Wirująświatła написав:не мобилизовывают возле атб, сильпо, эпицентра. Думаю есть некий договорняк, птамуш если туда перестанут ходить этим конторам наступит гаплык
Wirująświatła написав:А рынки наоборот власть стремится закрыть, не в одном городе такое слышал, потому что земля под ними золотая. Чаще всего они горят, как сгорел слаянский в днепре и недавно рынок возле метро гер.Днепра.
ЛАД написав:По нашему форуму судить не стоит. Слишком односторонний. О Зе спорить не буду, но мне кажется, что он готов к уступкам, правда, не де-юре, а только де-факто. Основная проблема для него - гарантии после мира/перемирия.
А по-моєму стоит. Пересічні дуже слабо вникають в ці питання. Максимум на що здатний пересічний - це послухати Портнікова/Арестовича. Пересічні набагато більше переймаються щоб його особисто не мобілізували ніж глобальними питаннями і це в принципі нормально. А жінки це про емоції, а не про логіку. Однобокий в яку сторону по-вашому? Я не бачу однобокості. Про Зе і для чого йому НАТО - я писав, не буду повторятись.
Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто заявив про готовність направити свої війська в Україну, якщо угода про завершення війни передбачатиме створення контрольованої лінії розмежування.
Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто заявив про готовність направити свої війська в Україну, якщо угода про завершення війни передбачатиме створення контрольованої лінії розмежування.
Заявить то заявил но , не он принимает решение о реальной отправке военнослужащих... вилами по воді