Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1021610217102181021910220 ... 14404>
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:53

Shaman написав:на початку джобцентр забезпечує навчання мови, й якщо ти це робиш, то отримуєш допомогу. але в якийсь момент тобі почнуть пропонувати роботу
Так от я ж про те й кажу, що, начебто, повинні пропонувати, але нічого не пропонують.

PS втім, ще раз, моя інформація не "з перших рук". Можливо, там все складніше, ніж розповідають.
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:57

UA написав:Моя жена (медик) утверждает, что низкий EQ часто (но не всегда) последствие алко - нарко зависимости или это дети зачатые зависимыми.
я ее наверное удивлю, но любая психосоматика бьет в первую очередь по EQ. Даже ковид.
В исследовании принял участие 351 пациент, госпитализированный с Covid-19. Спустя 12-18 месяцев после заболевания их когнитивные способности оказались значительно ниже, чем у тех, кто не болел коронавирусом. У пациентов были обнаружены маркеры повреждений мозга в крови, а также уменьшение объема передней части коры головного мозга, отвечающей за важные функции.

Одним из наиболее тревожных выводов стало то, что когнитивные нарушения у пациентов соответствовали уровню естественного старения мозга на двадцать лет. Причем такие изменения наблюдались как у тех, кто имел неврологические осложнения, так и у тех, у кого они отсутствовали. Это свидетельствует о том, что сам Covid-19 может ухудшать когнитивные функции даже без явных неврологических симптомов.

Исследователи подчеркивают, что работа была сосредоточена на пациентах, лечившихся в стационаре, поэтому результаты не могут быть автоматически применены ко всем, кто перенес коронавирус. Однако они отмечают, что это исследование вызывает серьезные опасения относительно долгосрочного воздействия инфекции на мозг.
https://unn.ua/ru/news/covid-19-mozhet- ... ledovaniya
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 22:07

M-Audio написав:
  Shaman написав:на початку джобцентр забезпечує навчання мови, й якщо ти це робиш, то отримуєш допомогу. але в якийсь момент тобі почнуть пропонувати роботу
Так от я ж про те й кажу, що, начебто, повинні пропонувати, але нічого не пропонують.

PS втім, ще раз, моя інформація не "з перших рук". Можливо, там все складніше, ніж розповідають.

якщо не пропонують - то це ж круто. бо тоді допомога залишається :D

там багато бюрократії, але якщо підходити, як вміють наші люди, то там можна лише рік петляти перед тим, як потрапити на мовні курси
Shaman

Подякував: 767 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 22:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

M-Audio написав:Если проломить "выстроенную оборону" было нечем, нужно было не начинать, или же оперативно сворачивать, а не посылать "малыми группами" солдат на убой

Понятно что было политическое и общественное давление, все хотели азовское море, даже скептики
но с середины июля надо было точно закругляться

Вместо этого до октября было "Пилите ,Шура, пилите"
Железным был бы тот генерал, кто сумел бы пойти против шапкозакидательских настроений толпы. И сказать что с такими обьемами помощи мы только загубим людей. А он даже не смог правильно посчитать необходимые размеры военной помощи с учетом фортификационной динамики противника. Кто хотел перемог в 2023- надо было на курск идти или приднестровье, нет же ржавым гвоздем хотели в бетоне дырку просверлить.
теперь люди в земле, покалечены, травмированы, а он в лондоне подыскивает им элиту, среди детей коррупционеров. Такие как он, Арестович, Подоляк, прочие керманичи уверовали в свою богоизбранность, что это нормально выдергивать 40 летних людей для военных экспериментов, "получится или не получится прорвать єшелонированную оборону без авиации вообще, и превосходства в технике", "поверят или не поверят в лапшу про кофе в Ялте"
Зображення
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 22:15

fox767676

Галю з далекого села вперше привезли в облцентр і відвели в ресторан Макдональдс.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 22:22

fler написав:змоделюємо ситуацію

Пані флер, як завжди як не напише то хіт.

По перше, всі не виїдуть і зараз всі хто може виїхати не виїзжають.
По друге, інваліди і пенсіонери також можуть працювати, а інколи дуже хочуть, а роботу зась, особливо інвалідам і ви точно занаєте чому. І мало того де не сторож то пенсіонер прямо зараз.
По трете, на це все проживання грошики дають нам партнери.
По четверте, чомусь працездатному жіночому полу, можна виїзджати куди хоч, разом з тими які не народжували.
По п'яте, саме головне виїхати і так може кожен хто хоче(не просто ляляка, а хоче). тільки проблема, тоді відкати нізчого на гору передавати буде, хоча і тут крадівництво ж всеодно залишається.

І як гарно підмітили, якщо всі хочуть виїхати то може необхідно щось змінити?
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 22:40

flyman написав:метрополія готує яничар для колонії

ті взагалі по ремоуту будуть керувати, не виходячи з Сіті
з Києва то вже не модно
Я тільки одного не зрозумів
Джонсон, Залужний!!! де шторшедоу??? неекспортні
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 22:46

fox767676 написав:
  flyman написав:метрополія готує яничар для колонії

ті взагалі по ремоуту будуть керувати, не виходячи з Сіті
з Києва то вже не модно
Я тільки одного не зрозумів
Джонсон, Залужний!!! де шторшедоу??? неекспортні

Всё есть, сегодня только 3 командных пункта как раз они родимые подорвали. Залужному досталось выстоять против 2 армии мира - выстоял. Сейчас стоит Сырский. Полёт С-70 прерван, я правда так и не поняла кто кому и за что сбил орковский "стэлс" аналоговнет.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 23:11

BeneFuckTor

як гарно підмітили, якщо всі хочуть виїхати то може необхідно щось змінити?

Ви ж вже в Польщі, яка вам справа до інших?
Чи теж (як у Хантера) «комплекс провини»?
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 23:32

Shaman написав:якщо ти так переймаєшся гендерною нерівністю - наскільки знаю операції по зміни статі не заборонені. проходь - й вуаля. :D

Чому хтось має змінювати стать, щоб мати права? Наша Конституція гарантує усім рівність. Вона не каже, що лише жінки мають право на життя, що лише жінки мають право на безпеку. Вона каже, що ми УСІ рівні. Чому печерні люди не можуть цього зрозуміти? Якщо Ви, особисто Ви, хочете когось захищати - захищайте. Нехай вони Вам за це платять. Залиште інших в спокої.

fler написав:Ок, змоделюємо ситуацію :wink:

Моделюйте що завгодно, але всі не виїдуть. Завжди будуть ті, хто захоче воювати і захищати своє, і ті, хто захоче все кинути і рятувати життя. Я виступав, виступаю і буду виступати проти будь-яких привілеїв за ознакою статі. Жіноча стать не є інвалідністю. Жінки можуть і повинні воювати і захищати своє, якщо для них це важливо. Є два варіанти - або ти сам захищаєш своє або ти платиш комусь за захист. Все. Примушувати інших ризикувати своїм життям, бо ти вважаєш, що твоє життя - цінніше, моральне дно і злочин. Підіть і самі воюйте.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 05 жов, 2024 23:42, всього редагувалось 2 разів.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

#<1 ... 1021610217102181021910220 ... 14404>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор