detroytred написав:Так я ж вказав, що по суті нема в нього ніякого рішення...
вам отдельное спасибо что пересказали в 2х словах. пока их всех пересмотришь глаза выпадут. я вижу 4 вероятные сценария. 1й пуйлу или окружению надоест тратить ярды на войну и они согласятся на заморозку. тем более война и новые территории не дают им ничего в политическом плане. Путина переизбрали, своими жителей Запорожья и Херсона там не считают. Как и дончан. В сети полно видосов как беженцев выкидывали со словами вы нам не нужны. 2й западу надоест тратить на нас деньги и нас тихо сольют. Введут миротворцев оон, которых постепенно вытеснят русские войска под флагом оон. соответственно контроль над "спорными" территортями будет за рф и на этом они остановятся. 3й на этом не остановятся и далее ползущее поражение хз к каким границам. 4й на рф сменится лидер, а новый захочет большой дружбы со всеми типа Ельцина.
Игорь Алексеевич написав:Угледар оставили, дальше особых препятствий для раши не будет. Как только Покровск возьмут, то можно след. линию обороны строить по водной преграде р.Днепр. А это уже - г.Днепр.((
що ти так дрібненько - по Дніпру. каже вже відразу - по Карпатах
й відповідно, доки Покровськ не візьмуть - це все фантазії?
fox767676 написав:ситуація з експортом зброї під час війни трошки практики голодоморів нагадує можна було б зрозуміти якщо хоча б по якійсь позиції був надлишок
виробники збирають щось з іноземних комплектуючих. З нашого там часто тільки конструкція, збірка і софт. Без валюти це виробництво не перенаправиш на користь ЗСУ. Тому можна або експортувати і отримувати якусь валюту, або не експортувати, і отримувати простій виробгицтва.
так а эта "курица" откуда изначально взялась-то? "производители" или ща донаты или за гос-заказ покупают комплектующие - из них и собирают. Простой может быть только в одном случае: "кто-то" свой лям дронов оплатить забыл...
Десь бачив цифри, що держава витрачає на виробництво 6 лярдів, а можливості виробництва - 20 лярдів. Готові оплатити решту своїми податками? А, я забув, ви ж уїхали...
план на поточний момент - фіксація ситуації та спроба заморозки
чому ви так вирішили? де інженерні споруди для фіксації чи оборони? вже кажуть про контрнасут 2025 року.
утримати - задача мінімум. зможуть відсунути далі - добре. з приводу оборонних споруд - ви чекаєте в ЗМІ підробний звіт, що де й як?
а до цього тримати фронт, й наносити якнайбільші втрати ворогу. оці всі м'ясні штурми
фронт поступово рухається. все це є в діп стейт
рухається - якою ціною, скільки втрат несе раша? Яке співвідношення - 1:5? 1:10? й це ще в нас не вистачає касетної зброї, мінометів й протипіхотних мін
вони теж насправді хочуть перемір'я, воно їм дуже потрібно
абсолютно їм не потрібно.
чому вважаєте, що непотрібно - якраз такий рівень втрат, який собі зараз дозволяє Раша - це такий собі останній ривок.
виснаженням їх армії
хто де виснажився?
не підкажете, де поділися танки, бронетранспортери та інше? чому штурм на мото та баггі? ось таке виснаження - без броньованої компоненти доводиться завалювати трупами
тобто - "не ссать, стоять, е..." (с)
тобто, наші хлопці хай гинуть тисячами?
наших треба берегти звісно. а їх - знищувати тисячами. ви гадаєте, якщо наші здадуться, загиблих буде менше? їх буде більше...
На мій погляд, навряд. Бо - 35 млрд. від ЄС. Тобто, як мінімум, наступний рік України буде послаблювати орду у форматі, як зараз.
а людей они тоже подкинут? с передка уже весь фейсбук завален что людей нет. по кредиту был нюанс 50 ярдов на 3 года. Потом сумма снизилась до 35, а сроки его предоставления вообще убрались.
С 2024 по 2027 годы фонд помощи должен будет обеспечивать как краткосрочные потребности украинского государства, так и среднесрочные цели по реконструкции и модернизации страны. Важно отметить, что сфера применения этих 50 млрд евро не распространяется на гуманитарную помощь, оборону и поддержку стран Евросоюза, обеспечивающих защиту украинских беженцев. Средства на эти цели выделяются через другие финансовые инструменты ЕС.
по 35 ярдам пересмотрел несколько источников, но нигде не сказано чётко в каком именно году и какими частями их предоставят. А значит цифра ни о чём.
Кредит будет доступен для Украины уже в 2024 году, а его погашение будет происходить в течение 45 лет.
Неодноразово помітив як Ви пишете за вік в 50 і непригодність для мобілізації, та ось видали взагалі в 43. Так ось здоров'я можна вграти і у 18, а можна його не мати взагалі з малечку. Те що хтось не приберіг себе і в 50 має пузо розміром з бочку пива це сугубо його проблема, і здоровий, того ж віку йти за нього воювати не повинен, особливо в 43 це ще вік працювати і працювати.
Візьмемо оністрата, 90% 25ти річних не пробіжить 15км хочаби швидкітю 7(це не біг). І таких людей багато, як і з пузом також, це не право на відстрочку.
Щоб прибрати пузо в 50 треба попасти в концтабір, а в 25 на спотривні збори. Через місяць пуза не буде ні в того ні в того, але велике але хто на що буде здатен 45 це вже напівтруп, 50 труп який вже підгниває в деяких місціях (тиск, холестерин, простата, рак, геморой, остеохондроз і тд). Треба бігти, а в штурмовика спину схватило і він розігнуться не може, от цікаво, він сам здохне чи всю группу підставить?
Це ви же сильно перебільшуєте. Я в 50 років ще був цілком бадьорий, ну, мабуть, не такий, як в 20, але не гірше, ніж в 30-35. Геморой, якщо заважає, можна видалити. Остеохондроз не вирок, залежить від ступеню. В мене знайшли років в 30 і то був перший раз, вичухався десь за місяць. Наступне загострення (чи прояв?) було років через 30. Звісно, якщо пивне пузо і вага +30 кг до того, що було в 20... А інсульт, буває, трапляється і в 30 років, хоча в 60, звісно, ймовірність вище.
detroytred написав:.......... Ще один момент: поки (саме так і сказав) український народ готовий нести жертви заради майбутнього, то треба з ним говорити, як з дорослим. Ніяких пустих обіцянок і надій. Тільки реал. https://m.youtube.com/watch?v=x9bUOTrbjVg
Що подобалося: Чалий сказав, що не треба нічого вигадувати нового (і фантастичного), треба (було раніше і зараз) лише виконувати те, що вже є -- Воєнну (чи як її там) Доктрину та ін. Програми. Тільки ніхто не виконує...