|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:11
prodigy написав:не могли, бо не бажали робити зайві рухи (які не накорить особисто генералам, або навіть Залужному/Сирському), чи брати відповідальність
Цікаво)) Тобто, за 2роки ВСЬОГО-НАВСЬОГО не могли по 5к щомісяця робити заміну, а тепер з МІНУС 100К!(а цифри проскакують і 200К  ) сзчешників - "можуть все?"🤦🏻😅 prodigy написав:армія досі залишається радянською (по менталітету керівництва)
Тут погоджуюсь на всі 100500%! А головне, що молоді командири на "нижчих щаблях", наче все розуміють(всі проблеми солдат і т.п), але банально не можуть достукатись до "вищих щаблів"! (На горі просто кажуть "роби так, як я сказав!" і не хочуть прислухатись до молодих командирів)
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:15
Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:боїться загрози якогось радикального націоналізму?
ИМХО москалі будуть фінансувати всяких Ляшків і Тягнибоків щоб ситуацію максимально розхитати.
це вже було, ригі фінансували Тягнибока так, що він сам не розумів хто дає те гроші(а хто ригам давав? Ахмет чи Сурков), до речі в фільмі про кадирова пригадують середину 90х (коли фсб, гру, мвд давали кєш доларах річним бандам в Чечні), коли Ахмата Кадирова запросили до співробітніцьтва з кремлем, то дали 5млн доларів і порт Новоросійськ на кришевание. Хтось подивився фільм? Я бачу там багато аналогій з Україною. До речі, ще з часів приєднання Грузії (1801 р, за царя павла першого) росія(імперія, ссср, рф) застосовують один тий самий сценарій-підкуп(або вбивство як Дудаева) лідера і м"яка сила, коли щось іде не по сценарію-варіант Б (армія, окупація) в політиці так часто буває, в німечинні 30-х гроші давали і Гітлеру і Тельману (на всяк випадок), не здивуюсь що серед донарів знайдуться евреї
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:17
Успіх написав: Bobua написав:От якби був наказ -- відійти на ~100км від ЛБЗ чи на адмінкордони донець-лугансь. Хто відмовиться відійти? Ті що нині відмовляються йти на нуль і йдуть в сзч? І потім на нуль збирають “з миру по нитці”...
Мені от покою не дає думка >>> Тут всі кричали "НЕМОЖЛИВО!", коли ми з Вами ще 2р тому почали писати про ДЕмобілізацію! Ми розписували, як саме можна робити... малими порціями... по-трошки... Тут всі заперечували! А тепер маємо МІНІМУМ 100К сзчешників! Тобто, є "дірка" в 100к!!! Тобто виявляється, що за останні +/-2роки могли ПОСТУПОВО просто 100к демобілізувати без заміни! Але, якщо б зробили грамотно ще 2роки тому, демобілізуючи і замінюючи ВСЬОГО ЛИШ по 5К солдат щомісяця, то зараз би НЕ було дірки в 100к сзчешників!!! + армія була б міцніша/менш виснажена! Тому, як так?©Як таку БАНАЛЬЩИНУ(про яку ми тут трубили вже давно-давним/про поступову заміну) - не подумали/не реалізували ще й по сьогоднішній день?!🤦🏻
Важко збагнути... Може був план, що маємо програти, але ми чомусь і досі не програли. Хоча, є враження, що план і досі діє... От на нулі у цьому році постійно якісь падли гудуть в повітрі. Тобто, мали би вже давно бути у ЗСУ спільні навчання дронарів і піхоти. І піхоту мали би довго й весело вчити як не видати себе дронам. Питав у лікарні після поранення у солдатів з багатьох бригад -- не було у них такого навчання! От що це -- якщо не саботаж? 🤔 А переїзди... Це ж теж дуже часто така старшна дикота. От за рік разів 7, і можна множити на два, бо все за раз не влізе. А часто бувало, що лише на клятий день чи тиждень чи хай і два витрачали сили й ресурси на вантаження-розвантаження. Чи могла би так працювати нова пошта, чи стара, чи хоч якась -- і не збанкрутувати? І це теж не саботаж? 🤔
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:20
flyman написав: Успіх написав: ЛАД написав:Вы всё верно написали. Но это не ответ на вопрос как правильно и без насилия провести мобилизацию в условиях массового уклонения.
Та все банально просто! Просто робити цього ніхто не буде(бо вже могли за 32міс рухатись в цьому напрямку) >>> 1. Чіткі терміни! >>> контракти(які можна будь-коли розірвати, але тоді повернути всі "доплати" до зарплати) на 3-6міс(для колишніх військових/яких не потрібно вже навчати з нуля) 6-12-18-24міс для всіх вчорашніх баристів/трактористів з наростаючими плюшками на кожен довший термін контракту! 2. Чіткий вибір за бажанням/по спеціальності, в ту, чи іншу бригаду з 100% гарантією, що саме туди і потрапиш! 3. Грошове забезпечення по зростаючій(чим ближче до ЛБЗ, тим вищі доплати БЕЗ ОБМАНУ!) 4. В штурмовики/піхоту "заманювати" різними плюшками: х2-х3 по доплатам більше від будь-яких роду військ, які стоять далі, наприклад за 3-5км від ЛБЗ! + давати їм 4 відпустки на рік по 15днів(+2дня на дорогу), а не як всім - двічі на рік! Все просто!© А там гляди - і я за півроку-рік би підписав контракт на 3міс з гарантованим місцем служби, яке я виберу! Ехххххххх..., як все банально ПРОСТО!!! Але ж ніхто і пальцем не порухав в цьому напрямку за 32місяці!
