|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 02 січ, 2025 01:35
serg1974 написав:mazurkevych а где же полиция Херсонская ? В Харькове полицейских достаточно на улице, явно довоенная численность. А жителей меньше вдвое. В Херсоне по другому из-за того что под оккупацией был ? Или потому что населения совсем немного осталось
Поліція займається охороною ТЦК, на мій погляд, громадський порядок її більше не стосується… Я навіть не зміг подати заяву про факт крадіжки - виявляється це дистанційно зробити не можливо - треба було фізично прийти (в Херсоні) в райвідділок поліціі, тож це ніяк не зареєстровано навіть. Місцева влада теж існує віртуально-номінально…
-
mazurkevych
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 01:58
mazurkevych написав:Поліція займається охороною ТЦК, на мій погляд, громадський порядок її більше не стосується… Я навіть не зміг подати заяву про факт крадіжки - виявляється це дистанційно зробити не можливо - треба було фізично прийти (в Херсоні) в райвідділок поліціі, тож це ніяк не зареєстровано навіть. Місцева влада теж існує віртуально-номінально…
Постапокалипсис какой-то. Думаю из-за арты и этих мелких дронов, прямо на людей охотящихся. А ТЦК работает в таких условиях? Красавчики, а то вечно пишут что они первыми убегают. А правда пишут что Херсон на въезд перекрыт?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 січ, 2025 09:42
Хомякоид написав: Frant написав:Ціни Кржн з 2008 впали в 2 (два) рази. Це без врахування інфляції!!! З інфляцією - в три рази.
Багато тут писалось про це. Але не до всіх доходило. Тепер залишились з хатами які стоять зачиненими з пересихаючою каналью та відповідним амбре.
Есть ли амбрэ канальи в прелести в Вишнёвом и какая динамика цены аренды там с момента прихода крепких бесхозяйственников?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 288 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 січ, 2025 10:24
барабашов написав: Хомякоид написав: Frant написав:Ціни Кржн з 2008 впали в 2 (два) рази. Це без врахування інфляції!!! З інфляцією - в три рази.
Багато тут писалось про це. Але не до всіх доходило. Тепер залишились з хатами які стоять зачиненими з пересихаючою каналью та відповідним амбре.
Есть ли амбрэ канальи в прелести в Вишнёвом и какая динамика цены аренды там с момента прихода крепких бесхозяйственников?
Если ви про Чабани, аренда исправно капает. Думаю будет поднята скоро.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 2985 раз.
- Подякували: 400 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 10:42
Хомякоид в Херсоні людей простих підори убивають щодня, роблять безлюдним. Ти про це знав три роки тому, аналітик?
-
trololo
-
-
- Подякував: 2685 раз.
- Подякували: 1420 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 11:11
Не факт что это был пенсионный фонд Возможно одна родителей(куплена вместо родового хруща или брежневки), вторая своя, а третья - для ребёнка, который уже может быть и взрослым, и не в стране. И на моменте курортные Скадовск и Геническ тоже депрессивные,причём не факт, что у объектов людей имеющих там как жильё, так и номера на базах отдыха, не появились новые хозяева с доками на гербовой бумаге с курицей.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 288 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 січ, 2025 12:24
Хлопці (Франт та Хом'якоїд), то беріть владу в свої руки і наведіть порядок нарешті. Покажіть як треба
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 02 січ, 2025 19:20
Игорь Алексеевич написав:Киев по любому сценарию деребана Украины останется столицей. Даже Западный регион стоит со знаками ???, не говоря уже про юго восток страны. Поэтому люди и покупают в Киеве квартиры. Особенно у кого бизнес налажен и он работает в онлайн режиме. Война и ковид научила многих работать именно в онлайн. В Киеве всегда есть работа, как и в любой столице мира. А значит можно кв. и сдавать в аренду. При любом кризисе цены идут на недвиж. вниз, а потом начинают медленно расти. Вспомним ипотечный кризис 2008г. 2005-2007г. цены просто зашкаливали, каждый день все выше и выше. Сентябрь 2008г. резко цены уходят вниз. Кто покупал недвигу в 06-07г, то очень полинял в 2008г., а у кого был нал в 2008г. мог сидя на попе ровно выбирать кв, дома по бросовым ценам. Торг иногда доходил до 50-80% от начальной цены. Сейчас Киев тоже разнобойный. Некоторые сидят с ценами по 200тыс. у.е и не уступают. Значит их не жмет или они потерялись в сег. ценах.. А кому нужны деньги, то может такую же кв. продать и за 70тыс.у.е. и даже ниже.
Ох и насвистел. Не было никакого падения цен в сентябре 2008 г. Равно как и в 2009 на 50 процентов цены не упали
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 січ, 2025 19:32
Frant написав:А куди пропали трактористм, парковщики, сантехніки з ЗП 1500 дол/міс? Які перед війною купляли стояки квартир в столиці? Чи були вони насправді?
Та ну,перестаньте,это же Украина. Все в черном нале. Кафельщик-быстрый ,но рагуль еще тот. В 2024 году, в Днепре (!!) , прячась от ТЦК (!!) летом зарабатывал по сотке гривен в месяц. На объекты его завозили и вывозили заказчики раз в пару недель, там были объемы и он там жил.а у заказчиков были какие-то ,по его словам , "документи", которые позволяли проезжать БП без осмотра и паковки. а ну скажите, где круче жить-в Польше на пана за днювку до полторухи зела в месяц при съемном жилье или дома, со своим жильем, за 2,5 и еще и сам себе хозяин- пан не смотрит, горбатишься или нет. Есть заказчик, которого интересуют сроки и качество,все. Это называется естественный отбор. Чем больше будут паковать и валить в Польшу,тем лучше будет ему. А ему уже 56, еще 4 года и вильна людина
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 січ, 2025 20:07
барабашов написав:Не факт что это был пенсионный фонд Возможно одна родителей(куплена вместо родового хруща или брежневки), вторая своя, а третья - для ребёнка, который уже может быть и взрослым, и не в стране. И на моменте курортные Скадовск и Геническ тоже депрессивные,причём не факт, что у объектов людей имеющих там как жильё, так и номера на базах отдыха, не появились новые хозяева с доками на гербовой бумаге с курицей.
Так і було… одну квартиру батьки отримали в 85 році і вона досталась мені в спадок; іншу я купив в 2009 році по програмі Держмолодьжитло і досі на мені висить кредит по ній; третю купив в 2011 році - чотирьохкімнатного «хруща» під капітальний ремонт. Хрущ, доречі, з точки зору інвестиції на той час був доцільним - близько 7% річних він до війни давав, не кожна столична квартира «у метро» цим може похвалитись… а моя «однушка» Укрбудівська на Шулявці і досі недобудована… Ніхто не міг знати, що буде 2013-14 роки, перемога популістів в 2019 і війна в 2022 році. Я уявити не міг що Херсон будуть бомбити, як не міг уявити що мій приватний будинок на Лівобережжі в Голій Пристані утоплять підривом ГЕС, потім розбомблять і залишки лишаться в окупації. Певно ніхто не міг уявити, що рускі дійдуть до Оболоні та Академмістечка… Вже є як є, маючи 3 квартири в Херсоні, недобудовану в Києві і розбомблений будинок в Гопрах я і уявити не міг, що буду знімати богзнаде якесь житло.
-
mazurkevych
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
1