|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:36
BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Вася Хмельницкий уже делал в Юнит Сити курсы айти для водителей тролейбуса. Руководитель курсов арендовл в НЛ, я с ним общался. Славний пщик получился.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:45
Shaman написав:а воно видно - людина сидить вдома чи веде звичайне життя. про свій досвід, який дозволяє виявляти чоловіків на самоізоляції, краще не треба. хоча в ТЦК буде цікаво знати а з приводу довіри. як на мене, це людина по собі судить - нікому не вірять саме ті, хто за можливістю й сам кине. а я допомагаю людям безкорисно, й гадаю інші теж так роблять (не всі звісно) 
Раскусил. Тепер до мене постукає в двері тцк? Метод. Так сложилось, что посетил пару десятков квартир в одном доме (85 квартир). И меня все пускали внутрь, а не смотрели через глазок. Считай что я сантехник Количество М 25- 45 внутри этих квартир в разгар рабочего дня меня удивило. Все естественно удаленщики с выключенными ноутом.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:47
Bobua написав: Xenon написав:❗️ Радник Трампа зазначив, що Україна повинна сконцентруватися на досягненні миру, а не на відновленні контролю над своїми територіями, — повідомляє ВВС
Він підкреслив, що Крим втрачено, а майбутня адміністрація Трампа зосередить свої зусилля на встановленні миру в Україні, а не на поверненні захоплених росією земель
О як добре... Давно хотів, аби хтось потягав мордами по столі падлючних “повертачів земель”. Любителів “повертати” чужими руками. Руками примусово утримуваних... 😒
Вы всё время осуждали "ухилянтов" и выступали с патриотических позиций. Что изменилось? Или желание "потягати мордами по столі падлючних “повертачів земель” превозмогает любовь к Украине и заботу о её судьбе?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:47
Andrey2512 написав:Я про другое задумался, в случае окончания боевых действий. Куда девать будет государство миллионы беженцев и военных? Причем, даже при условии выхода на границы 91 года. Работы нет, жилья нет. Как всех обеспечить работой и жильем?
В смысле куда? -- там же Вэлыка Видбудова запланирована. И 300 лярдов же сразу после Победы дадут.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:50
Bobua написав: Господар Вельзевула написав:............... Вопрос другой,пан Bobua.. А взамен что? Вот ваше мнение,как человека воюющего.Только из реальных проходных вариантов-я сам знаю кучу патриотов и честных людей, но так как они честные-они небогатые, а согласно паттерну выборов небогатый человек не имеет шансов выиграть даже просто из-за недостаточности средств на рекламную кампанию, о нем просто не узнают люди в той мере,как нужно. Я вижу два варианта-порох и зализнонепридатний. Может вы видите еще кого? прытулу и стерненка не предлагать 
Небагатих взагалі в партійні переліки не візьмуть, мабуть. А мажоритарку вже на всіх рівнях заборонили? 🤔 У пролетарів якась вроджена ненависть до непролетарів. Аж піною бува сходять... ........... От з 2014 на виборах кандидати в пікселі -- це був плюс аби проголосувати. А от тепер вже і не знаю чи вдасться відсортувати саботажників і “синків”, від людей, що справді воювали. Чи буде в програмах текст, аби розпізнати? 🤔
Но на вопрос вы так и не ответили - кого конкретно вы видите в роли президента? За кого проголосовали бы лично вы?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 10 лис, 2024 14:02
UA написав: BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Вася Хмельницкий уже делал в Юнит Сити курсы айти для водителей тролейбуса. Руководитель курсов арендовл в НЛ, я с ним общался. Славний пщик получился.
В Польщі між доходом умовного водія тролейбуса і ІТника не така велика різниця. В ФРН/Франції ще менше, може 1.5 рази, але не на порядок
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 10 лис, 2024 14:04
Andrey2512 написав:Я про другое задумался, в случае окончания боевых действий. Куда девать будет государство миллионы беженцев и военных? Причем, даже при условии выхода на границы 91 года. Работы нет, жилья нет. Как всех обеспечить работой и жильем? Я уже не говорю про варіант, когда Рашка откусит кусок нашей страны.
государство должно помогать военным, ибо они ради него отдавали жизни и потеряли полную свободу. типа «я посвящаю жизнь государству — а оно взамен меня обеспечивает всем» общество согласно скинуться тем, кто его защищает. а остальным — опять государство кинуло, обещали тарелку супа, а за нее еще нужно поработать. кляті чиновники, навіщо я вас обирав? ДАЙТЕ ПОЇСТИ
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 14:11
ЛАД написав: Bobua написав: Господар Вельзевула написав:............... Вопрос другой,пан Bobua.. А взамен что? Вот ваше мнение,как человека воюющего.Только из реальных проходных вариантов-я сам знаю кучу патриотов и честных людей, но так как они честные-они небогатые, а согласно паттерну выборов небогатый человек не имеет шансов выиграть даже просто из-за недостаточности средств на рекламную кампанию, о нем просто не узнают люди в той мере,как нужно. Я вижу два варианта-порох и зализнонепридатний. Может вы видите еще кого? прытулу и стерненка не предлагать 
Небагатих взагалі в партійні переліки не візьмуть, мабуть. А мажоритарку вже на всіх рівнях заборонили? 🤔 У пролетарів якась вроджена ненависть до непролетарів. Аж піною бува сходять... ........... От з 2014 на виборах кандидати в пікселі -- це був плюс аби проголосувати. А от тепер вже і не знаю чи вдасться відсортувати саботажників і “синків”, від людей, що справді воювали. Чи буде в програмах текст, аби розпізнати? 🤔
Но на вопрос вы так и не ответили - кого конкретно вы видите в роли президента? За кого проголосовали бы лично вы?
Лично я буду голосовать _против_ одного конкретного кандидата 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 10 лис, 2024 14:11
BeneFuckTor написав:я просто нагадаю, що трудова міграція почалась 10 років тому!
WTF? Трудова міграція почалась в 1991, після відкриття кордонів, з піком в 93-94 роках
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 14:14
Нужно не на социальные выплаты смотреть, а на возможность получить гражданство и навсегда прекратить себя обнулять в этой стране. Себя уже может и поздно, но я считаю преступлением не сделать это для детей.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2