|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 01 січ, 2025 22:12
Бетон написав: Господар Вельзевула написав: Бетон написав:чем дольше война, тем больше будет дорожать. на очереди переселению - Днепр - к 2027 году наверное. понимаю, что кому-то это неприятно, но путин сдохнет лет через 15, не раньше.
Щоб вас дощ намочив за таки слова,пан Бетон 
"Я зараз выбачаюсь" Я буду безмерно счастлив ошибаться, поверьте. У меня бабуля 90 лет там. Тёща, куча родственников
Та понятно. Лыхо.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 січ, 2025 22:16
Faceless написав:Hotab написав:Господар Вельзевула Никто из нормальных людей не купит недвигу в городах первой линии от фронта без дисконта 50-70% что делает продажи абсолютно бессмыслеными.
«Буде дешевше»(с) В Херсоні 2к коштує 10к Навіть стервятники бояться , що Херсоном прокочуться КАБами і ….
А як там ваша херсонська прєлєсть? Вже злили чи ще висить на балансі?
Є. Але документально не мій баланс Зливати нема сенсу, виручені гроші мені нічого не змінять, а отримати за неї у випадку миру можна кратно більше. Випадок окупації я не розглядаю: мирно місто ніхто кацапам не віддасть, а при боях за нього від нього нічого не залишиться,
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2454 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 01 січ, 2025 22:25
Бетон написав:чем дольше война, тем больше будет дорожать. на очереди переселению - Днепр - к 2027 году наверное. понимаю, что кому-то это неприятно, но путин сдохнет лет через 15, не раньше.
только лб. форсировать реку днепр затратно, мосты конечно же наши взорвут, как взорвали их в Ирпене. правому берегу достанется от градов и гаубиц. по Херсону идентично.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 01 січ, 2025 23:48
Херсону вже дістається більше 2х років. Рускі же просто через річку на лівому березі - там по Херсону з рогатки стріляти можна, так що Харків чи Запоріжжя порівняно з Херсоном - тилові міста з тиловим життям.
В мене в Херсоні 3 квартири. Одну винесли під чисту мародери. Місяць тому прилетіло по будинку - загорілась сусідня квартира, так після пожежі в моїй виявились зламані двері і винесли всі меблі і техніку, хіба бойлер не зкрутили (а може вже і нема).
Досі не уявляю де там в Херсоні блокпости чи поліція, якщо можна з центра міста вивезти все з 4-кімн кв…
Минулого тижня прилетіло по гаражному кооперативу - 15 гаражів згоріло - так під ранок охорона піймала мародерів що вже там тягали.
В Херсоні, на жаль, певно залишились пенсіонери і маргінали здебільшого … і повна анархія.
-
mazurkevych
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 00:05
mazurkevych написав:Херсону вже дістається більше 2х років. Рускі же просто через річку на лівому березі - там по Херсону з рогатки стріляти можна, так що Харків чи Запоріжжя порівняно з Херсоном - тилові міста з тиловим життям. В мене в Херсоні 3 квартири. Одну винесли під чисту мародери. Місяць тому прилетіло по будинку - загорілась сусідня квартира, так після пожежі в моїй виявились зламані двері і винесли всі меблі і техніку, хіба бойлер не зкрутили (а може вже і нема). Досі не уявляю де там в Херсоні блокпости чи поліція, якщо можна з центра міста вивезти все з 4-кімн кв… Минулого тижня прилетіло по гаражному кооперативу - 15 гаражів згоріло - так під ранок охорона піймала мародерів що вже там тягали. В Херсоні, на жаль, певно залишились пенсіонери і маргінали здебільшого … і повна анархія.
Бачте, дуже від концепції будинку залежить. У мене новобуд з закритою територією. Всі один одного знають, чужих не пускають. Ввечері (з початком комендантської ) зсередини на засов підʼїзди. Під час окупації навіть прогнали авто з зетками, яке паркувалось на території, власник знімав у когось квартиру) В результаті жодної крадіжки в будинку. Щодо публіки - різні залишились. І по своєму будинку кажу, і по херсонській групі в телеграмі. Ну і район також даз мете. У мене три штика, там відносно спокійно.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2454 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 02 січ, 2025 00:21
Wirująświatła написав: Бетон написав:чем дольше война, тем больше будет дорожать. на очереди переселению - Днепр - к 2027 году наверное. понимаю, что кому-то это неприятно, но путин сдохнет лет через 15, не раньше.
только лб. форсировать реку днепр затратно, мосты конечно же наши взорвут, как взорвали их в Ирпене. правому берегу достанется от градов и гаубиц. по Херсону идентично.
р.Ирпень бтр 3 форсировал без проблем.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 00:28
UA написав: Wirująświatła написав: Бетон написав:чем дольше война, тем больше будет дорожать. на очереди переселению - Днепр - к 2027 году наверное. понимаю, что кому-то это неприятно, но путин сдохнет лет через 15, не раньше.
р.Ирпень бтр 3 форсировал без проблем.
и до куда он доехал?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 02 січ, 2025 00:32
Hotab написав: mazurkevych написав:Херсону вже дістається більше 2х років. Рускі же просто через річку на лівому березі - там по Херсону з рогатки стріляти можна, так що Харків чи Запоріжжя порівняно з Херсоном - тилові міста з тиловим життям. В мене в Херсоні 3 квартири. Одну винесли під чисту мародери. Місяць тому прилетіло по будинку - загорілась сусідня квартира, так після пожежі в моїй виявились зламані двері і винесли всі меблі і техніку, хіба бойлер не зкрутили (а може вже і нема). Досі не уявляю де там в Херсоні блокпости чи поліція, якщо можна з центра міста вивезти все з 4-кімн кв… Минулого тижня прилетіло по гаражному кооперативу - 15 гаражів згоріло - так під ранок охорона піймала мародерів що вже там тягали. В Херсоні, на жаль, певно залишились пенсіонери і маргінали здебільшого … і повна анархія.
Бачте, дуже від концепції будинку залежить. У мене новобуд з закритою територією. Всі один одного знають, чужих не пускають. Ввечері (з початком комендантської ) зсередини на засов підʼїзди. Під час окупації навіть прогнали авто з зетками, яке паркувалось на території, власник знімав у когось квартиру) В результаті жодної крадіжки в будинку. Щодо публіки - різні залишились. І по своєму будинку кажу, і по херсонській групі в телеграмі. Ну і район також даз мете. У мене три штика, там відносно спокійно.
Якщо у вас МЖК на 3-штиках (4 Тавр), то ми з вами сусіди - з закритою територією там 2-3 будинки, і в одному з них (200-р, 40) у мене теж є квартира. Так, поки що там відносно безпечно. А на Жилпасі в р-ні Ц.зайнятості винесли підчисту…
-
mazurkevych
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 00:42
Wirująświatła написав: UA написав:р.Ирпень бтр 3 форсировал без проблем.
и до куда он доехал?
Мощюнско - Горенский плацдарм.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 00:46
mazurkevych а где же полиция Херсонская ? В Харькове полицейских достаточно на улице, явно довоенная численность. А жителей меньше вдвое. В Херсоне по другому из-за того что под оккупацией был ? Или потому что населения совсем немного осталось
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
|