|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:31
tester7336 написав: Wirująświatła написав:нет. начало евромайдана помните? 100-200 студентов. А после того когда их побили у народа вылезло недовольство и чивокуню снесли..
недовольство у народа есть всегда. а не оно вылезло. но вот то куда и как направить недовольство да еще и поддерживать его процесс несколько месяцев этим явно уже не народ занимался. хотя вы можете верить в что то другое.
є різний рівень незадоволення. звісно комусь потрібно щоб хтось щось вказував. а вільнолюд може й сам об'єднатися й організуватися, як зараз волонтери. я не кажу, не потім керівництво не могло централізуватися, не знаю, не є безпосереднім учасникам. але казати що без наказу зверху ніхто нічого не може робити - це просто уособлення може конкретна людина чи ні. щиро вірю, що ви без організації нічого самі не зробите  але не всі такі а скільки Яник Антимайдан не організовував, а все одно вийшов пшик. є різниця
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:35
Wirująświatła написав: tester7336 написав:вы разрушены или довольны нашей властью?
я её (власть) игнорирую. если завтра майдан я не пойду. а на выборы пойду чтобы их снести. по жизни всем +/- доволен. Но ещё есть к чему стремиться)
то что вы игнорируете власть это просто ложь. если бы вы ее игнорировали вы бы не писали тонны всего тут. если пишите - значит уже как то относитесь. и я не спрашивал про довольны ли вы жизнью. с прашивал про ваше отношение в класти.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:37
Wirująświatła написав: Banderlog добрый день! куда пропали? как вы?
Польот нормальний. Падаєм. ) связь тіки трохи хєровата. ситуація як тут кажуть -контрольована.) З плюсів, поповнення є. Думаю запоріжжю панікувати рано. нас до православного водохреща точно вистачить. А так... на запоріжському фронті бєз пєрємєн.)))
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:39
tester7336 написав:если бы вы ее игнорировали вы бы не писали тонны всего тут. если пишите - значит уже как то относитесь. и я не спрашивал про довольны ли вы жизнью. с прашивал про ваше отношение в класти.
ПРИ ЧЁМ ТУТ МОЯ ПИСАНИНА НА ФОРУМЕ К ВЛАСТИ? я обсуждаю здесь олимпиады по математике, совок, рабство, перспективы войны, экономику русских и что угодно ещё. Иногда размещаю стихи и музыку. Вот например viewtopic.php?p=5799003#p5799003какое отношение к власти имеет этот пост? Я здесь ни с кем не борюсь и ни к чему не призываю. Могу Трампа обсудить. Тоже сделаете вывод что я Трампом недоволен? быть довольным/недовольным властью это 1% от общей гаммы моих ежедневных ощущений. Как вы думаете 1% можно игнорировать?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 15 гру, 2024 20:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:44
Banderlog написав: Wirująświatła написав: Banderlog добрый день! куда пропали? как вы?
Польот нормальний. Падаєм. ) связь тіки трохи хєровата. ситуація як тут кажуть -контрольована.) З плюсів, поповнення є. Думаю запоріжжю панікувати рано. нас до православного водохреща точно вистачить. А так... на запоріжському фронті бєз пєрємєн.)))
БТС каже що щупальце до Покровська зрізали зустрічним випадом, шахта коксу врятована, дамо угля много но мєлкого
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:47
Banderlog написав:З плюсів, поповнення є.
поздравляю) мальчик/девочка?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:51
detroytred написав: Wirująświatła написав:как раз своими протестами, бунтами, порчей оборудования они мотивировали "можновладців змінити систему". Грубо говоря достали эти крепостные хозяев.
Ще раз: незадоволення в найнижчої верстви населення (пересічних) природничо було, є і буде завжди. Поки до рівня найвищої верстви не сягнуть))) В різних формах невдоволення (від буркотіння і до протестів, зламу обладнання, бунтів). І можновладці терплять))) роками. А потім, за вашою думкою, проста причина --- терпець урвався і погодилися. Роками, десятиліттями не погоджувалися, вигадували заходи протистояння, і раптом погодилися. Ніііт. Це не серйозна причина. Бо тоді: таким чином раби, кріпаки, пересічні "вибороли" б собі усі найвищі свої хатєлки --- повну свободу... Але можновладці дають їм тільки те, що їм вигідно. І тоді, коли їм стане вигідно. А пересічні.... Вони НЕ МОЖУТЬ добитися від можновладців навіть найпростішого і абсолютно правового ---- виконання можновладцями своїх же законів.
