Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
1finanсier написав:Друзі, підкадіть, в Сенс суперАпп є можливість з якоїсть карти Сенсу перевести п2п переказ на картку іншого банку без коміса?
З двох карток - Хамелеон та ProfiPlay, у кожної окремий р2р ліміт в 20т. на місяць. Обидві повністю безкоштовні без усяких умов. ProfiPlay повністю дебетова, тоді як Хамелеон кредитно-дебетова. Щоб відкрити ProfiPlay, легше всього вбити в Гугл її назву й по результатам пошуку зі Сенсової сторінки браузера перекине в додаток, де й відкриється нова картка.
Я щось пропустив - поповнення в Wise в євро через GPay вже не працює? Вони зробили P2P перекази з валютних карток на картки за кордон з 4% комісією та заблочили поповнення через GPay?
Sense Bank написав:У місті Харків можна купити пластикові картки за такими адресами: вул. Загородня, 68 бул. Гончарівський, 7 пр-т. Гагаріна, 164 пр-т. Перемоги, 61 в пр-т. Петра Григоренка, 4 б майдан Захисників України, 7/8 вул. Гіршмана, 16 пр-т. Героїв Харкова, 272 д вул. Шарикова, 44 а вул. Героїв Праці, 6 пр-т. Героїв Харкова, буд. 268-А
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Доброго ранку Нарешті колежанки купили та активували картки АТБ. Їм насипали кредитного ліміту, а вони бажають відмовитись:(. Але кнопки про зміну кредитного ліміту нема! Вона з'явиться пізніше чи я їх надурила, коли казала,що в будь-який момент зможуть відмовитись від КЛ?
vollena71 написав:Доброго ранку Нарешті колежанки купили та активували картки АТБ
Доброго ранку, а ось це чудові новини, дякую за залученість колежанок 😍 Стосовно вашого питання:
vollena71 написав:Вона з'явиться пізніше чи я їх надурила, коли казала,що в будь-який момент зможуть відмовитись від КЛ?
Зміна кредитного ліміту клієнтом в Sense SuperApp недоступна перші 10 днів після оформлення договору. А вже через 10 днів зможуть його прибрати до 0 грн. Але нагадайте, їм, будь ласонька, що у разі чого, пропозиція знову на кредитний ліміт може не відразу бути.
То можливо, можна "перевести" ліміт на умовну Хамелеон, і хай там буде, про всяк випадок 🫡
Тепер чекаємо на наступну акцію: "Зробіть першу покупку з картки АТБ на суму ХХХ гривень та отримайте додаткові 100 бонусів". В Ашці аналогічну акцію запустили з 30 вересня при покупці від 300 гривень