|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 27 жов, 2024 21:18
Wirująświatła написав:я возможно пропустил. Вы задаток взяли? Был у меня такой клиент, задатка не дал но начал требовать копии паспорта, инн, техпаспорта на объект типа чтобы юрист всё проверил. Короче тырят персональные данные потом продают. Я сказал 1куе и всё предоставлю. Он обиделся и больше не звонил. Что интересно тоже был "люто занят", поэтому сделка которую можно было оформить просто завтра откладывалась на неделю-две-всю жизнь. Мой вам совет, если чел не готов давать задаток, не тратьте своё время. Таких мониторщиков развелось.
Ні, задатку немає, бо покупець - жінка, військовий медик, зараз на передовій. Я і не просив. По розмові наче нічого підозрілого. Приходила її подруга дивилася замість неї квартиру, фоткала для неї додатково. Причому прийшла швидко, через 10 хвилин після нашої розмови з покупцем, бо живе поруч. Сама покупець приїде, як тільки відпустять, обіцяла через тиждень-два. Приїде на день, сама ще раз швиденько гляне і до нотаря оформлювати угоду, якщо все ок. Паспорти не фоткав, кинув ІПН і ПІБ.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5917 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Нед 27 жов, 2024 21:20
osafly О чем пишется в этих статьях?
Мне счас хочется помыть руки и даже глаза. Я вам о «нормативке», а вы мне о «статье» где что-то пишется. (Я кстати ее не открывал.. достаточно , что это «статья») Целуйте руки Бетону за нормативку и всякий раз когда я захочу вам ответить, забыв ваш ник, напомните мне, что это вы, именно тот самый.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Нед 27 жов, 2024 21:24
Striker не хочу ковыряться в лично вашей ситуации, но покупка квартиры заочно выглядит странно. У меня когда покупали квартиру на просмотр приперлась делегация покупательница с мужем их взрослый сын с супругой и ребёнком еще рыл и чья-то подруга. Вынюхивали выспрашивали всё. Я даже платежи по коммуналке им показывал. После чего пришла мысль ограничивать размер делегации 2 человека + рыл.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 27 жов, 2024 21:53
Wirująświatła написав: Striker написав:оворили з ним, спочатку він перевірить всіх власників квартири на відсутність судових справ, штрафів (скинув ІПН і ПІБ), якщо все норм, то далі буде говорити з нотаріусом і скаже скільки вона хоче за свої послуги. 1% ПФ на покупцеві точно сказав, інше скоріш за все 50 на 50. За 1% "держмито" також поговорили, що такого не існує для приватних нотарів, але почекаємо, що скаже нотаріус.
я возможно пропустил. Вы задаток взяли? Был у меня такой клиент, задатка не дал но начал требовать копии паспорта, инн, техпаспорта на объект типа чтобы юрист всё проверил. Короче тырят персональные данные потом продают. Я сказал 1куе и всё предоставлю. Он обиделся и больше не звонил. Что интересно тоже был "люто занят", поэтому сделка которую можно было оформить просто завтра откладывалась на неделю-две-всю жизнь. Мой вам совет, если чел не готов давать задаток, не тратьте своё время. Таких мониторщиков развелось. Может не в тему, но шоб знали. Звонят вам типа провайдер киевстар, предлагает проводной интернет за копейки, но шоб узнать подключен ли дом надо назвать адрес. Я сразу же перезваниваю координатору корпоративной сети, он пробивает номер и говорит что звонили не с Киевстара, какой то колл центр.
до речі так, дивно, як правило нотаріус це робить при куплі-продажі, ви би до того нотаріуса самі би сходили, а не через треті руки, він би вам розповів що потрібно зібрати з документів на продаж Якщо покупця цікавить квартира, то в його інтересах "застовбити" завдатком, а не водити козу. Ви паспортні дані не просили покупця, і подруги, і нотаріуса?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 27 жов, 2024 22:03
Striker написав: Wirująświatła написав:я возможно пропустил. Вы задаток взяли? Был у меня такой клиент, задатка не дал но начал требовать копии паспорта, инн, техпаспорта на объект типа чтобы юрист всё проверил. Короче тырят персональные данные потом продают. Я сказал 1куе и всё предоставлю. Он обиделся и больше не звонил. Что интересно тоже был "люто занят", поэтому сделка которую можно было оформить просто завтра откладывалась на неделю-две-всю жизнь. Мой вам совет, если чел не готов давать задаток, не тратьте своё время. Таких мониторщиков развелось.
Ні, задатку немає, бо покупець - жінка, військовий медик, зараз на передовій. Я і не просив. По розмові наче нічого підозрілого. Приходила її подруга дивилася замість неї квартиру, фоткала для неї додатково. Причому прийшла швидко, через 10 хвилин після нашої розмови з покупцем, бо живе поруч. Сама покупець приїде, як тільки відпустять, обіцяла через тиждень-два. Приїде на день, сама ще раз швиденько гляне і до нотаря оформлювати угоду, якщо все ок. Паспорти не фоткав, кинув ІПН і ПІБ.
У шахраїв нині дуже "модно" називатися військовими - розслабляє жертву. Єдиний позитив у залученні з боку продавця рієлтора, що саме він попередньо зустрічається з клієнтами і їхні наміри нюхом чує, а продавець займається своїми життєвими справами і приєднується до справи у фінальній частині. Так вчинив мій син при продажу, залучивши давню знайому і відгорнувши їй у підсумку 1000 дол. Я був категорично проти такого марнотратства, але син вважав, що час важливіший і не бажав їздити на холості покази. Доросла людина з власною квартирою вчиняє, як вважає за потрібне.
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Нед 27 жов, 2024 22:13, всього редагувалось 1 раз.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 178 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 жов, 2024 22:12
ihorkyiv написав:…Так вчинив мій син при продажу, залучивши давню знайому і відгорнувши їй у підсумку 1000 дол.
… а «давня знайома» не розгубилась і укрила «дорослу людину» ще й на один відсоток «держмита» разом з нотарем, якого ж сама і підсуєтила) класика) зи: а стрікера скоріш за все тупо рили катають
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2735 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 27 жов, 2024 22:37
kingkongovets написав:ihorkyiv написав:…Так вчинив мій син при продажу, залучивши давню знайому і відгорнувши їй у підсумку 1000 дол.
… а «давня знайома» не розгубилась і укрила «дорослу людину» ще й на один відсоток «держмита» разом з нотарем, якого ж сама і підсуєтила) класика) зи: а стрікера скоріш за все тупо рили катають
якшо син потратить умовно 160 год. на покази, а працює в ІТ хоча би з "індуським рейтом" $10 за годину, то це $1K6, тобто він за місяць ще "заробив" $600. А якщо рейт не $20pH, а якщо в $30pH, а може і ще більше? Але ж ККЦ розумний рахуючи чужі гроші, а ті в кого він рахує, то тупі.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 27 жов, 2024 22:50
Wirująświatła написав:Striker не хочу ковыряться в лично вашей ситуации, но покупка квартиры заочно выглядит странно. У меня когда покупали квартиру на просмотр приперлась делегация покупательница с мужем их взрослый сын с супругой и ребёнком еще рыл и чья-то подруга. Вынюхивали выспрашивали всё. Я даже платежи по коммуналке им показывал. После чего пришла мысль ограничивать размер делегации 2 человека + рыл.
не обязательно. В предпоследний раз был покупатель с просмотром двушки за 1мин максимум, с пояснением "#√ли тут рассматривать - всьо понятно" (профи босс ре-ремонтников /"девелопер")
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1906 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 27 жов, 2024 22:51
Hotab написав:osafly О чем пишется в этих статьях?
Мне счас хочется помыть руки и даже глаза. Я вам о «нормативке», а вы мне о «статье» где что-то пишется. (Я кстати ее не открывал.. достаточно , что это «статья») Целуйте руки Бетону за нормативку и всякий раз когда я захочу вам ответить, забыв ваш ник, напомните мне, что это вы, именно тот самый.
Корона с головы не упала??Не...?? Лучше сами посмотрите с обезьяной на Бетона,как должен выглядеть нормальный и адекватный человек,если Вас спрашивают и просят пояснить,а не напускать таинственности,загадочности и выглядить откровенным ..... с замашками обиженной королевы... Бетон-спасибо.
-
osafly
-
-
- Подякував: 208 раз.
- Подякували: 1020 раз.
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Пон 28 жов, 2024 00:05
kingkongovets написав:зи: а стрікера скоріш за все тупо рили катають
Страйкер, будь ласка. Якщо не важко, що за схема така? Можна в особисті. Для вас це може і смішна сума, і взагалі. Щось я не можу придумати навіщо це їм і чим допоможе. Wirująświatła написав:не хочу ковыряться в лично вашей ситуации, но покупка квартиры заочно выглядит странно.
Ну, подруга покупця нормально так обнюхала квартиру, навіть під раковину на кухні заглянула подивитися як підключена каналізація (з раковини + пральна). Та і фото моїх в об'яві було досить багато, щоб оцінити здалеку.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5917 раз.
-
-
Профіль
-
-