Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1216112162121631216412165 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 21:16

Faceless писал(а):
Hotab писал(а):Господар Вельзевула
Никто из нормальных людей не купит недвигу в городах первой линии от фронта без дисконта 50-70% что делает продажи абсолютно бессмыслеными.

«Буде дешевше»(с)
В Херсоні 2к коштує 10к
Навіть стервятники бояться , що Херсоном прокочуться КАБами і ….
А як там ваша херсонська прєлєсть?
Вже злили чи ще висить на балансі?

Є. Але документально не мій баланс
Зливати нема сенсу, виручені гроші мені нічого не змінять, а отримати за неї у випадку миру можна кратно більше. Випадок окупації я не розглядаю: мирно місто ніхто кацапам не віддасть, а при боях за нього від нього нічого не залишиться,
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 21:25

Бетон писал(а):чем дольше война, тем больше будет дорожать. на очереди переселению - Днепр - к 2027 году наверное. понимаю, что кому-то это неприятно, но путин сдохнет лет через 15, не раньше.

только лб. форсировать реку днепр затратно, мосты конечно же наши взорвут, как взорвали их в Ирпене. правому берегу достанется от градов и гаубиц. по Херсону идентично.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 22:48

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Херсону вже дістається більше 2х років.
Рускі же просто через річку на лівому березі - там по Херсону з рогатки стріляти можна, так що Харків чи Запоріжжя порівняно з Херсоном - тилові міста з тиловим життям.

В мене в Херсоні 3 квартири.
Одну винесли під чисту мародери. Місяць тому прилетіло по будинку - загорілась сусідня квартира, так після пожежі в моїй виявились зламані двері і винесли всі меблі і техніку, хіба бойлер не зкрутили (а може вже і нема).

Досі не уявляю де там в Херсоні блокпости чи поліція, якщо можна з центра міста вивезти все з 4-кімн кв…

Минулого тижня прилетіло по гаражному кооперативу - 15 гаражів згоріло - так під ранок охорона піймала мародерів що вже там тягали.

В Херсоні, на жаль, певно залишились пенсіонери і маргінали здебільшого … і повна анархія.
mazurkevych

С нами с: 18.12.18
Благодарил (а): 0 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 23:05

mazurkevych писал(а):Херсону вже дістається більше 2х років.
Рускі же просто через річку на лівому березі - там по Херсону з рогатки стріляти можна, так що Харків чи Запоріжжя порівняно з Херсоном - тилові міста з тиловим життям.

Одну винесли під чисту мародери. Місяць тому прилетіло по будинку - загорілась сусідня квартира, так після пожежі в моїй виявились зламані двері і винесли всі меблі і техніку, хіба бойлер не зкрутили (а може вже і нема).

Досі не уявляю де там в Херсоні блокпости чи поліція, якщо можна з центра міста вивезти все з 4-кімн кв…

Минулого тижня прилетіло по гаражному кооперативу - 15 гаражів згоріло - так під ранок охорона піймала мародерів що вже там тягали.

В Херсоні, на жаль, певно залишились пенсіонери і маргінали здебільшого … і повна анархія.

Бачте, дуже від концепції будинку залежить.
У мене новобуд з закритою територією. Всі один одного знають, чужих не пускають. Ввечері (з початком комендантської ) зсередини на засов підʼїзди.
Під час окупації навіть прогнали авто з зетками, яке паркувалось на території, власник знімав у когось квартиру)
В результаті жодної крадіжки в будинку.

Щодо публіки - різні залишились. І по своєму будинку кажу, і по херсонській групі в телеграмі.

Ну і район також даз мете. У мене три штика, там відносно спокійно.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 23:21

Wirująświatła писал(а):
  Бетон писал(а):чем дольше война, тем больше будет дорожать. на очереди переселению - Днепр - к 2027 году наверное. понимаю, что кому-то это неприятно, но путин сдохнет лет через 15, не раньше.

только лб. форсировать реку днепр затратно, мосты конечно же наши взорвут, как взорвали их в Ирпене. правому берегу достанется от градов и гаубиц. по Херсону идентично.

р.Ирпень бтр 3 форсировал без проблем.
UA

С нами с: 19.07.08
Благодарил (а): 1887 раз.

1
2
1
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 23:28

UA писал(а):
  Wirująświatła писал(а):

р.Ирпень бтр 3 форсировал без проблем.

и до куда он доехал?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 23:32

Hotab писал(а):
  mazurkevych писал(а):Херсону вже дістається більше 2х років.

Бачте, дуже від концепції будинку залежить.
У мене новобуд з закритою територією. Всі один одного знають, чужих не пускають. Ввечері (з початком комендантської ) зсередини на засов підʼїзди.
Під час окупації навіть прогнали авто з зетками, яке паркувалось на території, власник знімав у когось квартиру)
В результаті жодної крадіжки в будинку.

Щодо публіки - різні залишились. І по своєму будинку кажу, і по херсонській групі в телеграмі.

Ну і район також даз мете. У мене три штика, там відносно спокійно.

Якщо у вас МЖК на 3-штиках (4 Тавр), то ми з вами сусіди - з закритою територією там 2-3 будинки, і в одному з них (200-р, 40) у мене теж є квартира.

Так, поки що там відносно безпечно.

А на Жилпасі в р-ні Ц.зайнятості винесли підчисту…
mazurkevych

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 23:42

Wirująświatła писал(а):
  UA писал(а):р.Ирпень бтр 3 форсировал без проблем.

и до куда он доехал?

Мощюнско - Горенский плацдарм.
UA

С нами с: 19.07.08
Благодарил (а): 1887 раз.

1
2
1
Сообщение Добавлено: Ср 01 янв, 2025 23:46

mazurkevych а где же полиция Херсонская ? В Харькове полицейских достаточно на улице, явно довоенная численность. А жителей меньше вдвое. В Херсоне по другому из-за того что под оккупацией был ? Или потому что населения совсем немного осталось
serg1974

С нами с: 27.10.10
Благодарил (а): 45 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 00:35

serg1974 писал(а):mazurkevych а где же полиция Херсонская ? В Харькове полицейских достаточно на улице, явно довоенная численность. А жителей меньше вдвое. В Херсоне по другому из-за того что под оккупацией был ? Или потому что населения совсем немного осталось

Поліція займається охороною ТЦК, на мій погляд, громадський порядок її більше не стосується…
Я навіть не зміг подати заяву про факт крадіжки - виявляється це дистанційно зробити не можливо - треба було фізично прийти (в Херсоні) в райвідділок поліціі, тож це ніяк не зареєстровано навіть.
Місцева влада теж існує віртуально-номінально…
mazurkevych

1
1
  #<1 ... 1216112162121631216412165 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор