Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Serg-ik написав:Сегодня обломки упали около ЖК Нью-Йорк, на фото видео название. И Что-то еще- не знаю названий Ранее страдали Варшавский, Династия, дом отк КГС в районе Гарматной, где девочка погибла. Стрёмно жить в новострое
у вас на районі мало прильотів в хрущі? не несіть маячні і не зловтішайтеся особливо коли у вас зза кожного паркану поряд лупашить ппо
де ти побачив, що я зловтішаюсь? Про які хрущі твоя маячня?
Serg-ik написав:Сегодня обломки упали около ЖК Нью-Йорк, на фото видео название. И Что-то еще- не знаю названий Ранее страдали Варшавский, Династия, дом отк КГС в районе Гарматной, где девочка погибла. Стрёмно жить в новострое
Serg-ik це вже другий твій пост де ти зловтішаєшься - перший раз було щось типу «летить в основному по центру», зараз вже ти зробив геніальний висновок, що більше всього страждають нібито новобуди
поруч з твоїм будинком був вже не один приліт і якраз по хрущам - чи ти давно вже з Києва здризнув і не знаєш?)
Будто-бы в "хрущи" не прилетало...
чем меньше площадь строения тем ниже вероятность прилёта. А прилетало везде.
Голова департаменту КМДА допоміг привласнити перехід біля вокзалу, — поліція
Надземний перехід від Центрального залізничного вокзалу Києва до швидкісного трамвая на Старовокзальній вулиці було незаконно відчужено через дії керівника одного з департаментів КМДА, повідомляє Національна поліція. (https://hmarochos.kiev.ua/2024/12/20/go ... policziya/)
Перехід із 2005 року орендувала компанія «Парус-Ріелті». За законом про малу приватизацію, орендар мав право викупити майно за умови, що покращить його на суму не менш як 25% ринкової вартості.
Wirująświatła написав:вытаскивайте его из бана Пирамиды Войцеховського сильно сносят? Занесут куда надо хабар и незаконное станет законным.
Хотілося б, щоб почали зносити. Принаймні кілька прецедентів було б корисно. А хабар там вже нема кому заносити, тепер це проблема інвесторів. Не зносять їх тільки тому, що роздують скиглення на всю країну про нещасних інвесторів яких на вулицю виганяють
Впали на БЦ Торонто і який ще поряд, а також на Антоновича. ЖК Нью-Йорк по іншу сторону Антоновича, а ще поряд ЖК Монреаль.
барабашов написав:kingkongovets Какие компенсации выделяет мэрия собственникам коммерческой недвижимости при её уничтожении ракетой(броном)? Ну или в данном случае частичного повреждения
зи: сьогодні замість обʼєкта СБУ «уламки» зловив інвест обʼєкт Фіали, якщо хтось досі не второпав
Можна сказати, що низенька будівля СБУ сховалася за тими БЦ)))