Що не так з новоствореними бригадами та іноземною підготовкою українських бійців
Відсутність належного управління, досвіду і комплексної підготовки призвела до втрат територій, техніки, а найголовніше – великої кількості людських життів. На жаль, методи підготовки, запропоновані інструкторами НАТО, часто не відповідають реаліям сучасної війни.
Під новоствореними бригадами маються на увазі підрозділи, які не мають свого "кістяка" управління. Їхнє ядро комплектують з офіцерів запасу і офіцерів небойових підрозділів, а також людей, яких підвищили через те, що вони не справлялися на попередніх бойових посадах.
Такі бригади ставлять в смугу, вони втрачають свою ділянку фронту. Після чого їх передають в управління до якоїсь "старої" бригади для хоч якоїсь ефективності на полі бою. Внаслідок чого з них будуть "вижимати" все можливе: техніку, озброєння, людей. На жаль, таких бригад я знаю майже 10.
Піхотинцю дадуть автомат, 4 магазини, бронежилет, каску, аптечку і форму. А без рації з додатковою батарею, хоча б одного планшета на групу, ще 6-10 магазинів, ящика гранат, лопати, окопного РЕБу і мавіка над головою він просто не виживе. Всім цим, окрім гранат, частіше за все забезпечують волонтери і родичі бійців. https://www.pravda.com.ua/columns/2025/01/10/7492889/
На один блок-пост от 10 до 15 сотрудников ТЦК. Сколько блок-постов в одном городе и по всей стране? Но нам усердно говорят, что не хватает людей на фронте.
По словам депутатов, у нас миллион человек в армии, в рф 650 тысяч. Почему у нас везде не хватает людей?
"И если в Соединенных Штатах теперь решат больше не поддерживать этот формат, то нам придется принимать собственные решения", - сказал Писториус в Контактной группе по обороне Украины, которую иногда называют "Рамштайн"
Канада оголосила про виділення Україні військової допомоги на 305,7 млн. Про це повідомив міністр оборони країни Білл Блер під час засідання контактної групи у форматі "Рамштайн"
Вы знаете, я скучаю по старым добрым временам, когда зе одевал резиновый костюм, туфли со шпилькой и танцевал за деньги. Чтобы вы там не говорили на него, этот парень играл членом на рояле, ни фига себе
Бетон написав:Вы знаете, я скучаю по старым добрым временам, когда зе одевал резиновый костюм, туфли со шпилькой и танцевал за деньги. Чтобы вы там не говорили на него, этот парень играл членом на рояле, ни фига себе
Сходи до психотерапевта. Ти погано закінчиш. Довго не можна перебувати в такому стані. Твоє життя, твоя оцінка подій, твій ємоційний стан не може ТАК залежить від Зе. Навіть від путлєра не може, хоча вся справа саме в ньому.
Бетон написав:Вы знаете, я скучаю по старым добрым временам, когда зе одевал резиновый костюм, туфли со шпилькой и танцевал за деньги. Чтобы вы там не говорили на него, этот парень играл членом на рояле, ни фига себе
не надо этих сантиментов, идет уничтожение украинцев и все что власть может предложить - вылавливать смертников бусиками. К бусифицированным изначально отношение как к смертникам, поэтому их лупят дулом в лицо, ногами по башке, травят газом. Какая разница где он сдохнет в стенах ТЦК или на нуле? думают ТЦКашники. Это звенья одной цепи. Война вскрыла главный гнойник, люди в Украине - мусор. Гнойник и раньше себя проявлял через "бесплатную" медицину, девальвации и прочие радости жизни. Но сейчас маски окончательно сброшены.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 10 січ, 2025 17:01, всього редагувалось 1 раз.