Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1118411185111861118711188 ... 14728>
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:10

ЛАД написав:andrijk777
Зеленский не сделал то, что обещал.

Ну ви як малі діти, чесне слово. Прям дитячий садок.
Що Зе обіцяв і не виконав?
Ок. Хто з президентів України виконав що обіцяв? Ніхто.
Ладно Україна. Візьмемо світ. Хто зі світових лідерів(хоч один) виконав свої обіцянки? Ніхто(спитайте жителів тих країн).
Трамп обіцяв закінчити нашу війну за 24 години після обрання. Вже пройшов місяць. Виконав? Ні, і не думає.
Байден обіцяв багато разів що не буде милувати свого сина! Прямо обіцяв на усю країну і не раз. Взяв і помилував. Прямо брехав(а не просто "не зміг виконати"). І ШО? Це вважається нормальним!
Таких фактів сотні! В нас час усі правителі(в світі) - популісти.

А скільки набрав би Байден голосів виборців? Думаю 40% би набрав.
А скільки набрав Ющенко? 5%!!!!! Скільки би набрав Янукович? Думаю десь так само 5-10%. Скільки набрав Порошенко? 16%(24% в 2 турі).
Такого немає ніде в світі(з того що я знаю).
В результаті Україною управляють Зе і Єрмак - цілком закономірний результат по-моєму. І звичайно - вони теж погані.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:14

Xenon написав:
Паспортні сервіси за кордоном масово відмовляють хлопцям, які виїхали до досягнення 18 років, у видачі паспортів, – пише судово-юридична газета

Мова йде про тих, у кого відсутній запис в Реєстрі призовників «Оберіг».

Тобто, і тим, хто виїхав до 2022 року, зокрема, на навчання, чи після початку повномасштабного вторгнення, і відповідно не встиг стати фізично на облік у ТЦК.

Заступниця міністра оборони Черногоренко пояснює, що їх вважають порушниками військового обліку, і вони отримають документи, коли запрацює дистанційна сплата штрафів.

https://sud.ua/uk/news/publication/3173 ... m-prichina

ага вернуться, за паспортом, ага-ага, аж бігом
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:14

АндрейМ написав:
  wild.tomcat написав:ми ж то про запас мову ведемо?

Мова про цивільних, яких можуть "мобілізувати" у разі потреби. В США армія контрактна, але у разі необхідності можуть додатково мобілізувати цивільних віком від 18 до 25. "Бути у запасі" в українському розумінні в США не існує - людина або в армії, або їй від 18 до 25 років і її можуть покликати до армії через лотерею у разі потреби. Навряд чи у США така потреба колись виникне, зважаючи на те, які збройні сили країна побудували.

ну це ж знову таки мова про рядовий склад. чи, по вашому, в армії сша можна стати умовними полковником (чи кимось подібним) до 25? чи такого полковника резервіста вже не будуть мобілізовувати?
і потреба може виникнути завжди, тому що в будь якій армії є ресурс мирного часу і мобілізаційний ресурс на випадок війни, який тримати постійно в армії (хоч в якій, навіть в американській) весь час, самі розумієте, недоцільно.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:21

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:andrijk777
Зеленский не сделал то, что обещал.

Ну ви як малі діти, чесне слово. Прям дитячий садок.
Що Зе обіцяв і не виконав?
Ок. Хто з президентів України виконав що обіцяв? Ніхто.
Ладно Україна. Візьмемо світ. Хто зі світових лідерів(хоч один) виконав свої обіцянки? Ніхто(спитайте жителів тих країн).
Трамп обіцяв закінчити нашу війну за 24 години після обрання. Вже пройшов місяць. Виконав? Ні, і не думає.
Байден обіцяв багато разів що не буде милувати свого сина! Прямо обіцяв на усю країну і не раз. Взяв і помилував. Прямо брехав(а не просто "не зміг виконати"). І ШО? Це вважається нормальним!
Таких фактів сотні! В нас час усі правителі(в світі) - популісти.

А скільки набрав би Байден голосів виборців? Думаю 40% би набрав.
А скільки набрав Ющенко? 5%!!!!! Скільки би набрав Янукович? Думаю десь так само 5-10%. Скільки набрав Порошенко? 16%(24% в 2 турі).
Такого немає ніде в світі(з того що я знаю).
В результаті Україною управляють Зе і Єрмак - цілком закономірний результат по-моєму. І звичайно - вони теж погані.

