|
Вічний електрочайник |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Суб 04 січ, 2025 15:49
Vadim_ написав: Faceless написав:Hotab написав:Невже ще є люди без осмосу (на цьому форумі)
На осмос треба місце виділяти, плюс вода взагалі не матиме смаку. В принципі чисто питну можна бутильовану купувати в магазині. Привозну бутильовану я особисто не сприймаю, але люди теж користуються
Для бытового трудно найти под мойкой кухонной ?, надо просто выбросить ввесь хлам. Вода не має смаку? а який у вас смак має вода від коммунального водоканалу - болота чі уборної?
Я не пʼю воду з під крану вже не один десяток років. Або фільтровану, або бутильовану. Дистильована вода дійсно не має смаку, це ще в школі розказують коли вивчають властивості води. Щодо місця під мийкою - для початку поцікавтеся хоч трохи системами очистки води, їх обслуговуванням і габаритами. Якусь колбу з механічним фільтром вам звісно хтось налапшає як універсальне рішення
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 січ, 2025 15:54
Vadim_ написав: boroda написав:Інтенсивність утворення накипу залежить від характеристик води та інтенсивності користування чайником. Я мию раз на тиждень, краще частіше, по мірі утворення накипу.
Звідки у вас вода?
З крану, але відстояна. Тема не про воду, а про чайник.
-
boroda
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 16:15
Faceless написав:Vadim_ написав: Faceless написав:На осмос треба місце виділяти, плюс вода взагалі не матиме смаку. В принципі чисто питну можна бутильовану купувати в магазині. Привозну бутильовану я особисто не сприймаю, але люди теж користуються
Для бытового трудно найти под мойкой кухонной ?, надо просто выбросить ввесь хлам. Вода не має смаку? а який у вас смак має вода від коммунального водоканалу - болота чі уборної?
Я не пʼю воду з під крану вже не один десяток років. Або фільтровану, або бутильовану. Дистильована вода дійсно не має смаку, це ще в школі розказують коли вивчають властивості води. Де я про це казав? Мова ж була про зворотьний осмос чі ні? Faceless написав:Щодо місця під мийкою - для початку поцікавтеся хоч трохи системами очистки води, їх обслуговуванням і габаритами. Якусь колбу з механічним фільтром вам звісно хтось налапшає як універсальне рішення
Я не цікавлюсь я користуюсь - побутовою 5 ступеневою Ecosoft системою зворотьного осмосу 10 років яку сам змонтував.До цього років 10 купував доочищену воду і там (кіоск продажу)дійсно обладнання багато і місця займає багато Колонни то для промспоживання або для продажу води
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 618 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 16:19
boroda написав: Vadim_ написав: boroda написав:Інтенсивність утворення накипу залежить від характеристик води та інтенсивності користування чайником. Я мию раз на тиждень, краще частіше, по мірі утворення накипу.
Звідки у вас вода?
Ну допустим грязная вода постояла неделю в ведре она от этого стала чище? Соответственно, накипь образуется в чайнике не от воды а от всего того что в ней растворено.
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 16:26
Vadim_ написав: Faceless написав:Vadim_ написав:5806776:Faceless"]На осмос треба місце виділяти, плюс вода взагалі не матиме смаку. В принципі чисто питну можна бутильовану купувати в магазині. Привозну бутильовану я особисто не сприймаю, але люди теж користуються
Я не пʼю воду з під крану вже не один десяток років. Або фільтровану, або бутильовану. Дистильована вода дійсно не має смаку, це ще в школі розказують коли вивчають властивості води. Де я про це казав? Мова ж була про зворотьний осмос чі ні? [quote="5806783:Faceless написав:Щодо місця під мийкою - для початку поцікавтеся хоч трохи системами очистки води, їх обслуговуванням і габаритами. Якусь колбу з механічним фільтром вам звісно хтось налапшає як універсальне рішення
Я не цікавлюсь я користуюсь - побутовою 5 ступеневою Ecosoft системою зворотьного осмосу 10 років яку сам змонтував.До цього років 10 купував доочищену воду і там (кіоск продажу)дійсно обладнання багато і місця займає багато Колонни то для промспоживання або для продажу води[/quote]Грубо кажучи, після зворотнього осмосу це майже дистильована вода. Ну от той же Екософт - це майже весь простір під мийкою. Ну і якщо люди живуть в оренді, то тим більше який там осмос ставити
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 січ, 2025 16:29
boroda написав: Vadim_ написав: boroda написав:Інтенсивність утворення накипу залежить від характеристик води та інтенсивності користування чайником. Я мию раз на тиждень, краще частіше, по мірі утворення накипу.
Звідки у вас вода?
Відстоювання допомагає настільки мінімально, що це більше самообман.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 січ, 2025 16:40
Faceless написав:Грубо кажучи, після зворотнього осмосу це майже дистильована вода.
Ні , вона має смак нормальний у порівнянні з Дніпроводоканалом і не потрібно городити к олхоз з є чайником так як нема зовсім накипу а от вода з моєї свердловини на "граніт"(100м) пропущена через туж систему осмоса має зовсім інший смак , не відрізнити від бутильованої Моршинської
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 17:42
Vadim_ написав: Faceless написав:Грубо кажучи, після зворотнього осмосу це майже дистильована вода.
Ні , вона має смак нормальний у порівнянні з Дніпроводоканалом і не потрібно городити к олхоз з є чайником так як нема зовсім накипу а от вода з моєї свердловини на "граніт"(100м) пропущена через туж систему осмоса має зовсім інший смак , не відрізнити від бутильованої Моршинської
По-перше, у вашій системі смак визначатиметься пост-фільтром. По-друге, це все ж просто компактна побутова система не найвищого ступеню очищення По-третє, я ж і написав "грубо кажучи", і невідомо, що там у вас від водоканалу на вході, і порівнювати треба при однакових станах всіх картриджів. У випадку купівлі бутильованої води нічого колхозити взагалі не треба. Накипу теж немає. Тож це цілком адекватна альтернатива домашній системі фільтрації.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 04 січ, 2025 18:48
Faceless написав:У випадку купівлі бутильованої води нічого колхозити взагалі не треба. Накипу теж немає. Тож це цілком адекватна альтернатива домашній системі фільтрації.
Бутильована і на продаж бува ДУЖЕ різна Я з вами не сперечаюсь але потрібно постійно возитись з цими баклажками а коли свій омос під мийкою то тільки своечасно міняти фільтри , якщо вміеш чі за гроші якщо є (((
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 січ, 2025 18:59
Vadim_ написав: Faceless написав:У випадку купівлі бутильованої води нічого колхозити взагалі не треба. Накипу теж немає. Тож це цілком адекватна альтернатива домашній системі фільтрації.
Бутильована і на продаж бува ДУЖЕ різна Я з вами не сперечаюсь але потрібно постійно возитись з цими баклажками а коли свій омос під мийкою то тільки своечасно міняти фільтри , якщо вміеш чі за гроші якщо є (((
Ну якщо воду можна купити в магазині під домом - то нема особливо з чим возитися. Не так все страшно. Осмос теж раз на кілька місяців лазити, міняти префільтри і пост фільтр, умовно раз на рік мембрану- якби теж треба напрягатися, і витрати теж є. А вода звісно різна - тут кожен собі може вибрати і на смак і по кишені.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-