|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 17 гру, 2024 18:41
vitaxa2006 написав:Сейчас Сейлор снова напишет, что МС купила еще несколько тысяч битоков по средней цене 106к. )))
Стопудово так и будет!А потом вылезет накуренный Догофил из Теслы и в Твитере на лбу у собаки начертает BTC и поставит ракетку и дебилковатые "почитатели",будут пару часов чухать свое тупое еб...(ну,лицо) и потом бросятся скупать код за любые деньги и Доги впридачу(на всякий случай) потому что посыл не ясен-но приблизителен...Че хотел сказать-хер его знает,но "будед усе расти".Тамп дал зеленый свет-Абырвалг-Генслер Говно-БТС сила-Абырвалг-Маск гений-куплю Теслу-новая эра-цифровая революция-Абырвалг 
-
osafly
-
-
- Подякував: 209 раз.
- Подякували: 1020 раз.
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Сер 18 гру, 2024 01:39
SAndriy1 написав: sergey_stasyuk555 написав: SAndriy1 написав:Ваша точка зору зрозуміла. Цікавить: ви в ринку, або вже вийшли, або навіть не заходили?
якщо ти хочеш стати успішним трейдером - варто навчитись зберігати тверезість думок незалежно від пози, і від того що десь щось написав якийсь "іксперт". оскільки ти такі питання задаєш - ще є над чим працювати )) бо має бути все одно - в ринку я чи ні.
Я порад не просив - залиш їх собі! Якщо не в змозі відповісти на поставлене запитання, то все зрозуміло!
будьте обережні з "все зрозуміло", всезнайки і всерозумійки дуже часто оплачують банкет )) я зараз поза ринком, можна "поумнічать" зі сторони ))
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 10:21
sergey_stasyuk555 написав:будьте обережні з "все зрозуміло", всезнайки і всерозумійки дуже часто оплачують банкет )) я зараз поза ринком, можна "поумнічать" зі сторони ))
Ще раз - країна порад була совдепія. Ви запізнилися - там могли показати свою силу давати поради, коли вони не потрібні! Я працюю по своїй системі і напишу результати наприкінці весни: що та як робив, де зробив помилки з огляду на тепер, а що було вдалим кроком. Може комусь буде цікаво та повчально. Тому ваші зауваження нецікаві - цікаві поведінка та відчуття тих, хто в ринку!
-
SAndriy1
-
-
- Подякував: 407 раз.
- Подякували: 444 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 18 гру, 2024 11:51
sergey_stasyuk555 Але якщо ви так переймаєтесь моїми грошима, то можу в загальних рисах вам набросати: 1. Тільки спот 2. Зараз не купляю - тільки продаю частками куплене раніше. Виключення: якщо дуже вдало продаю на імпульсі, то можу приблизно 20-30% позиції відкупити назад при корекції на 30% і більше від моєї ціни продажу 3. Маю Тезер, розглядаю різні можливості додаткового заробітку , типу EARN або акцій які проводив Телеграм та пулів Bybit 4. Прибуток щокварталу виводжу в кеш. На даний момент приблизно вивів 60% від вкладеного 5. Остаточний вихід у Тезер - весна 2025 року 6. Більше 1% не вкладаю в одну монету за виключенням BTC USDT USDC 7. 80% довгострокові позиції (орієнтувався на 4-річні цикли ринку), короткострокові в межах 5% 8. Торгувати почав вчитись з зими 2022, купляти в довгострок - з осені 2022 9. Маю вищу фінансову освіту, у кінці 90-х мав досвід Форекс торгівлі, власні бізнеси з 1995 року - цей проект розглядаю так само, як невеликий бізнес Загальна мета: зрозуміти як можна заробляти у цій сфері (раз на чотири роки, або більш-менш постійно, або пасивно типу якихось відсотків) та дечому навчитись
Стратегія довгострокових трейдів: купляти внизу, тримати, при зростанні ціни х3 продавати третину та забирати своє, далі тримати та продавати за обставинами.
Якщо все продати зараз та вивести - приблизний результат х2,2
-
SAndriy1
-
-
- Подякував: 407 раз.
- Подякували: 444 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 18 гру, 2024 19:46
Не нравится мне это все......Куча монет попробивала свои трендовые идущие от начала ноябрьского роста,или подходят к ним на пробой.Какой график ни открою,на всех одно и тоже...Это хреновый знак-ломать свою восходящую тенденцию...Похоже будут мурыжыть и высасывать мозг дальше.Поросли месяцок по всяким какашулям и довольно...Такое ощущение,что как ливанут снова...Альтсезон им подавай. Походу,по альтсезону пока решили вот так-
-
osafly
-
-
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Сер 18 гру, 2024 22:26
SAndriy1 Ще раз - країна порад була совдепія (с) але дякую за думки.
-
sergey_stasyuk555
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 22:45
SAndriy1 написав:Маю вищу фінансову освіту, у кінці 90-х мав досвід Форекс торгівлі, власні бізнеси з 1995 року - цей проект розглядаю так само, як невеликий бізнес Загальна мета: зрозуміти як можна заробляти у цій сфері (раз на чотири роки, або більш-менш постійно, або пасивно типу якихось відсотків) та дечому навчитись
форекс з 90-х розвинувся так шо пісєц, якщо ти тоді не зміг - зараз навіть не суйся, конкуренція абсолютна. саме тому я думаю легких грошей на крипті більше не буде )) це банальне становлення ринку. колись навіть на наймексі голубими фішками по "скользящім середнім" торгували )) якийсь час і в крипті це було так легко - любий мамкин інвестор міг купити "шо попало" і заробити, але це в цілому аномалія і не може продовжуватись дуже довго, особливо коли капіталізація та заробітки вже не копійчужні. знову ж таки не забуваємо про гру з нульовою сумою, якою є крипта: при підвищенні конкуренції і зниженні або припиненні притоку бабла "діскатєка" буде ще та ))
-
sergey_stasyuk555
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 23:23
Ну что....Предчувствие и графики снова не обманули.Всех поздравляю с очередным проливом и....новыми возможностями 
-
osafly
-
-
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Сер 18 гру, 2024 23:39
Так а шо брати: кефір, сол чи банан?
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1302 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Сер 18 гру, 2024 23:59
Amethyst
Я откупил часть проданного SUI и увеличил позы по STRK,LDO,TIA и еще нескольким альтам..Половину SUI откупать вообще не стал,перелил в другое....Нужно двигаться на этом рынке,а не сидеть и втыкать,как твой счет ростет,а потом так же падает к истокам..Разница и смысл,переливать из того что уже отстрелялось на десятки иксов,в то что до сих пор тормозит.. BNB и SOL...Ну что там можно ожидать от них??Еще два икса с натяжкой...??? Я пас в таких играх..
-
osafly
-
-
-
-
Профіль
-
-
17