Сибарит написав:ЗЫ Очень много у нас проблем от того, что пытаемся влезать в системы, которые прекрасно обходятся без нас
редко с вами соглашаюсь, но здесь вы очень очень правы. Про макак шутка, просто с ними очень весело, никогда не унывающее животное. Это ж надо уметь. Вот пытаюсь выяснить, бывают ли у макак депрессии или это очередное "достижение" человечества. Может вы знаете?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 05 січ, 2025 10:40, всього редагувалось 3 разів.
) в мене бабусю в дитинстві, років в 4, цигани викрали. Вона на старість ,коли впала в дитинство, часто розказувала. Як яскравий спогад. Завершувала завжди - слава Богу шо збіглиси наші люди та й відбили. А я їй казав шо напевно не ту відбили, і вона не наша, а йкас циганка, лиш шо біла Не думаю я що генетика рішає. Маленькі діти дзеркалять батьків як хамеліони, і якщо замінити предмет дзеркалення то і результат буде іншим. Окрім того є теорія що ми середнє значення 7 людей з якими спілкуємось.
....добрий ранок . Здоров,я всім . Розумові здібності дає ЖІНКА (мати дитини ). розумові здібності закодовані в Х-хромосомі . При народженні мати надає дві Х-хромосоми ,батько -одну . ось чому треба вибирати жінку розумнішу серед усіх ...
...але як почитати деякіх , то вони рахують що умнішіх за себе навіть не чули...
Востаннє редагувалось холява в Нед 05 січ, 2025 11:35, всього редагувалось 1 раз.
холява написав:Розумові здібності дає ЖІНКА (мати дитини ).
Якщо б це було так, то жінки були б суттєво розумнішими за чоловіків... Насправді все значно складніше. Інтелект це складно і на нього дуже багато факторів впливають...
Hotab написав:На тлі грандіозних проблем , з якими стикнулись люди в Україні, «не змогли із Чехії приїхати на поховання матері» - це пил. Я не зміг приїхати на поховання батька, бо тільки-но зайшов в АТО, «одна машина - один екіпаж». Якби просив замінити, це б зайняло не один день і я все одно б не встиг на поховання. Що ж, відвідав могилу після ротації.
Імовірність загинути у Києві під час його обстрілу - десь 2 людини на мільйон. Або навіть менше. Для родин загиблих це трохі інші цифри. То і загальні проблеми України десь так само співвідносяться з смертю близької людини. Ну померла, але що це означає на тлі світлової революції. Десь про це вже було
Бетон написав:Парень, которого паковали 19 декабря в Черновцах - умер.
Напомню, 29 декабря тцк-ашник убил человека в Полтавском тцк
Бетон, тобі ж все одно прикольно цим питанням займатись.. може б подивився по реєстру кримінальних проваджень, чим завершились (чи ще не завершились) попередні вбивства в ТЦК. Ну принаймні ті що були на слуху. Ще розслідуються, чи закрили без вироку, чи засудили. Якісь же результати є? Гарні чи погані. Тобі ж по приколу смакувати, бо мені чесно кажучи в принципі лінь лізти в це.
Бетон написав:Парень, которого паковали 19 декабря в Черновцах - умер.
Напомню, 29 декабря тцк-ашник убил человека в Полтавском тцк
Бетон, тобі ж все одно прикольно цим питанням займатись.. може б подивився по реєстру кримінальних проваджень, чим завершились (чи ще не завершились) попередні вбивства в ТЦК. Ну принаймні ті що були на слуху. Ще розслідуються, чи закрили без вироку, чи засудили. Якісь же результати є? Гарні чи погані. Тобі ж по приколу смакувати, бо мені чесно кажучи в принципі лінь лізти в це.