Banderlog написав: Єдиний розумний шлях це максимальна мобілізація суспільства і одночасно переговори.
Маємо реал - влада (от навіть неважливо з яких причин не робить оцю максимальну мобілізацію суспільства), тоді які варіанти?
От про це мова. Он Песікіт проти *прострілу колін*, інші проти *всі вкалують не за прибуток, а на паб'єду задарма...*, *по закону ваєного часу злодіїв до стінки* і т.д. Я теж якось скептично на такий підхід дивлюсь. Бо маю сумнів в отих, хто примушувати буде)) Нєма в їх очах саме ідейного запалу))
Так який тоді варіант кращий?
ну тоді будете розгрібатись самі найближчим часом. Сумнівайтесь далі влада отримала достатньо часу для переходу на закони воєнного врємєні. Ви все забуваєте пан полковник , що ми уставом не цікавимся і не 20 річні пацани якими ви звикли поштуркуватись. Розбредемся по домам.
Відкрию таємницю: навіть за умов, що прям щаз зацікавлюсь, все рівно "ну тоді будете розгрібатись самі найближчим часом". Стосовно цього я теж не маю сумніву.
Мене більш цікавила ваша думка по ? - то який варіант кращий за реальних умов. Тобто - влада (от навіть неважливо з яких причин не робить оцю максимальну мобілізацію суспільства).
З.и. в армії, як інституції, за Статутами служать і служили навіть 60-ти + річні старші та вищі офіцери. А не те що "20 річні пацани". То до чого тоді ваш пасаж?
ЛАД написав:Почему ваш любимый вождь за 5 лет не освоил производство пороха и снарядов? Наверное не смог? Или не хотел? А теперь вы рассказываете "за півроку". Тьфу.
Це про ЗЕ? Йому навіть не дійшло за 3 роки повномасшатбної війни....В "не зміг" я не повірю.
"За три роки ми отримали лише одну пропозицію від західної компанії, яка пропонувала побудувати завод за 20 мільйонів євро з переробки нітроцелюлози на порох. Ішлося про 600 тонн пороху на рік, чого вистачило б на 160 тисяч 122-міліметрових боєприпасів. Але це лише один, найпростіший етап у технологічному ланцюгу", – зазначив Бельбас.
пасаж о том что каждый боец знает себе цену и это сильно отличает ЗСУ от красной армии подневольных рабов. За 80 лет люди изменились и если условный устав на марсе обесценивает человека им могут и подтереться. Единственная ремарка бандерлогу, сейчас у 20ти летних такое самомнение, что им личный приказ главкома не больше чем пук в воду.
пасаж о том что каждый боец знает себе цену и это сильно отличает ЗСУ от красной армии подневольных рабов. За 80 лет люди изменились и если условный устав на марсе обесценивает человека им могут и подтереться.
Спешіал фо ю одразу підкреслив - армії, як інституції. Спешіал фо ю продовжу - в будь-які часи та країни.
detroytred написав:Якщо не зупинять війну в найближчі півроку, то цей дощ надовго.
Арестович в аналізі фронту, каже про чотири відрізки у яких у нас намічаються проблеми, та які ми втратимо, про курахівську англомерацію, біля місяця ("два-три тижні" (с))
пасаж о том что каждый боец знает себе цену и это сильно отличает ЗСУ от красной армии подневольных рабов. За 80 лет люди изменились и если условный устав на марсе обесценивает человека им могут и подтереться.
Спешіал фо ю одразу підкреслив - армії, як інституції. Спешіал фо ю продовжу - в будь-які часи та країни.
прекрасно. чтобы чего-то требовать армия (или государство в целом) должно эквивалентно и давать. Не хочу начинать спор эквивалентно ли у нас дают, но массовое зсч говорит что скорее нет, чем да. Не бегут оттуда где медом намазано. Сколько военкомов сбежало со своей должности?
Хз, як можна отак прямо брехати? Ще й фактами це визначати.
Там може бути як ваша правда, так і зворотнє)) Отаке кидання з посади на посаду можна по різному трактувати. І як Василь-Рівне, і як ви. Я схильний вірите в краще завжди, і кредитувати людей довірою. Поки не покаже зворотнє. Ну а всіляке моє з ним особисте , воно тому і особисте, Від нього не міняється факт, що він відбатрачив без малі 3 роки.
Так де кидання на посади? Як звичайного бійця йому накидували то те, то то інше. Він паралельно з раціями мив снаряди, займався діловодством (поки офіцера не прислали). І оскільки не був отим незамінним, як безпосередньо розрахунок БМ, то його і відправили рити лопатою, допомагати розрахунку готувати снаряди, вчитися на оператора.
Ключове - з ким порівнювати при оцінці. Відносно більшості свого оточення Успіх відмінний всл. Відносно може якихось кращих з кращих - нормальний всл. З чого Василь взяв свою інтерпретацію - хз. Вона заперечується навіть лише одним фактом - наявністю заохочень від його начальників. Це вони отак оцінили Успіха. Як Василь з дивану оцінює? Хз))))
Wirująświatła написав:пасаж о том что каждый боец знает себе цену и это сильно отличает ЗСУ от красной армии подневольных рабов. За 80 лет люди изменились и если условный устав на марсе обесценивает человека им могут и подтереться.
прекрасно. чтобы чего-то требовать армия (или государство в целом) должно эквивалентно и давать. Не хочу начинать спор эквивалентно ли у нас дают, но массовое зсч говорит что скорее нет, чем да. Не бегут оттуда где медом намазано. Сколько военкомов сбежало со своей должности?