Shaman написав:життя ВСІХ громадян. тому армія має воювати, щоб захистити тих, хто не може виїхати - а таких зажди більшість. тому тих, хто МАЄ захищати, держава обмежує в правах кудись ВТЕКТИ.
Не "втекти", а виїхати у безпеку. Мають захищати ті, кого для цього спеціально найняли і платять за це, а не ті, кого примушують. А якщо "всі", то це мають бути "всі", а не громадяни певного віку з певними статевими органами без можливості відкупитись, а всі інші - вільні і лише користуються правами без жодних обов'язків.
якщо ти так переймаєшся гендерною нерівністю - наскільки знаю операції по зміни статі не заборонені. проходь - й вуаля.
дивно, що наші ухилянти ще цією лазівкою не користуються
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 05 жов, 2024 19:02, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 Є те що я маю робити Я займаюсь бізнесом і плачу податки ..в розмірі вище середніх по Україні на особу
Ти штатний 3,14добол бо хочеш щоб за твої копійки інші шли калічилися та гинули.
Все просто должно быть. Собираем майдан, тупо всех сгоняем в одно место и задает прилюдно вопрос Зеля там. Каждому. Продолжаем войну- "да"-сразу под конвоем в окоп. За базар нужно отвечать.
Женщин и "шестидесятников" тоже в окоп? По соц-опросам за кордоны 91го именно они топят...
ЛАД написав:По возрастному критерию" можно было бы решить и сегодня - привлечением 16-25-летних. Кроме того, тогда вопрос решался ещё и привлечением женщин. Сегодня такие попытки уже делаются. Правда, многие просто уехали.
Если женщины уехали, то за что воевать? Как бы историческая обреченность. Или выходить на переговоры, в случае неуспеха - операция-эвакуация, с использовнием тактики вызженной земли. Для меня самый доргой актив - время, он дороже всех квартир. Если все быстро закончить я еще успею все заработать с 0 за рубежом, это лучше чем расстягивать агонию на года, даже в случае удачного завершения военной части
так давай, працюй над цим. а то поки зберешся, виявиться, що вартість евакуації стала такою, що ти вже не заробиш
Shaman написав:якщо ти так переймаєшся гендерною нерівністю - наскільки знаю операції по зміни полу не заборонені. проходь - й вуаля.
дивно, що наші ухилянти ще цією лазівкою не користуються
В них яєць і так немає щоб таке рішення прийняти а сама операція коштує дорожче ніж довідка від крупи....
ми ж на форумі не кинемо людей в біді - сформуємо бригаду, яка буде операцію робити швидко й майже безкоштовно. а гроші треба буде витратити потім на оформлення відповідних документів
*Североатлантический альянс собирается создать дополнительно 49 боеспособных бригад, - Die Welt...* Чиїх бригад? ________________________________ *Во всех озвучиваемых "мирных планах" в Западной прессе есть один недостаток... Они не понимают, что как минимум Херсонская, Донецкая и Запорожская области незаконно, но внесены в конституцию РФ в полном административном объеме...
Любая заморозка по ЛБС даже с признанием контроля РФ над оккупированными землями взамен на гарантии безопасности (какие?) от Запада (кого?) - это ФИКЦИЯ... РФ не может теперь не двигаться дальше, а мы не можем им просто так отдать... В сложившейся ситуации РФ не пойдет на заморозку с тем, чтобы мы получали гарантии и укрепляли оборону, фиксируя немощь РФ...
Без согласия на реализацию пункта об осуждении Майдана и всей госидеологии РФ не согласится ни на что... Это либо ловушка для властей либо просто глупость...
По сути перед Западом дилемма... либо ЛИЧНО вовлечься в войну с РФ либо слить нас... Все разговоры про компромиссы - это слив... И Зеленский это понимает... видимо поэтому и поднимает ставки... Ноябрь будет решающим.*
За словами колишнього головнокомандувача ЗСУ (2021–2024), вікова категорія 18-25 років - це майбутнє України. Знижувати мобілізаційний вік можна лише у крайньому разі.
"Категорію 18-25 років потрібно максимально берегти. Я чому завжди протестував, щоб мобілізація не заходила на людей нижче 25 років, коли був на посаді Головнокомандувача, тому що нам потрібна Україна і через 20 років, і через 30 років. А вона ось – їй зараз 18 років. Це зовсім інші люди, які врятують цю країну", – переконаний Залужний.
Надзвичайний повноважний посол у Великій Британії також висловився щодо військових старшого віку. "Якщо ми візьмемо 50-річного "дядьку", ми маємо йому пояснити, чому саме його рота, його батальйон має штурмувати висоту чи обороняти опорний пункт. У них ментальність зовсім інша, пострадянська, що це “може зробити хтось інший” за них", – розповів ексголовком. https://espreso.tv/viyna-z-rosiyeyu-kat ... ynogo-viku