detroytred написав:Тому от в нас такий парадокс: сам конфлікт глобальний, але збройна битва лише в локальному форматі.
не потому. Идиотов готовых воевать можно по пальцам одной руки пересчитать. Конфликт глобальный только на словах. По факту мировая торговля растет в т.ч. между Китаем и США которым вы вчера приписали конфликт. Я вам 5 раз намекал что при конфликте торговля расти не может. Появляются пошлины, запреты на импорт/экспорт/санкции. Торговля ЕС/рф падает, вот в этом сегменте и возможен следующий конфликт. Падение торговли - главный предиктор конфликта. На пике торговли крупный бизнес не даст политикам разжечь конфликт. Зачем, чтобы потерять миллиарды? Это кстати причина почему пуйло не решился на полномасштабную в 2014.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 жов, 2024 12:40, всього редагувалось 5 разів.
Mimohod написав:Ось тобі Успіх і наступив переворт думок.
це іще фігня. Зара іще війна. Ми іще потрібні. Що буде через років 20? Особєнно з тими хто стане тут інвалідами? Або втратить соціалізацію? Багато ж таких , що думає почивати на лаврах після війни... Нас будуть заколисувати, розкажуть про птср) пропишуть заспокійливе, дозволять курити коноплю і бухати в робочий час... Після війни доведеться за своє місце коло корита боротися. Природа і економіка не терпить пустоти, місце успіха на базарі вже зайняте.)
Радужная картина основанная на существовании Украины в нынешнем виде. Будет буря.
Вчора в місті була акція від ТЦК. Перевірка документів
Сам бачив на центральному ринку вранці. Але якось мляво було. 1 ТЦК та 1 поліцейський ходили і вибірково перевіряли Повз мене просто пройшли, а вже хотів поспілкуватись з ними )
Пізніше, було біля ТРЦ Hollywood. Приїхали бусом, стали біля всіх виходів та перевіряли Це вже розповідав мій колега, який в той час виходив з ТРЦ Його теж не перевіряли
Якось на облаву все це мало було схоже
Стосовно концерта Вакарчука та ТЦК За реакцію самого Вакарчука на цю подію, тобто ніякої реакції, Славко повинен завершити карьеру і більше не позоритись. Бо він безхребетний хробак
«Фракція «Слуга народу» в Раді готова повним складом піти на фронт, але тільки після того, як на фронт відправиться фракція Порошенка «Європейська солідарність», — голова фракції СН Арахамія
Востаннє редагувалось Xenon в Нед 13 жов, 2024 12:34, всього редагувалось 1 раз.
не знаю як Вас , мене ця борьба з корупцією напрягає. З якого це року почали боротись? З 2002? Пора їй вже починати сприяти) є ж міністр євроінтеграції? То можно було б і міністра сприяння корупції завести. Щоб і державна влада фінансувалась волонтерами а не тільки зсу. Схема ж робоча... зробити волонтерський збір на автомобілі для вр України... Або хоча на автомобілі для харківської обладміністрації)
Wirująświatła написав:Полномочий определять куплена ли она у патруля нет. Пусть вызывают полицию, протокол, суд, экспертиза. их повестка отлично рвётся в мусорку. в случае разборок (которых не будет) вы всегда предьявите 1ю повестку, даже если вас приволокут в тцк. Но с повесткой как правило не волокут, 2ю выписывают просто от тупости.
Тим не менше, таке зараз практикується.
дурь руководит людьми. правая рука перечеркивает то, что пишет левая. Так можно и до конфликта между ТЦК в борьбе за мясо дойти. Человек с повесткой гуляет по планете на законных основаниях, паковать его чистый беспредел.
«Фракція «Слуга народу» в Раді готова повним складом піти на фронт, але тільки після того, як на фронт відправиться фракція Порошенка «Європейська солідарність», — голова фракції СН Арахамія
А так всі дорікали пересічним за їхнє "хай спочатку депутати" )))))))))))
парадокс в тім що якщо гайки в тилу не закрутять і не виловлять різних сзч... ухилянтів. То в тилу стане бардак. Сотні тисяч здорових чоловіків поза законом і поза можливістю легально заробити а декому ще сімї треба кормити.
_Mykola_ написав:Хай вже в кінці кінців розпочнеться, хоч до нас приєднаються всі ті інші, які не хочуть щоб війна прийшла в їх дім, та не зробили нічого щоб зупинити її в зародку. Хоч будемо знати що не тільки в нас війна, на що можемо розраховувати.
"Краще жахливий кінець, чим жах без кінця!" (с)
надеюсь вы так шутите...
Ні, не жартую. Ми підійшли до моменту, коли третя світова, як це не жахливо звучить, нам вигідна, щоб відтягнути все це гімно від нас і залучити якомога більше країн до його розгрібання, та змінить все ж механізми запобігання локальним війнам, теперішні механізми вже не працюють і не будуть працювати без глобальної війни. На жаль, тільки такою ціною, якщо хтось виживе.
В этом и проблема. „Я не знаю, каким оружием будет вестись Третья мировая война, но в Четвёртой будут использоваться камни!“ — Альберт Эйнштейн
Если раша возьмёт Орехов, то логистике из Запорожья на фронт придёт пипец. А кабы достанут тогда уже весь город и даже правый берег города. Будет второй Харьков, а то и хуже.
Каби на запоріжжя кидають з токмака. Мінус оріхів, це десь плюс 10 км для кабів. І будуть виносити трасу на фронт вже артою. Для запоріжжя од того мало що зміниться Проблеми будуть якщо вони закріпляться в степногірську.
У нас я так понимаю КАБов нет как и носителей(почти), аналог КАБов Химарс(по дальности) стал дефицитом и поэтому нас можно разносить с расстояния под сто км как муравьёв бульдозером?