Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Дюрі-бачі написав:Прийняли новий закон про збільшення податків, а в мене по депозиту вже нарахували % в цьому місяці. Питання: тепер будуть дораховувати військовий збір заднім числом? І коли його знімуть?
А вы закон то почитайте о чем там. С какого числа какие налоги и с каких доходов вводят и ваш вопрос отпадет сам собой. Если кратко депо начнут по повышенной ставке облагать с января 2025. А зряплату уже
Дюрі-бачі написав:Прийняли новий закон про збільшення податків, а в мене по депозиту вже нарахували % в цьому місяці. Питання: тепер будуть дораховувати військовий збір заднім числом? І коли його знімуть?
не прийняли ще, тільки друге читання проголосували, а далі третє читання і голосування , далі 5 діб на підпис голови парламенту ,а далі ще 15 діб на підпис президенту, а може і відхилити..
я цього "псевдоексперта" вже неодноразово розбирав - він дуже нахабно маніпулює цифрами.
по-перше, ці 400 ярдів грн - це оцінки якихось експертів, які він взяв за базу - бо йому потрібно чим більше, тим краще. ніяких обґрунтувань. по-друге, красива гра словами - недоотримує бюджет (коректно сказано), втрати бюджети (можна й так сказати), але він потім - крадуть з бюджету (а це вже пряма маніпуляція).
постійно каже про фіктивне ПДВ, а зауваження, що фіктивного ПДВ немає десь з 2016 року, пропускає повз вуха.
я розумію, коли таке заходить пересічним, які далекі від фінансів, але на фінансовому форумі мали б розуміти. хоча, на жаль, тут своїх конспірологів вистачає.
висновок - не слухайте Себастьяновича, чувак відробляє чиєсь замовлення, бо талдичить одну й ту ж маніпуляцію кожен день
Нагадайте , будь ласка, там якась трохи замудрена процедура відкриття депозиту. Спочатку треба відкрити? (Який саме?) А потім його поповнити? Скільки часу є на поповнення?
Hotab написав:Нагадайте , будь ласка, там якась трохи замудрена процедура відкриття депозиту. Спочатку треба відкрити? (Який саме?) А потім його поповнити? Скільки часу є на поповнення?
Если верить справке Райфа, то нужно успеть в тот же день. Причём не указано когда у Райфа заканчивается день. Так что "Скільки часу є на поповнення" - это смотря когда начинать.