|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:07
alex_dvornichenko написав:Schmit а какая свзяь между єтим субьектом и зелёной владой ?
Пазітівний блохер на зарплаті у...
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:13
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:19
prodigy написав:ніяких башен кремля ніколи не існувало, там тільки одна башта. всі балачки про "башні"-це ігри путіна і його радників(суркова, іванова, алексея громова, вайно) -щоб змі було о чом терти.
Це як заперечувати закони фізики)) Навіть за узурпації влади рівня йосипа, вже не кажучи про інші совдепівські часи, існували "башні", то що ж тоді при вовані?! Той же пригожин або стрелков апріорі мали підтримку.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:20
ЛАД написав: wild.tomcat написав: ЛАД написав:Тогда прошу прощения, если неверно понял. Просто тут некоторые ждут чуда и пишут, что просто рано говорить о выполнении или невыполнении обещания мира "за 24 часа".
я чуда не чекаю, але я теж кажу, що називати його вже зараз брехлом чи таким, що не виконав свої передвиборчі обіцянки (якими б вони не були) некоректно. щоб він там не наобіцяв і чи збирається він то виконувати (і чи виконувані вони взагалі), як ви кажете, формально, до 21го січня він порядна людина. потім різко стане "неформалом", тоді вже буде можна  якщо я вам, скажімо, позичу гроші на добу, до завтра, і навіть якщо через годину другу підозрюватиму, що ви їх мені не віддасте чи може і віддасте, але колись потім  , то чи можу я вас вже тоді, називати ....(ну самі придумайте ким можна називати в такому випадку  ), чи все ж таки мені слід дочекатися завтра, коли я згідно нашої з вами угоди (вашої обіцянки) можу розраховувати на повернення боргу, і лише тоді вже вас називати...?
Честно говоря, мне абсолютно не интересно, выполнит он свои предвыборные обещания американцам или окажется "брехлом". Его "24 часа" как обещание вообще не воспринимаю и на 100% уверен, что это выполнено не будет. Повторю, я это расцениваю как красивые, но ни к чему не обязывающие слова, которые у нас воспринимают слишком серьёзно, а американцы, скорее всего, даже не вспомнят.
Учитывая сколько вы на эту темы высказывались только вчера -- ситуация несколько напоминает классическую "Три дня я гналась за вами, что бы сказать как вы мне безразличны" (c) 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:26
Wirująświatła Народ кому то что то должен? Чиновник да - его наняли.
Наймач, прочитай хоч раз закони України , КУпАП, ККУ. Нарід, який делегував владу (найняв) зобовʼязаний виконувати ті закони, які приймають ті, кого він найняв. Інакше не працює. Причому навіть коли окремий представник народу не обирав (не наймав) все одно зобовʼязаний. Так працює держава. А не так як ти її собі уявив.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:32
Hotab написав:Wirująświatła Народ кому то что то должен? Чиновник да - его наняли.
Наймач, прочитай хоч раз закони України , КУпАП, ККУ. Нарід, який делегував владу (найняв) зобовʼязаний виконувати ті закони, які приймають ті, кого він найняв. Інакше не працює. Причому навіть коли окремий представник народу не обирав (не наймав) все одно зобовʼязаний. Так працює держава. А не так як ти її собі уявив.
давай вместе читать. кинь мне ссылку где человек = собственность государства. Что такого закона нет? значит я сам буду решать как распоряжаться свой собственностью, входить в какие-то государства или выходить из них. Поддерживать действия властей или протестовать. При том что трямой статьи (что человек = собственность государства) нет, косвенно её реализуют через насильную мобилизацию и запрет выезда. Так кто кого наёпывает? Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
ой а запрет на выезд разве не сужение свобод? Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
то есть не только тцкашник может ловить условного UA, но и UA ловить тцкашника и после ВМЕСТЕ они идут на фронт. В жизни не так? Так кто кого наёпывает? Кто нарушил консенсус? Продолжить список что ещё нарушено? Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.
Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
полно видео как тцкашники бьют людей на улицах. Так же есть случае смерти призывника в ТЦК "от эпилепсии Разрешает ли Конституция коррупцию? а по факту? Что с бесплатной медициной? и т.д.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 10 гру, 2024 12:43, всього редагувалось 5 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:37
Hotab написав:Wirująświatła Народ кому то что то должен? Чиновник да - его наняли.
Как северная корея/второй рейх/... в эту красивую теорию вписываются?.. 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:40
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 гру, 2024 12:53
UA написав: Wirująświatła написав:то есть не только тцкашник может ловить условного UA, но и UA ловить тцкашника и после ВМЕСТЕ они идут на фронт.
На двух КПП на везде в Киев полицаи и тцкуны уже со мной здороваются. Втерся в доверие. Можно перевозить в багажнике ухилянтов на платной основе.
вы теперь с их стороны баррикады?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-