибыль. Долгосрочно можно не успеть убежать, и из ЕС за такие вещи выдают.
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:41
пані допомагала отримати фіктивну інвалідність, що передбачає виплати інваліду з бюджету. кримінал.
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:44
Тоді це треба доказти, якщо знайдуть фіктивних інвалідів які звернулися за допомогою, тим більше, "інвалід" звернувся, знаючи про фіктивну інвалідність. Пані з цього що, який інтерес? Вона дала довідки щоб людину врятувати. А що далі з нею він робив, то вже його справа. Він що домовлявся: "дайте фіктивну довідку, щоб ділився з за вами допомогою з держбюджету"? Так що вчіть матчастину. Востаннє редагувалось flyman в Суб 05 жов, 2024 13:46, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:45
Все значить все. А не все кроме.... Любые "варианты" создают коррупцию и несправедливость создающую депресняк в обществе. С ВЛК даже знаю. Добробуту отдать? Иностранных врачей пригласить? Однозначно ВЛК отделить от ТЦК. Стрелять по тцкашникам приближающимся на 1 км к месту проведения ВЛК. Востаннє редагувалось UA в Суб 05 жов, 2024 13:46, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:46
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА) Показати кінець тунелю (термін контракту коли ухилянт стане вільним) Б) Показати пряник. Хоча б ті ж виплати, що вже є, але виплата яких буде автоматична і не залежати від бажання командира (щоб командиру треба домагатись не виплати, наприклад за алкоголізм чи невиконання наказу). В) Показати батіг: хоча б, згідно із чинним законодавством, штрафувати на 17 тис. регулярно і всіх СЗЧ зігнати в табори...
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:52
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуБюджетний план перемоги на 4:23
Додано: Суб 05 жов, 2024 13:52
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Игорь Алексеевич і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|