detroytred
Блокування каналів відбулось раптово, ніяких мітингів з вимогами, як перед Парижем, не було. Вимоги були, свого часу, до Порошенка, але він цього так і не зробив.
|
|
![]() Не несіть чухню. А якщо несете, то обережно, не розпльоскуйте. Тисячі , чи десятки тисяч авто щодня їдуть через пости в Київ і в зворотньому напрямку. Так само десятки тисяч щодня проходять через рамки на з.вокзалі Києва, де може стояти і стоїть періодично патруль ТЦК. І до чого тут сорти? Доречі нагадайте свій сорт. За скільки куплені документи на право виїзду «якщо вимкнуть світло на тиждень , я зразу буду в Європі»?? Забавненько, коли про сорти і їх несправедливість розповідають з дивану ті хто з ТЦК не спілкувався за 2.5+ роки жодного разу, продовжуючи жити звичним життям. То ви, розповідачі, якого сорту? Чому вас не забрали ще? Ви першого, чи просто брехливі?
![]() Так якого мать твою штабу??UA
«..відповідного штабу головного штабу генерального штабу сухопутних військ».. А? Про що каже цей наркоман на відео? Може перш ніж ставати військовим Х-пердом треба б хоч трішечки з азів почати? Наприклад оргштатну структуру ЗСУ глянути. Чи не треба? Рознесуть і так ці помиї по інтернетикам? Востаннє редагувалось Hotab в Суб 12 жов, 2024 10:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Коррупция при Zе имеет особенность. Ранее коррупция была вертикально структурирована. Нижестоящее звено четко знало сколько оставлять себе, сколько отдавать вышестоящим коррупционерам. Сейчас берут все по максимуму и как в последний раз. Напоминает времена Яныка только в 10 степени. Договаривается с нижним звеном нет смысла, потому что у верхнего звена своя игра. Нет единой стратегии и согласованности действий. ![]() Це очевидно, що зробив це Зе, а По не зробив. Я звернув увагу на те, що Зе лише продовжив те, що не встиг зробити По (до речі, по мові, церкві також). Те, що бажали прихильники саме По, і на що не повились виборці Зе. Ну і: *Свого часу я прийняв рішення заборонити в Україні російські телеканали і соціальні мережі, і був за це нещадно критикований. Але життя за ці роки довело правильність та ефективність того кроку. ВКонтакте та Однокласники, рівно як і російські телеканали перестали бути значущим каналом поширення дезінформації в Україні. У жовтні 2018 року саме наша команда ініціювала і ухвалила постанову про обмежувальні заходи щодо проросійських українських телеканалів. Єдина причина, з якої постанова не була реалізована тоді, полягає в тому, що вона наклалася на початок виборчої кампанії. Закриття каналів під час виборів створило би фундаментальну проблему з їх визнанням як чесних та прозорих. Ми відклали це на поствиборчий період. Але вибори виграв пан Зеленський. І, до речі, всі три канали підтримували саме його.* 3.02.2021
|
|