Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 13011302130313041305 ... 1443>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 05:26

Щось нікому не "зайшло" оновлення додатку. Я знаю що сподобається шановній спільноті... Зняття отих жлобских 100 грн за користування кред лімітом
novichok

Подякував: 34 раз.
Подякували: 308 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 07:00

Re: Sense Bank

tester7336 написав:плюс карта которую вы использовали для пополнения - она у вас какая по счету в карусели? первая? а если карт 9 и нужная по средине карусели?
Карты в новом дизайне можно тасовать (поменять их порядок), но нельзя скрыть, как это было возможно в старом интерфейсе.
Howl

Подякував: 579 раз.
Подякували: 1135 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 09:27

tester7336 написав:
  Sense Bank написав:Результати цього невеличкого тесту показали, що через головний екран у мене переказ займає десь 15,65 секунд (я здивований який я повільний 😄), а через Drag'n'Drop переказ займає 14,28 секунд (заміри орієнтовні).
Тому можу зробити висновок, що різниця в декілька секунд якою б ситуація не була — для мене непринципова, тому я б радив використовувати той спосіб, який є зручнішим для кожного 😉
Благо, у застосунку можна використати обидва способи)

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

раньше рабочий стол был доступен сразу а теперь его нужно свайпить.
плюс карта которую вы использовали для пополнения - она у вас какая по счету в карусели? первая? а если карт 9 и нужная по средине карусели?
так что замер уже не совсем корректный.

если открыть рабочий стол старый и только тогда начинать отсчет то перетаскиванием у меня выходит пополняется за 3 секунды.
если на новом рабочем столе начинать ганять карусель и потом по меню шарится то около 12 сек

Моя основна картка звичайно перша, але зауважу, що в новому дизайні ви так само можете налашувати порядок відображення карток у каруселі, достатньо натиснути на кнопку Всі - і внизу є відповідне меню, в якому ви можете змінити сам порядок карток та прибрати зайві, ті якими не користуєтесь, наприклад.
Замір починав з головного екрана, наче тільки запустив застосунок, для обох способів поповнення.

З повагою, Володимир 💎
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1411 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 09:30

Howl написав:
  tester7336 написав:плюс карта которую вы использовали для пополнения - она у вас какая по счету в карусели? первая? а если карт 9 и нужная по средине карусели?
Карты в новом дизайне можно тасовать (поменять их порядок), но нельзя скрыть, как это было возможно в старом интерфейсе.

У новому дизайні в каруселі можна лишити тільки потрібні картки, щоб приховати зайві варто натиснути Всі - і нижче через кнопку налаштування перейти у відповідне меню, де можна змінювати порядок та зняти галочки з тих карток, які варто прибрати.
Тому цілком можливо лишити в каруселі лише 2 картки, або взагалі одну 😉

Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 10:54

Sense Bank написав:Drag'n'Drop переказ займає 14,28 секунд (заміри орієнтовні).

За 11,96 секунд я зробив переказ мамі за допомогою Drag'n'Drop і то я не квапився.
Drag'n'Drop - це іновація + шаблони як папки на смартфоні - це взагалі прорив.
Це ви між своїми картками робили, а зробіть переказ за шаблоном, в тий способ який ви пропонуєте! :evil: :evil: :evil:
Це фішка #SenseSuperApp - якої нема в жодному банку
А 3D каруселька вже є - і вона вже визивала обуреня в mono від клієнтів.
А персональні пропозиції на головному? Банери займають 20% екрану... даже ідеябанк від того відмовилась...

жесть, пишуть люди, кажуть, а тут: нє нє нє, то іновації, ви просто не зрозуміли.

Дякую тобі вартовий, за те шо культурно відбиваєшся, та захищаєш "апдейт", але... таке...
Востаннє редагувалось Acceptus в П'ят 08 лис, 2024 12:02, всього редагувалось 1 раз.
Acceptus

Подякував: 61 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 11:25

Ви не розумієте, для розробників краще, щоби клієнт якнайдовше втикав в їх додаток.
Київстар, Сенс вийшли з однієї колиски. Перший додав кучу непотрібного спаму, чекаємо на ігри в ССА, виконання завдань, непотрібні ачівки...
Кочевник

Подякував: 399 раз.
Подякували: 189 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 12:58

Acceptus написав:Drag'n'Drop - це іновація + шаблони як папки на смартфоні - це взагалі прорив.
Це ви між своїми картками робили, а зробіть переказ за шаблоном, в тий способ який ви пропонуєте! :evil: :evil: :evil:
Це фішка #SenseSuperApp - якої нема в жодному банку

так. таскати на створені шаблони було взагалі рульно так як навіть якщо вони в папках лежать то папка відкривалася.
в мене тільки одне приходить на розум - хтось пролобіював рекламу спеціальних пропозицій в додатку.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 12:20

Панове, а жива ще можливість закрити карту АТБ з окремим рахунком і відразу відкрити картку АТБ, як додаткову картку до РЭД? І чи можна те саме зробити і з карткою Вигода? Ну тобто закрити її і відкрити вже не як окремий рахунок, а як додаткову до картки РЕД ?
І чи взагалі була така можливість? Бо начебто тут писали про таке, але не можу знайти.
1finanсier

Подякував: 363 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 12:44

1finanсier написав:Панове, а жива ще можливість закрити карту АТБ з окремим рахунком і відразу відкрити картку АТБ, як додаткову картку до РЭД? І чи можна те саме зробити і з карткою Вигода? Ну тобто закрити її і відкрити вже не як окремий рахунок, а як додаткову до картки РЕД ?

Картка АТБ може бути одна, або як основна, або як додаткова. Можна закрити основну картку "АТБ" та одразу оформити "АТБ" як додаткову до іншого рахунку.
І з Вигодою така ж картина)
https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0014775539
Ваша фея-помічниця, Оля🧚‍♀️
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 12:58

Sense Bank написав:
  1finanсier написав:Панове, а жива ще можливість закрити карту АТБ з окремим рахунком і відразу відкрити картку АТБ, як додаткову картку до РЭД? І чи можна те саме зробити і з карткою Вигода? Ну тобто закрити її і відкрити вже не як окремий рахунок, а як додаткову до картки РЕД ?

Картка АТБ може бути одна, або як основна, або як додаткова. Можна закрити основну картку "АТБ" та одразу оформити "АТБ" як додаткову до іншого рахунку.
І з Вигодою така ж картина)
https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0014775539
Ваша фея-помічниця, Оля🧚‍♀️

В мене і Вигода так відкрита -- додаткова до Ред. Чо ото 2 рази платити РКО :wink:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1280 раз.

Профіль

3
1
1
10
  #<1 ... 13011302130313041305 ... 1443>
Форум:
+ Додати