Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt Не смію спитати - що куди емігрувало в Вашому дописі? Цікавий рейтинг потрапив на очі. Донька на рахунок Нідерландів не згодна (я теж). А щодо Хорватії - так, почуваюсь безпечніше, ніж будь-де в Європі.
Якщо я вірно памʼятаю ту публікацію, то були вказані - за даними вказаного там агентства - цифри в тисячах українців, які емігрували в різні країни Європи. Важко сказати, наскільки вони є вірними. Хіба що для співставлення для поверхневої оцінки: - наприклад, в Іспанію виїхало більше людей, ніж у Францію. Цьому вірю, тому що в Іспанії українців зустрічав майже на кожному кроці, а у Франції за майже три місяця перебуавання бачив тільки одне авто - крім мого - на українських номерах і не більше двох випадків, коли чув на вулиці українську мову. Думаю, українцям там сильно дивуються, наприклад, коли я виїхав з підземного паркінгу в місті По, то почув у відкрите вікно авто заклик «Слава Україні!» - троє хлопців стояли з розкритими ротами від здивування, побачивши авто львівської реєстрації. Звісно я відповів «Героям слава!». В той же час мені здаються дещо завищеними цифри українців в Туреччині. Хоча може бути… Я думаю що точних цифр ніхто не знає.
А в Європі давно є "сімейна" відповідальність? Просто кум каже, що його сестрі, яка живе в Словаччині і працює в медичній сфері, масово банки поблокували рахунки (десь 7-10 в різних банках) після того, як він зі свого німецького банку перекинув їй кілька сотень євро. При чому як Словацькі, так і всякі Революти. І нові рахунки відкрити в інших банках не хочуть
Особисто я вперше таке чую. Перекинув на днях на свій рахунок у Франції 700€ - все ОК. Правда, комісія драконівська: за зарахування 19€. Треба подивитися тарифи, можливо ті самі 19€ і при сумах в 7 000€ і 70 000€.
Дюрі-бачі написав:Bolt Однокурсник "по знайомству": він працював майстром із установки охоронних систем (відео нагляд, сигналізація, ...). Один із клієнтів був закарпатський еврей, який емігрував до Німеччини в 2022 і працював в сфері екології і установки датчиків. От якось розговорились і він запропонував цю посаду в Африці. А однокурсник, напевно (моя суб'єктивна думка), щоб заглушити горе від розлучення (яке було в грудні 2023), погодився. Як він виїхав з України - гадки не маю і він не хотів казати. Особисто я б ніколи не згодився на роботу, де треба 10 днів підряд ночувати в машині в полі...
та й загалом Африка - специфічний континент, специфічний клімат, багато небезпечної фауни... ПАР хоч й не Зімбабве, але я так розумію, активно рухається в тому напрямку, вважаючи, що без білих їм буде краще жити...
Дюрі-бачі написав:А в Європі давно є "сімейна" відповідальність? Просто кум каже, що його сестрі, яка живе в Словаччині і працює в медичній сфері, масово банки поблокували рахунки (десь 7-10 в різних банках) після того, як він зі свого німецького банку перекинув їй кілька сотень євро. При чому як Словацькі, так і всякі Революти. І нові рахунки відкрити в інших банках не хочуть
гадаю неповна інфо. він або перекинув гроші, коли був у статусі "підозрілий", або взагалі - в Європі вільно перекидають кошти стороннім людям через p2p? чув різне інфо, в тому числі й те, що таке підпадає під оподаткування
Дюрі-бачі написав:А в Європі давно є "сімейна" відповідальність? Просто кум каже, що його сестрі, яка живе в Словаччині і працює в медичній сфері, масово банки поблокували рахунки (десь 7-10 в різних банках) після того, як він зі свого німецького банку перекинув їй кілька сотень євро. При чому як Словацькі, так і всякі Революти. І нові рахунки відкрити в інших банках не хочуть
гадаю неповна інфо. він або перекинув гроші, коли був у статусі "підозрілий", або взагалі - в Європі вільно перекидають кошти стороннім людям через p2p? чув різне інфо, в тому числі й те, що таке підпадає під оподаткування
Та усе вільно перекидається. Перекидав другу на Кіпр пару тисяч, мені періодично по 100-200 євро перекидають. Щось там ще повинно бути, щоб заблокували.
Та усе вільно перекидається. Перекидав другу на Кіпр пару тисяч, мені періодично по 100-200 євро перекидають. Щось там ще повинно бути, щоб заблокували.
Думаю там у сестри була історія як і у кума, вже книжку можна писати
Shaman написав:гадаю неповна інфо. він або перекинув гроші, коли був у статусі "підозрілий", або взагалі - в Європі вільно перекидають кошти стороннім людям через p2p? чув різне інфо, в тому числі й те, що таке підпадає під оподаткування
Та вже місяць як є довідка, що він не "підозрілий", а перекинув гроші цього тижня. Хоча кум якось не дуже "не підозрілий", бо досі банки не зняли обмеження про 10 тис. євро на рахунку максимум.
Faceless написав:Думаю там у сестри була історія як і у кума, вже книжку можна писати
Ну не знаю: сестра кума в Кошице вже років 2.5 виживає, працює офіційно, має маленьку зарплату (1000 з копійками Є). Сумок готівки точно не має з собою, навпаки: щоб покрити дефіцит сімейного бюджету постійно зичить гроші в усіх і не повертає. Нерухомості своєї не мала, а частину батьківської квартири продала куму ще до війни і, звісно, тих грошей вже давно нема. Не знаю чи колишній чоловік платить якісь аліменти, адже вже служить в ЗСУ і має офіційний дохід