whois2010 написав:Вітаю пана Успіха. Радий за вас. Тепер виникне питання, як після мінімум 50 тис зарплатні в ЗСУ, жити на 14 тис зарплатні охоронця в АТБ.
whois2010 написав:Вітаю пана Успіха. Радий за вас. Тепер виникне питання, як після мінімум 50 тис зарплатні в ЗСУ, жити на 14 тис зарплатні охоронця в АТБ.
ну він казав що готовий і за 10К тримати трудовий фронт в тилу. бо в тилу то не на нулі. так що не бачу проблеми за 14К якщо був готовий за 10К. а по факту питає як намилить лижі. і я його цілком в цьому підтримую але ж не потрібно було раніше розказувати як він готовий за 10К працювати.
Востаннє редагувалось tester7336 в П'ят 01 лис, 2024 15:56, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Успіха з поверненням! Виявив справжню солдатську кмітливість. Залякав командирів СЗЧ і звільнився по закону.
и кто теперь будет рассказывать истории из жизни марсиан?
Як хто??? Через пару тижнів запрацює інфотвердість (чи як воно там називається), і будемо слухати лише захопливі історії від справжніх і головне правильних... За однієї думки (звісно правильної, а якої ж ще) всі обговорення, увесь обмін думками зводиться до -- хто голосніше і впевненіше прокричить...
І кому отой совдеп тоді заважав...
Я тищу разів ще 10+ років тому казав: нехай не буде ковбаси по 2.20, роздачі квартир, 11 руб. комуналь і т.д., але буде можливість вільно розпоряджатися своїм життям, вільно обирати, вільно висловлювати. Саме цьому люди сприйняли демократію.
А тепер знов правильні не правильні, справжні не справжні громадяни; скільки здав металобрухту (задонатив); з галстуком (вишиванкою) чи ні; а не шпійон чи ти; врєдітєль; ледацюга чи герой праці; І т.д., і т.п. Незабаром і податок на яйця введуть...
Letusrock написав:Просте питання: на вашу думку білоруси з грузинами та казахами нам сильно заздрять?
Так і корейці ті в яких кім-ясне сонечко - якби вважають успіхом коли два рази в місяць мясо БАЧАТЬ на плакаті.... Але при цьому голову положать за кімів...
і до чого тут корейці? Я порівнюю Україну, яка через інфантильну політику отримала війну (по дитячому з голими руками показуючи факери ведмедю і думаючи що мені за це нічого не буде) з країнами які ведуть більш здорову багатовекторну політику. Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись". А Будівельник приплітає якихось корейців
А чия політика була “інфантильна”? 🤔
Овоча, Майдану (у відповідь на абс.безглузде і непотрібне побиття), Пороха, чи Зе? Чи всіх? Чи народу? Той, що елої... Хоча тут я таки згоден. Елої у всьому винні. Якби вони ще з весни 2022 щомісяця по 200тис йшли у військо -- зараз все було би інакше... Докорінно інакше.
budivelnik написав:Так і корейці ті в яких кім-ясне сонечко - якби вважають успіхом коли два рази в місяць мясо БАЧАТЬ на плакаті.... Але при цьому голову положать за кімів...
і до чого тут корейці? Я порівнюю Україну, яка через інфантильну політику отримала війну (по дитячому з голими руками показуючи факери ведмедю і думаючи що мені за це нічого не буде) з країнами які ведуть більш здорову багатовекторну політику. Результат виборів у Грузії і реакція грузинів показує їх більш тверезий підхід. Вони обирають політику балансування між рф та ЄС в противагу 50 річній війні де партнери будуть "підтримувати і стурбовуватись". А Будівельник приплітає якихось корейців
А чия політика була “інфантильна”? 🤔
Овоча, Майдану (у відповідь на абс.безглузде і непотрібне побиття), Пороха, чи Зе? Чи всіх? Чи народу? Той, що елої... Хоча тут я таки згоден. Елої у всьому винні. Якби вони ще з весни 2022 щомісяця по 200тис йшли у військо -- зараз все було би інакше... Докорінно інакше.
Тільки не ображайтесь. (Це не в якості урівняння вас з Арестовичем). Я по доброму зауважу: абсолютно те ж саме каже Арестович (що винні оті прості люди. Якби вони..., то все було б інакше).
Але! Арестович балдєєт по закордону, стриже бабло, а ви...
З.и. Навіть більше скажу: майже кожен окремий громадянин, майже кожна окрема група, прошарок суспільства може абсолютно впевнено та аргументовано довести, що "якби оті, то було б інакше, чудово". Різниця буде лише в тому, що в "оті" кожен запише своє.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 01 лис, 2024 16:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:А тепер знов правильні не правильні, справжні не справжні громадяни; скільки здав металобрухту (задонатив); з галстуком (вишиванкою) чи ні; а не шпійон чи ти; врєдітєль; ледацюга чи герой праці; І т.д., і т.п. Незабаром і податок на яйця введуть...
основной налог - инфляция. На рф признают что цены растут и поднимают учётную ставку, наш нацбанк по супермаркетам не ходит, помидоры по 130 не видит.