detroytred написав:Нюанс: судячи з того, як напередодні війни від партнерів спокійно пролунало про партизанську боротьбу при поразці, то і такий варіант їх теж цілком влаштовував. Ніж захистити Україну, відвернувши саме бажання повномасштабногт нападу на неї.
Так, я думаю у путіна був карт бланш на дві неділі вторгнення. Тому і макрон дзвонив кожен день, питав чого ви там вошкаєтеся. Достатньо було ввести по авіаносцю США в Середземне і в північне море і війни не було б.
Украинская сторона уже не говорит о транзите, а предлагает альтернативный вариант, который юридически не будет считаться транзитом. Суть этой альтернативы в том, что владелец газа для начала просто закачивает его на хранение в ПХГ, а потом может использовать по собственному усмотрению. Такие предложения сделаны и Азербайджану, и Словакии несколько месяцев назад
ЛАД написав:Неправоту признают, когда оппонент это убедительно доказал.
"Убедительно" -- з чиєї точки зору? Візьметесь "убедительно" довести диванному рашисту, що, наприклад, малазійський "Боінг" збили російські найманці з російської зброї, а не ЗСУ?
Я не возьмусь. И не только диванному рашисту, но и вполне адекватному человеку, разве что диванному турбопатриоту. Так ему и доказывать ничего не нужно - он априори знает, что всё плохое могут сделать только россияне или "російські найманці з російської зброї, а не ЗСУ". И никогда не спорил на эту тему. Суд разбирал и оценивал доказательства 8 лет. Для доказательства были использованы и показания свидетелей, и данные экспертов, и много чего ещё. Мне такое явно не по силам, я и не брался. После решения суда вопрос закрыт и если какой-нибудь "диванный рашист" в это не верит, то это его проблемы.
Вот вы говорите: "країна була до війни достатньо готова". Но при этом: "враховуючи різницю у вагових категоріях". Что это значит?
Ви самі могли б відповісти на це питання, якщо б захотіли, а, відповівши, висловити принаймні якийсь більш змістовний аргумент. Особливо враховуючи, що відповідь по суті вже в цій розмові прозвучала, залишилось тільки скласти два і два. Але вам не цікава реальність, ви побачили можливість заявити опоненту про неправоту, і ви це зробили. Це рівно те, про що я писав трохи вище.
Нормальный подход! Вместо того, чтобы объяснить свою фразу, вы опять обвинили меня в том, что "не цікава реальність, ви побачили можливість заявити опоненту про неправоту". Я написал, почему считаю, что нельзя говорить о готовности Украины к войне с РФ, а вы мне в ответ: "вам не цікава реальність, ви побачили можливість заявити опоненту про неправоту". При этом ни словом не возразили мне. Так, может, это вам "не цікава реальність"? Да, пожалуйста, верьте в то, что мы были готовы, в то что буквально через пару дней Путин осознает свою ошибку и выведет войска, да хоть в чёрта и домовых. Без меня. Нельзя спорить, вместо аргументов выдвигая обвинения в адрес оппонента. Я вас, между прочим, ни в чём не обвинял.
Примат написав:............ Такой же план как у президента, по сути, ни тот ни этот ничего не изменит. ............
Ваши предложения? Хотя бы намётки?
Я еще вчера хотел дописать свой пост, что как только эти некомпетентные люди занимают должность, то 99% вопросов у них аналогично вашему. Если вы не разбираетесь, не можете, не тянете эту должность, то уйдите, не мучайте людей. А то как должность занять, то они первые, а когда нужно выполнять свои функции, то я этого не знаю, ... помогите, подскажите.
Ну так я и не занимаю должность. Но вы перешли на требования к президенту, а меня интересовало, что вы можете предложить. Ничего? Ну так, так и напишите.
ЛАД написав: Ну так я и не занимаю должность. Но вы перешли на требования к президенту, а меня интересовало, что вы можете предложить. Ничего? Ну так, так и напишите.
Очередное прогнозируемое сообщение )) Я не собираюсь выполнять работу за других. И если бы так поступало большинство, то был бы, возможно, порядок.
Востаннє редагувалось Примат в Чет 17 жов, 2024 11:21, всього редагувалось 1 раз.
ТЦК почали анулювати відстрочки від мобілізації, видані через корупції. Тепер, якщо відстрочка або "білий квиток" були отримані за хабар, їх можуть анулювати після затримання організаторів.
А хіба це законно? Я розумію якщо б анульовували після рішення суду, де визнали хабарника винуватим, але от так "за підозрою"...
Не стал искать, откуда эта фраза, а ссылку вы не дали. Вполне возможно, что это ляп журналиста, а в реале звучит, к примеру, требование повторного прохождения комиссии, что неприятно, но вполне законно.
detroytred написав:і взагалі ключове!!! -- вирішив систему безпеки в Європі і в світі переробити (і загатив ультиматум Штатам. Не Україні, а Штатам!!! - ще раз це ключове). Отримав відлуп. Від Штатів. І головне!!! -- не отримав від Штатів запевнень, що в такому випадку вони ДІЙСНО надають рфії по соплу, якщо вона піде повномасштабкою. Саме тому і почалася повномасштабка. З-за двох: рфії і Штатів. Перша заагресила і заультиматила. Другі дали відлуп, але не захистили Україну.
Добре. Розглянемо такий варіант. Київ взятий за три дні, Зе біжить на таксі, що далі? Ніхто не хоче себе спитати, який план був у путіна далі? Бунти по всій країні? Розвал на частини? Чи він думав що всі здадуться як в Криму? Добре, всі здались і армія рф вийшла на кордон з польшею. Що далі? Вторгнення? Чим це поміняло би систему безпеки в европі? Та нічим.
Дуже цікаве питання. Шкода що за 2,5 років ми тут такий варіант не обговорювали. Але саме цікаве що це питання задається сьогодні.
Каждое утро читаем. Нам обещают.... обещают НАТО, ЕС, США. И суммы не плохие. Переходим на др. страничку сайтов и там пишут - у нас нет... у нас...нет... даже элементарного стрелкового оружия для ухилянтов. Переходим на третью страничку - у нас есть план Перемоги. Сидишь и думаешь - кто пизд...ит?
detroytred написав:.......... Нюанс: судячи з того, як напередодні війни від партнерів спокійно пролунало про партизанську боротьбу при поразці, то і такий варіант їх теж цілком влаштовував. Ніж захистити Україну, відвернувши саме бажання повномасштабногт нападу на неї. До речі! Партизанський опір обходився би партнерам суттєво дешевше, ніж отака підтримка, як зараз... Але героїзм і стійкість України схоже сплутала карти. Сталась неочікуванність. І партнери перестроїлись по ходу.
Им ничего не мешало не "перестраиваться на ходу", а просто подождать. Не 3 дня, а, к примеру, полгода, а потом поддерживать "партизанську боротьбу при поразці". Но, видимо, вариант поддержки воюющей Украины по разным причинам сочли более выгодным.
Каждое утро читаем. Нам обещают.... обещают НАТО, ЕС, США. И суммы не плохие. Переходим на др. страничку сайтов и там пишут - у нас нет... у нас...нет... даже элементарного стрелкового оружия для ухилянтов. Переходим на третью страничку - у нас есть план Перемоги. Сидишь и думаешь - кто пизд...ит?
Усі.
Зе теж багато чого обіцяв.
Мене більш всього коробить фраза "ми повинні зробити..." від посадовців. Наприклад, засідання уряду і прем'єр після перелічення півгодини негараздів суворо каже "ми повинні то-то і те-те." Чому й досі не зробив??? І чому і не буде потім робити?