Спрощувати можна до якоїсь межі. 1 Термін пересічні - не описує ВСЕ населення і обєднує в собі як мінімум 200 РІЗНИХ по суті груп населення по матеріальному стану - бідні, середні, багатіпо бажанню перемін - хочуть , не хочутьпо інтелекту - розумні, нормальні, дурні2 Для стабільності системи чиновнику треба орієнтуватись по медіанній частині , в той час коли середньостатистична завжди вища ніж медіанна - а тому ВСІ рішення ЧИНОВНИКА базуються на попередньому досвіді, тобто по своїй суті є КОНСЕРВАЦІЄЮ ІСНУЮЧИХ ПРАВИЛ 3 Зміни в системі виникають у випадках коли а- кожен хоче жити краще( саме краще а не багатше- бо для різних груп, термін краще обєднує різні поняття) б - спроба створити своє краще - створює загальний вектор руху ( який відрізняється по напрямку і величині від напрямку який підтримує ІСНУЮЧИЙ можновладець, за виключенням ДИКТАТОРСЬКИХ режимів, але диктатури програвали на тривалому періоді ЗАВЖДИ) б - як тільки різниця між напрямками зростає до критичної величини.. так відразу в середовищі можновладців створюється група, яка діє по принципу(якщо бунт не можна знищити то його треба очолити) - тобто визначальним є саме бажання і праця над рухом в певному напрямку БІЛЬШОСТІ населення в - так як в кожному соціумі є група яка обєднана трьома однаковими критеріями(багаті, хочуть змін, розумні) і яка становить в кращому випадку 5% населення, то саме поведінка цих людей і є визначальною. ПС відповідь на питання чому мої працівники на стали повторювати мій шлях Все просто Хтось з них не мав певного рівня інтелекту, хтось бажання, а хтось фінансів... При цьому на початку мого шляху- мій кінцевий результат для оточуючих був не очевидний. Ба більше - я й сам не був впевнений що мені вдасться+програв як мінімум 10 років свого життя(між фантазією коли ДОСЯГНУ результату і реалією коли його ДОСЯГНУВ ) Тому не впевнений що ВСІХ задовільнить обмін 10-20 років на фінансовий результат вкупі з обмеженнями які дозволили його досягнути Викидання будь-якого обмежувача(наприклад дозволити собі раз в рік витратити 1000 доларів на відпустку, чи купити мерседес не через 25 років праці а наприклад через 15... - зменшилоб мої досягнення в рази)
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 15 гру, 2024 20:54, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:52
Wirująświatła написав: tester7336 написав:если бы вы ее игнорировали вы бы не писали тонны всего тут. если пишите - значит уже как то относитесь. и я не спрашивал про довольны ли вы жизнью. с прашивал про ваше отношение в класти.
ПРИ ЧЁМ ТУТ МОЯ ПИСАНИНА НА ФОРУМЕ К ВЛАСТИ? я обсуждаю здесь олимпиады по математике, совок, рабство, перспективы войны, экономику русских и что угодно ещё. Иногда размещаю стихи и музыку. Вот например viewtopic.php?p=5799003#p5799003какое отношение к власти имеет этот пост? Я здесь ни с кем не борюсь и ни к чему не призываю. Могу Трампа обсудить. Тоже сделаете вывод что я Трампом недоволен? быть довольным/недовольным властью это 1% от общей гаммы моих ежедневных ощущений. Как вы думаете 1% можно игнорировать?
ну если вы уже отрицаете то что пишете тут про власть - то смысл с вами вообще про что то говорить? вы тогда любую чушь придумаете ради отстаивания своего утверждения.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:55
tester7336 написав:ну если вы уже отрицаете то что пишете тут про власть - то смысл с вами вообще про что то говорить? вы тогда любую чушь придумаете ради отстаивания своего утверждения.
власть обсуждаю наравне с вышеперечисленными темами. У меня нет плана о чем писать. Что хочу то и пишу. если не о чем со мной говорить -добавили меня в чс и живите как жили) я вроде вас не спрашивал о смысле общения со мной. Что-то личное?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 20:59
ЛАД написав:Что это за редкая работа, на которой можно было каждый месяц ездить на 5 дней в загранкомандировку? В Харькове о таком я даже не слышал.
Та звичайний інженер із теплоенерго. Треба було всякі насоси / котли на заводах дивитися. Саме такі працівники і довели його до повного руйнування...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1