"ніхто" це хто кого ти вибрав вискакуючи з портків
З цим я ж не сперечаюсь)) Але і ВИ - тилові ухилянти)) НЕ хотіли за 32міс(як казав Бобюа) створити ДЛЯ СЕБЕ кращих умов для мобілізації і на фронті! Будете воювати лопатами, як я вже півроку? Не хочете кращих умов і чітких термінів?
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:22
Успіх написав: prodigy написав:не могли, бо не бажали робити зайві рухи (які не накорить особисто генералам, або навіть Залужному/Сирському), чи брати відповідальність
Цікаво)) Тобто, за 2роки ВСЬОГО-НАВСЬОГО не могли по 5к щомісяця робити заміну, а тепер з МІНУС 100К!(а цифри проскакують і 200К  ) сзчешників - "можуть все?"🤦🏻😅 prodigy написав:армія досі залишається радянською (по менталітету керівництва)
Тут погоджуюсь на всі 100500%! А головне, що молоді командири на "нижчих щаблях", наче все розуміють(всі проблеми солдат і т.п), але банально не можуть достукатись до "вищих щаблів"! (На горі просто кажуть "роби так, як я сказав!" і не хочуть прислухатись до молодих командирів)
це оманливе враження, на горі нема совків. Там в більшості молоді , навчені в нато. товаріщєй не тримають,саме панство, од майора починаючи. Це ще товариш капітан може бути , но я такого не люблю. ти тойво, не баловайся не особо... на Ви і краще -пан капітан. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:30
Успіх написав:З цим я ж не сперечаюсь)) Але і ВИ - тилові ухилянти)) НЕ хотіли за 32міс(як казав Бобюа) створити ДЛЯ СЕБЕ кращих умов для мобілізації і на фронті! Будете воювати лопатами, як я вже півроку? Не хочете кращих умов і чітких термінів?
Ти копай, копай Поки видно, що висновків ти не зробив, про які тобі писали Тож копай, копай до повного розуміння )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:35
Banderlog написав:це оманливе враження, на горі нема совків. Там в більшості молоді , навчені в нато
В моїй бригаді десь на половину(тобто є і молоді/привіт начштабу/, і 50+/привіт комдіву/) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:39
pesikot написав:Поки видно, що висновків ти не зробив
Як не зробив, як зробив! Зробив ЧІТКИЙ висновок, що ти(і всі псевдо-патріоти) не підете добровільно на фронт за жодних умов!!! Навіть, якщо ворог вже й через Дніпро буде намагатись перебратись!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:46
ЛАД написав: flyman написав: ЛАД написав: как правильно и без насилия провести мобилизацию в условиях массового уклонения. Вот как, например, вас мобилизовать?
відповідь залежить яка стоїть мета і які є ресурси
Мета понятная - набрать армию. Или у мобилизации во время войны могут быть другие цели? А ресурсы... Сами понимаете, платить по 12 тыс. долл. за вход средств нет.
Це якщо тупо в лоб а якщо подумати( чим любителі совка ніколи не відрізнялись в кращу сторону) - то можна варіанти пошукати 1 Окреслити умови задачі... Як на мене -умова задачі це вивести співвідношення втрат 1(наш) від 5(їх) 2 Перевірити які ресурси витрачаються сьогодні 100 млрд витрат з нашого боку=700 000 їх втрат 150 000 доларів=1жмур з боку педерації. З цих 150 000 доларів - від 50 000 доларів це витрати на зарплату в ЗСУ 3 Чи є варіанти ДЕШЕВШОГО знищення педераційників? Так є , на 1 москалика по словам військових витрачається 3 дрони ( середньою вартістю в 1000 доларів) Питання Що будемо збільшувати? кількість піходи , де не має шансів вийти на співвідношення навіть 1 до 3... Чи все таки дрони і інші автоматизовані системи знищення на відстані? Особливо якщо у нас 100 000 на жмура з педерації ВЖЕ витрачається Може спробувати трошки за рахунок зміни алгоритмів боротьби - підняти ефективність?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 жов, 2024 19:46
Успіх написав: pesikot написав:Поки видно, що висновків ти не зробив
Як не зробив, як зробив! Зробив ЧІТКИЙ висновок, що ти(і всі псевдо-патріоти) не підете добровільно на фронт за жодних умов!!! Навіть, якщо ворог вже й через Дніпро буде намагатись перебратись!
Тому копай Копай за "Я впевнений, що він мене зрозумів, дуже прозоро зрозумів. Здається, що коли такий контакт, очі в очі, ти одразу розумієш, хто перед тобою, що за людина. Попри всі дані розвідки. Мені здається, що він мене зрозумів. І він розуміє, що треба закінчити цю війну" Копай за "Надо просто перестать стрелять"
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2