Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Shaman написав:вже відкривають хамон з кред лімітом? кредліміт може бути більше 30 т грн?
Про открывают ли прям сразу с КЛ ещё и выше 30к не скажу, но на мой имеющийся я сейчас могу перераспределить КЛ в пределах 50к. Больше пока не позволяют, хотя в общем КЛ ещё запас есть.
в мене теж дозволяє збільшити хамон, але ще цього не робив. раніше було обмеження 30 т грн, тому цікаво, чи збільшили ліміт, чи може глюк програми (що у випадку Сенс )
Shaman написав:в мене теж дозволяє збільшити хамон, але ще цього не робив. раніше було обмеження 30 т грн, тому цікаво, чи збільшили ліміт, чи може глюк програми (що у випадку Сенс )
Shaman написав:в мене теж дозволяє збільшити хамон, але ще цього не робив. раніше було обмеження 30 т грн, тому цікаво, чи збільшили ліміт, чи може глюк програми (що у випадку Сенс )
Ще з приводу нескінченного пільгового періоду: менеджер сказала, що кредитний ліміт надається на 1 рік, в тарифах також є згадка про один рік. Тобто через рік потрібно повністю загаситися?
Boundless написав:Ще з приводу нескінченного пільгового періоду: менеджер сказала, що кредитний ліміт надається на 1 рік, в тарифах також є згадка про один рік. Тобто через рік потрібно повністю загаситися?
Зазвичай банк заздалегідь повідомляє про те, що "З хх-хх-хххх за договором таким-то буде продовжено строк користування кредитним лімітом"; в моєму випадку це було за три місяці
У меня появилась запись по белой карте такого содержания: плата за запрос остатка в банкомате domestiс Цена вопроса 2 грн (хз за что, но да ладно) Но более удивительно что это произошло в 4:25 30.11 Мало того, что я в это время мирно сплю, так это еще и комчас в принципе. Лорды и феи, как это понимать?
Arien написав:У меня появилась запись по белой карте такого содержания: плата за запрос остатка в банкомате domestiс Цена вопроса 2 грн (хз за что, но да ладно) Но более удивительно что это произошло в 4:25 30.11 Мало того, что я в это время мирно сплю, так это еще и комчас в принципе. Лорды и феи, как это понимать?
За нарушение комендантского времени Вас могут привлечь.