Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
1finanсier написав:Панове, а жива ще можливість закрити карту АТБ з окремим рахунком і відразу відкрити картку АТБ, як додаткову картку до РЭД? І чи можна те саме зробити і з карткою Вигода? Ну тобто закрити її і відкрити вже не як окремий рахунок, а як додаткову до картки РЕД ?
Картка АТБ може бути одна, або як основна, або як додаткова. Можна закрити основну картку "АТБ" та одразу оформити "АТБ" як додаткову до іншого рахунку. І з Вигодою така ж картина) https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0014775539 Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
rollo написав:Sense Bank , скажить, будь ласка, коли я отримаю свій кешбек за купівлю авіаквитків на сайті Тікетс.уа ще 11 вересня? Сказали чекати. Скільки ще?
Гарні новини, адже після перевірки від партнера — бонуси були нараховані, питання розв'язано! Дякую вам велике за ваше терпіння 💙
Amethyst написав:А як замінити розробників, куди свайпнути?
Вітаю! Завдяки вашому та всіх клієнтів зворотному зв'язку, ми зможемо ще покращити дизайн у застосунку. Але головне те, що доступ до "старого" екрану є, тобто можливо змінимо відкриття відразу на нього, а вже далі свайпами можна "бігати" поміж інших екранів 🙌
Кістяний лорд Підтримки, Ярослав 👻🎃
Як можна перенести шаблони платежів з веб версії до моб версії? Я так розумію розробникам до цього діла немає бо у ТЗ не написали, то що робити клієнту? Тільки не кажіть що руками кожен айбан копіювати та створювати нові шаблони
DmitryZP Ви можете виконати операцію у веб-версії, після чого вона з'явиться в історії у Sense SuperApp. На неї можна буде натиснути та створити шаблон вже у застосунку. Ось інструкція як у застосунку створити його https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017064079
Доброго дня пані та панове.Закінчуется термін дії картки кредитки WORLD, прошу перевипустити але SENSE каже що можливо замінити на RED. Мовляв що там практично немає різниці. Але я так розумію що вона таки є? Підкажіть яка? Дякую.
skorpi написав:Доброго дня пані та панове.Закінчуется термін дії картки кредитки WORLD, прошу перевипустити але SENSE каже що можливо замінити на RED. Мовляв що там практично немає різниці. Але я так розумію що вона таки є? Підкажіть яка? Дякую.
Думаю, що мається на увазі старий добрий Максимум на Мастер Ворлд ) Замість нього вже років 5 випускають Ред2 на Мастер Ворлд (Біни однакові 535557)...або вже і на Віза, якась чехарда тут почалася з МПС для діджитал і пластику. А МПС може бути важлива для закординих платежів з можливим ДіСіСі ( А різниці в загальних Тарифах у Максимума (який вже просто помер) і Реда я не бачу.
asti Завжди виплата приходить після 17:00 але сьогодні є навантаження на систему депозитарної установи, то можливо треба буде почекати трішки більше ніж зазвичай але сьогодні кошти будуть зараховані *Ваш вартовий підтримки, Денис