Hotab написав:Тому нам доводиться оцей стогін тут читати. Можливо хоч тут їм хтось скаже, що якщо нерви нездорові, якщо така поведінка клієнта бісить
Але це цікаво та інформативно. Бо така реакція продавця-підприємця дійсно дратує покупця.
В мене гарний знайомий підприємець на ринку абсолютно точно так само, як Успіх та ІА, реагує... І перелічував саме оті вирази, які надав Успіх. Тепер я бачу, що це доволі типова поширена реакція в продавців. (Три різні точки країни - схід, захід, центр)). Гадаю, що в них є свої підстави для такої роздратованості покупцем.
Цікаво було б взнати які. Бо якось спробував в того знайомого дістати пояснень, але той роздратувався та відморозився)) Особливо коли я показав, що отакі відповіді - це навпаки, прояв поваги до продавця, бо покупець ввічливо виправдовується чому не купляє. Ніж тулить в лоба -- не подобається; якість не та; за рогом дешевше; роз'яснення про товар незадовільні.
Тепер в ступорі. Що краще: ввічливо розходитися чи в лоба тулити?)) Чи мовчки, як не знаю хто.
Виходить дивна картинко: при поверненні покупця до продавця вже купувати (після дійсно обходу ринку, отримання грошей або ін.), продавець радо зустрічає... Після матюків поза очі в спину.
На просторах ТГ кажуть, що, МОЖЛИВО, готуються до запуску РС-26 з Капустіна (Астрахань) в експериментальному варіанті.
Коротко: ▪️Дальність заявлена до 6 000 км. ▪️Точність — 150 м. ▪️Стартова маса — 50 т. ▪️Маса бойової частини (за відкритими джерелами) — 1,2 тонни.
Тобто це балістична ракета, яка дуже швидка (можливий час підльоту — до 12 хвилин), має велику дальність, несе фугас вагою 1,2 тонни, якщо довіряти відкритим джерелам.
Якщо ці дані правдиві, то її маса еквівалентна ~3 "Іскандерам-М".
Тож, як завжди, уважно слідкуємо за офіційними повідомленнями і не забуваємо вчасно йти до безпечних місць.
несчастная тонна взрывчатки с точностью 150 метров (а может и все 350) это конечно сильно и все это миллионов за 50 баксов
вже прилітали в україну х-22, в яких боєголовка не набагато менша, десь 950 кг. так що з точки зору лякання, щоб просто кудись вїб...и, то не "впєчєтляєт". особливо якщо зважати на імовірну вартість виробу, щоб отак просто запустити зі звичайним фугасом, який на додачу ще і невідомо куди влучить. якщо і правда розглядають запуск, то можливо в якості випробування в в умовах, максимально наближених до бойових, все ж таки розроблялася як носій ядерного заряду, а не звичайного, і вже при 1т такого заряду точність +-декілька сотень метрів цілком прийнятна.
Украина не примет никаких мирных предложений, предусматривающих компромисс по территориям и суверенитету, — министр иностранных дел Украины Сибига
Он заявил, что умиротворение России приведет только к одному — новой агрессии в будущем. Это произойдет, если отдать России часть «захваченных территорий»
Hotab написав:Тому нам доводиться оцей стогін тут читати. Можливо хоч тут їм хтось скаже, що якщо нерви нездорові, якщо така поведінка клієнта бісить
Але це цікаво та інформативно. Бо така реакція продавця-підприємця дійсно дратує покупця.
В мене гарний знайомий підприємець на ринку абсолютно точно так само, як Успіх та ІА, реагує... І перелічував саме оті вирази, які надав Успіх. Тепер я бачу, що це доволі типова поширена реакція в продавців. (Три різні точки країни - схід, захід, центр)). ......
Вполне нормальная и понятная реакция. Продавцу хочется продать побыстрее и побольше и он расстраивается, когда покупатель уходит, ничего не купив. И очень рад покупателю, который не считает деньги и берёт много. Важно, чтобы он сдерживал свои эмоции и не хамил покупателю, не высказывал вслух, что он думает. А бывает и такое. Но к такому продавцу покупатель может потом и не подойти.
Игорь Алексеевич написав:Water Дивіться спільний марафон проєктів "Право на владу" та "Твій вечір" 23 лютого 22р. Сьогодні, 23 лютого, о 21:00 в ефірі 1+1 Наталія Мосейчук з Єгором Гордєєвим продовжать інформаційний марафон, щоб надати українцям найсвіжішу інформацію та обговорити події дня.