а мав би вже закінчити? він вже господар білого дому?
ну почитайте ви нарешті про систему виборів президента сша. кого вибирали в листопаді і хто голосуватиме в грудні. чи ви не чули про ще одні вибори, які будуть в грудні?
wild.tomcat

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:22

alex_dvornichenko написав:
  Дюрі-бачі написав:Задовбав вже цей інформаційний шум від влади, в якої 7 п'ятниць на тижні. А ще блогери кажуть, що влада почала чистити свої повідомлення за минулі роки. А потім будуть дивуватись чому переміг на виборах якийсь Шарій...

Если откомандируют на выборы Залужного, то он и победит. А я так думаю, что он там как раз и проходит интенсив на президента.

Це голуб миру?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:26

wild.tomcat написав:чи такого полковника резервіста вже не будуть мобілізовувати?

В тому і справа, що в США не існує таких резервістів. В США не існує обов'язкової служби. Якщо людина звільняється з армії, вона стає цивільною і все. Цивільних можна призвати до армії виключно у віці від 18 до 25.

wild.tomcat написав:тому що в будь якій армії є ресурс мирного часу і мобілізаційний ресурс на випадок війни

Ні, армія США як раз і побудована на часи війни, щоб цивільні не захищали країну з лопатами. Там армія - вибір і робота, за яку люди отримують солідні бонуси у вигляді ЗП, медичної страховки, пенсії і т.д.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:37

АндрейМ написав:
  wild.tomcat написав:чи такого полковника резервіста вже не будуть мобілізовувати?

В тому і справа, що в США не існує таких резервістів. В США не існує обов'язкової служби. Якщо людина звільняється з армії, вона стає цивільною і все. Цивільних можна призвати до армії виключно у віці від 18 до 25.

wild.tomcat написав:тому що в будь якій армії є ресурс мирного часу і мобілізаційний ресурс на випадок війни

Ні, армія США як раз і побудована на часи війни, щоб цивільні не захищали країну з лопатами. Там армія - вибір і робота, за яку люди отримують солідні бонуси у вигляді ЗП, медичної страховки, пенсії і т.д.

ви трохи суперечите самі собі. якщо армія сша побудована на "часи війни, щоб цивільні не захищали країну з лопатами" то навіщо їм тоді резервісти 18-25? якщо в них і діючої армії достатньо? навіщо у вєтнам призивали? чи може все ж не побудована?
і якщо таки наберуть якусь кількість резервістів 18-25, то хто ними командуватиме? в армії сша наразі є зайві лейтенанти-майори-поковники, які тиняються без діла і чекають на свій "зоряний" час? чим вони тоді там зараз займаються? і який в них в такому випадку досвід, хоча б просто командний?
wild.tomcat

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:37

Wirująświatła написав:
  UA написав:Кого виберуть 73%
кого угодно кто подпишет минск-3. хоть и поплавского. у всех действующих политиков антирейтинг.

Полякова ще так нічьо прізєнтабєльна
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 20:57

wild.tomcat написав:то навіщо їм тоді резервісти 18-25?

Вони - не резервісти. Вони ніколи не служили. Просто, якщо буде потреба у людях, то можуть покликати цивільних від 18-25 років. Хто буде ними командувати? Я не знаю. Мабуть, ті, хто в армії працюють?

Коли Ви пишите про В'єтнам, то не забувайте, що в США до 1973 року існував призов. Мова про сучасність, а не про те, як було колись. Скасування призову і перехід до повністю професійної армії та війна і спричинила.

Я не уявляю собі ситуацію, коли США будуть потрібні цивільні 18-25-тирічні. Просто, написав як у них є, і чому американці кажуть про те, що Україна має мобілізувати цю вікову категорію, а не підстаркуватих.

До речі, британці вже давно питають чому ми не мобілізуємо молодих здорових жінок. Це теж не вміщається в парадигму наших можновладців.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 05 гру, 2024 21:21, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 гру, 2024 21:08

flyman написав:
  d44 написав: треба будуть нові новобранці, і не діди.

чергове марення як Ф16 щось там змінять стратегічно переламавши

До слова: а де вони? На цей рік обіцяли дати більше 30, але щось процес не йде
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1118411185111861118711188 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти