Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1167511676116771167811679 ... 14263>
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:46

Banderlog написав:
  tester7336 написав:Banderlog
а теперь давайте по другому.

это ИИ тупой который не просчитал или все было просчитано но специально отправили
глибоке питання. Не знаю що відповісти.
Да , все було просчитано.
За виключенням виключень.
Такого впливу мінних полів і укріплень не очікували.
Но те що завдання покладене на нас самовбивче було зрозуміло загодя.
Правда, я не знав як рахували на поверх вище) і думав там є шанси.
Допускаю що там теж просчитали і знали шо весь контрнаступ це срака, но для чого тоді було починати я не знаю...
Тим більше не знаю для чого було продовжувати. Вже в жовтні позаминулого року було ясно що треба переходити в глуху оборону.

А точно знали? -- там чуть раньше уже писали про политику "наверх передавать только хорошие новости". Вполне могли рапортовать розовое благолепие типа "будет сложно, но мы справимся".
+ не забывайте о Потужности: в то время Марафону нужно было хоть какие-то условно-положительные сюжеты...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:50

ЛАД написав:
  jump написав:............
Це канон брехні і очковтіратєльства, який є правилом виживання в команді Зеленського. Роби що хочеш, але не допускай поганих новин до вух головковерха. Хай хоч передохнуть усі* 8)

головковерху можна заливати в вуха будь-яку х**ню. :lol: Бо стосовно всіх інших джерел інформації Зеленського вже зазомбували: "То рашистське ІПСО і порохоботи". :lol:

Тому так і живемо. В житті пі**єц і розруха з рукож*пієм і корупцією. А по тєлєку - дуже сльзогінні і правильні слова. Яким і хоче вірити спраглий до хоч якогось позитиву народ. 8)
https://espreso.tv/poglyad-chomu-galush ... ro-gigavat

Не знаю, сколько "газової генерації було під'єднано", но точно знаю, что в Харькове "бех опалення" осталась только часть города и очень ненадолго.

Откуда (вспоминая недавний спор про молоко)?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:54

_hunter написав:Ладно Депрессия -- тут, по слухам, БОД на подходе. Который в одной из реализаций частичный комунизм и есть: еда/одежда/жилье/Единый Марафон -- выдаются, а все, что сверху -- нужно зарабатывать...

В точічку.
Хош отримувати більше за інших (не працюючих), то працюй.
Або маєш потребу в праці, то працюй.

Виявляється, дуже багато елементів Маркс вгадав.
До речі, що таке оце акціонірованіє? -- Сама, що не є, колективна власність.

Якщо б ще був можливим реальний механізм впровадження думки Рікардо "отримуєш по труду" (саме по труду, а не в залежності попит-пропозиція), то майже до отого соціялізму все йшло б.

З головним постулатом - "соціалізм можливий лише одночасно в самих розвинених капіталістичних країнах". Одна з головних умов.

Тому поки утопія.
Лише формування деяких окремих його елементів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:54

почему мы начали контрнаступление которое было обречено на провал?
это ИИ тупой который не просчитал или все было просчитано но специально отправили на убой что бы раша не почувствовала что проигрывает конвенционное противостояние?

Очень умного ИИ пока что нет.
Не уверен, что к расчётам контрнаступления ИИ вообще привлекался.
Не уверен, что контрнаступление в 2023 было обречено на провал.
Возможно, при другом планировании и управлении оно могло быть и удачным. А ломиться в лоб на сильные минные поля... Так себе идея.
Между прочим, так же, как и путинская СВО 2022. При более серьёзном планировании и организации результаты могли бы быть гораздо тяжелее для нас. Мы можем радоваться, что Герасимов оказался не таким гениальным полководцем, как отзывался о нём Залужный. Или Путин помешал ему проявить свои таланты.
«Миром правит не тайная ложа, а явная лажа».
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:55

Shaman написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.

У мене одна половина сім`ї була з лемків, яку за часів сталіна переселили з лісів Польщі до степів Півдня України. Так дід все хотів подивитись як усе буде безкоштовно при комунізмі... Не дожив.

під час побудови комунізму безкоштовним змогли зробити лише одне - пайку, й то маленьку...

Нічього не було безкоштовного у СРСР для пересічного ,усе за рахунок податків і малої зарплати , тому і крали всі все шо можна, дивлячись як це робе еліта партійная вагонами
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:Насчёт абсурдности идеи вопрос достаточно спорный. Думаю, если бы вы жили во время Великой депрессии, у вас были бы сомнения на этот счёт. И то, что нет повторения такого (2008 год несравним) - благодаря вмешательству государства в экономику, а не благодаря "механизмам свободного рынка". Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.
Формально працювала, так і первіснообщинний лад десь теж якось жевріє.
Там, где природные условия этому благоприятствуют.