Це факти. А від тебе брехня. Брехня якого роду? Ото все шо ти далі написав: Четвер 0 22:00 Мосейчук знала коли буде повномасштабне вторгнення.
Пальчиками набираем текст и ищем всю инфр в ГУГЛе или Ютубе.
Звісно ти з`їхав з теми, як завжди, нічого дивного. Шо ще раз підтвердило.
На просторах ТГ кажуть, що, МОЖЛИВО, готуються до запуску РС-26 з Капустіна (Астрахань) в експериментальному варіанті. ..............
.......... вже прилітали в україну х-22, в яких боєголовка не набагато менша, десь 950 кг. так що з точки зору лякання, щоб просто кудись вїб...и, то не "впєчєтляєт". особливо якщо зважати на імовірну вартість виробу, щоб отак просто запустити зі звичайним фугасом, який на додачу ще і невідомо куди влучить. якщо і правда розглядають запуск, то можливо в якості випробування в в умовах, максимально наближених до бойових, все ж таки розроблялася як носій ядерного заряду, а не звичайного, і вже при 1т такого заряду точність +-декілька сотень метрів цілком прийнятна.
Вот мне нравится обсуждение РС-26. При этом никто не обращает внимание на цитату, кот. я приводил:
22 марта 2018 года ТАСС со ссылкой на источник в Минобороны России сообщил, что мобильный ракетный комплекс РС-26 «Рубеж» и БЖРК «Баргузин» исключены из госпрограммы вооружений до 2027 года (ГПВ-27). Вместо них в ГПВ-27 включён комплекс шахтного базирования «Авангард» как имеющий более важное значение для обороноспособности страны. Причиной исключения названа невозможность одновременного финансирования вышеназванных программ[8]
В 2018 году стало известно, что из госпрограммы вооружений до 2027 года (ГПВ-27) исключены комплекс РС-26 «Рубеж» и БЖРК «Баргузин»; вместо них в ГПВ-27 включён ракетный комплекс «Авангард» шахтного базирования с МБР УР-100Н УТТХ и управляемым боевым блоком, как имеющий более важное значение для обороноспособности страны. Причиной исключения других комплексов названа невозможность одновременного финансирования вышеназванных программ[9][10][11].
При этом:
Основой комплекса является гиперзвуковой управляемый боевой блок, запускаемый к цели при помощи межконтинентальной баллистической ракеты (МБР) УР-100Н УТТХ/РС-28, и, по заявлениям, развивающий скорость до М=28 (около 9,28[источник не указан 73 дня] километра в секунду)[3], что даже без боевой части дает ему кинетическую энергию, эквивалентную 18 тоннам тротила[4]
В мене гарний знайомий підприємець на ринку абсолютно точно так само, як Успіх та ІА, реагує... І перелічував саме оті вирази, які надав Успіх. Тепер я бачу, що це доволі типова поширена реакція в продавців. (Три різні точки країни - схід, захід, центр)). Гадаю, що в них є свої підстави для такої роздратованості покупцем.
Цікаво було б взнати які. Бо якось спробував в того знайомого дістати пояснень, але той роздратувався та відморозився)) Особливо коли я показав, що отакі відповіді - це навпаки, прояв поваги до продавця, бо покупець ввічливо виправдовується чому не купляє. Ніж тулить в лоба -- не подобається; якість не та; за рогом дешевше; роз'яснення про товар незадовільні.
Тепер в ступорі. Що краще: ввічливо розходитися чи в лоба тулити?)) Чи мовчки, як не знаю хто.
Виходить дивна картинко: при поверненні покупця до продавця вже купувати (після дійсно обходу ринку, отримання грошей або ін.), продавець радо зустрічає... Після матюків поза очі в спину.
Все просто))
1. Риби занадто мало в річці і коли вона пропливаючи повз, трохи зупиняється і просто дивиться на гачок - то звичайно, що це буде дратувати рибака, який кожного ранку йде на річку, з цілою купою снастей, який замісив 100500 прикормок... - а вона "просто дивиться"!
2. Відповісти продавцю, який переважно запитує "Що Вас цікавить? Може вам щось підказати/порадити?" потрібно так: "Та я покищо прицінююсь, може скоро потрібно буде купляти... бо вже моє доламується..." Тобто, не залишати отої переважно тупої надії на те, що Ви ВЖЕ скоро повернетесь і купите, бо в 90% - ніхто не вертається(люди просто не знають, як ввічливо відмазатись за те, що наче з цікавістю дивиться/розглядає вітрину) А просто чесно даєте зрозуміти, що може/колись - але не факт)) Або просто сказати: "ні, дякую"(типу натякнути, що не приставай до мене, я сам роздивлюсь) - так продавець хоч не буде плекати надії/даремно щось розказувати 10-15хв, а потім чути оті всі раніше перелічені "тупі відмазки", які я там з ІА написали...))
3. Ще раз - чому все так/чому продавець(а він же переважно власник) на базарі такий роздратований)дратівливий? Бо а) дивіться п1. Бо б) власник вклав туєву хучу грошей і 90% свого вільного часу, а тут така "акуєтітєльна торгівля", що заледве середню/трохи вище середньої зарплати заробляєш!(а менінгіт з податками/здачами звітів, "забракованим" товаром, залишками товару і т.д. і т.п.!
whois2010 написав:Хто досі дивиться шарлатанів арестовича та гордона, то не від великого розуму.
Я дивлюсь десь з півроку вже Арестовича. І те, що він шарлатан, аж ніяк не спростовує отих фундаментальних інструментів, які він використовує та докладно розтлумачує. Приклад: - 27 серпня 2022 він з Залужним обговорює вкрай необхідність утворення дивізій замість системи ОТУ-бригади-придані підрозділи. - десь в кінці 2023 про це каже Муженко - наприкінці 2024 про це голосить вже Редіс.
В якого нешарлатана можна було про це детально та доступно взнати? І таких прикладів сотні... Саме по фундаментальним питанням в самих різних сферах. Хоча він доволі часто маніпулює практично на грані прямої брехні. Так це роблять мабуть всі. Фільтрувати треба.
Слухати треба всіх... Починаючи з мольфарів))
Таже фигня. Он может быть шарлатаном и кем угодно - но с его рота вылетают мысли которые в воздухе витают а вот говорят их вслух как-то не очень (боятся?)
який кожного ранку йде на річку, з цілою купою снастей, який замісив 100500 прикормок..
Але жодної книжки п̶о̶ ̶р̶и̶б̶о̶л̶о̶в̶л̶і̶ не прочитав. Такий і результат:
Успіх написав:заледве середню/трохи вище середньої зарплати заробляєш Нах таке щастя?
Ну а так як «не прочитав», то і не в курсі, що риба має повне право шукати де смачніше (а в обовʼязки «рибака» входить співати соловʼєм , розповідаючи казки чому його «приманка» найсмачніша) І недолугий «рибак» хай там хоч зуби зітре до коренів, але закони торгівлі працюють незалежно від його емоцій. Буде гарно і терпляче «співати», може і спіймає свій профіт, і поїсть ввечері піцу. Ті, хто цього не розуміє, звільняють ринок і йдуть чистити взуття на обочину проспекту. Там не треба читати книжки. І вміти писати без 3-х помилок в реченні не обовʼязково.
“...Війна з кожним днем стає все жорстокіша. Вона майже не залишає шансів вижити. Але все ж таки, війна буде боятися того, хто готовий до неї приєднатися. Потрібно тут цьому вчитися. Вчитися не боятися смерті. Не боятися дивитися ворогу в очі. Це дуже і дуже важливо. Ви маєте тут навчитися перш за все берегти себе. Навчитися тут вижити. Друге - дивіться уважно один одному в очі. Запам'ятовуйте один одного. Ви маєте один одного запам'ятати на все життя, і переживати, де він - товариш, де Василь, де Петро, що з ним, чи живий він? І на полі бою дивитися на такого ж самого товариша і намагатися врятувати його. Будь що зберегти свого товариша наскільки це буде можливо. Але цього ще мало - мало зберегти себе і зберегти свого друга, свого побратима. Потрібно ще обов'язково виконати завдання. Для цього потрібно буде вбивати. Вбивати не задумуючись, бачачи ворога. Вбити його першим, ніж він спробує вбити тебе, або твого товариша. Вчіться цього, будь ласка, тут. Любіть один одного. І пам'ятайте про Україну. Якщо Вас не стане, можливо, ваше місце замінить хтось інший. Але Україна має бути збережена. Наші діти, наші жінки, наші батьки мають жити у мирі чого б нам це не коштувало. Україна у нас одна. І ми обов'язково переможемо. Разом. Слава Україні!” https://varta1.com.ua/news/posol-ukrayi ... 88232.html