По ефективності дно, по рівню задоволення потреб - дно, і врешті навіть при неймовірній кількості ресурсів економіка совку розвалилася. Всі аналогічні спроби врешті закінчувалися фіаско
Вопрос достаточно спорный, но не для этой темы.
И какие "аналогічні спроби" вы имеете ввиду?

Щодо втручання держави в економіку- це не робить її плановою.
Не робить.
Но это первый шаг к планированию. В более-менее мягкой форме.

Взагалі без елементів планування нічого й не існує, як і економік взагалі без державного впливу- це теоретична абстракція.
"Аналогічні спроби" - наприклад Венесуела. Ліві прийшли до влади, націоналізували все що можна, і все що можна в надзвичайно багатій країні розвалилося. Жодного прецеденту успішного (тобто ефективного) функціонування планової економіки немає. Все звалюється в системні дисбаланси, дефіцит, зубожіння населення і глибокі кризи.
Всі оці диспути "а як би то ще інакше реалізувати антилюдську планову утопічну модель" - це танці на граблях.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:59

_hunter написав:
  Banderlog написав:

это ИИ тупой который не просчитал или все было просчитано но специально отправили
глибоке питання. Не знаю що відповісти.
Да , все було просчитано.
За виключенням виключень.
Такого впливу мінних полів і укріплень не очікували.
Но те що завдання покладене на нас самовбивче було зрозуміло загодя.
Правда, я не знав як рахували на поверх вище) і думав там є шанси.
Допускаю що там теж просчитали і знали шо весь контрнаступ це срака, но для чого тоді було починати я не знаю...
Тим більше не знаю для чого було продовжувати. Вже в жовтні позаминулого року було ясно що треба переходити в глуху оборону.

А точно знали? -- там чуть раньше уже писали про политику "наверх передавать только хорошие новости". Вполне могли рапортовать розовое благолепие типа "будет сложно, но мы справимся".
+ не забывайте о Потужности: в то время Марафону нужно было хоть какие-то условно-положительные сюжеты...

Навіщо гадати?
Можна звернутися до визнання самого автора.
Прямим текстом Залужний визнав, що (пізно) згадав про книжку, яку бачив (саме бачив, а не вивчав) в училищі (про штур укріпрайонів маршала Черняховського, кажись).
Наказав знайти, принести.
І вже на середині книги все йому стало зрозуміло.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:59

_hunter написав:
  ЛАД написав:............
Не знаю, сколько "газової генерації було під'єднано", но точно знаю, что в Харькове "бех опалення" осталась только часть города и очень ненадолго.

Откуда (вспоминая недавний спор про молоко)?..

Что "откуда"?
В отличие от вас я живу в Харькове. И знакомые у меня есть в разных районах. Так что если даже вы не доверяете официальной информации, то у меня есть телефон. Или вы считаете, что знакомые будут врать, что у них тепло, когда отопление не работает?
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 18:03

jump написав:Волейболіст польської "Варти" із Завєрцов Юрій Гладир розповів про те, що пропустив похорон власної матері через страх не виїхати з України.

"Багато людей не знають цього, але моя мати пішла з життя чотири тижні тому. Я дізнався про це, коли ми були в Мілані. Вона була здоровою жінкою. Наступного дня святого Валентина їй виповнилося б 70. Її серце не витримало уві сні. Для мене та мого брата, який живе в Чехії, тим більше боляче, що ми не змогли поїхати на її похорони. Якби ми це зробили, то не виїхали б з України.

Те, що відбувається зараз в Україні, лякає. І я не говорю про саму війну. Ви не побачите цього по телевізору та не почуєте про це. Ми з братом не поїхали б звідти... Я не хочу більше нічого про це говорити, бо це надто складна ситуація для мене в політичному плані", - сказав Гладир в інтерв'ю TVP.
https://zn.ua/ukr/SPORT/volejbolist-pro ... ajini.html

Зараз в Україні війна .
На Україну напали і вона захищається .

...значно краще волати про це з закордону , і виправдовувати небажання захищати свою Батьківщину . "Рубити гроші " в іншій країні .
БОЯГУЗИ .

" мати померла " мої співчуття , і ви не поїхали поховати матір ?

.... то що казати про смерть тисяч наших побратимів ?
Про матерів шо поховали своїх синів й дівчат , які захищали Україну ....

Що ж ти про це не питаєш ?
Що ж ви такі непослідовні на цьому форуміі ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 18:11

Faceless написав:
Всі оці диспути "а як би то ще інакше реалізувати антилюдську планову утопічну модель" - це танці на граблях.

В принципі, да. Корінець мабуть саме в цьому.
Що коли намагаються зшити окремі елементи за умов відсутності хоча б одного життєважливого для існування даної системи фактору-елемннту, то це лише за рахунок антилюдського примусу, приниження і т.д.

Але сміло ціпляють вивіску - "соціалістична".
Та ж сама Матриця --- обман.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1167511676116771167811679 ... 14263>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість