Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:[Думаю, страхові не виплатять нічого. Але ще цікаво. Застраховані ж будинки, що дійсно зроблені за дендрофекальною технологією. Фото то підтверджують, бо вигоріли наче картонні. Але 6+ лямів це вартість будинку з ділянкою. Ділянка на місці. А у вартість самої коробки з фанери в мільйони доларів якось не дуже вірю. Думаю в тій вартості 90% то саме локація ділянки.
Не хочеться ритися для точності, але здається в 2020 році були суттєві пожежі на північ від Сан Францисько. Лісові пожежі - то страшна річ, деревʼяний у вас будинок, чи камʼяний: горять однаково. Так ось було доведеною, що первинна лісова пожежа почалася із-за «короткого замикання» дротів електромереж. Панове будуть здивовані, але в США деякі речі можуть дивувати: наприклад водонапірні башти на кожному кроці або деревʼяні стовбури електропередачі, зроблених ще в 1956 році. Так ось виникло питання, хто буде відшкодовувати збитки, бо страхові компанії ж не даремно найняли фахівців та юристів: довели винуватцем найбільшу на заході США енергетичну компанію. Акції її відразу впали в ціні. Що було далі? А все просто: - найбільша на Заході енергетична компанія все виплатила. Логіка проста: навіщо ж віддавати ринок енергопостачання чужим або комусь? - розумні люди скупили її акції здається за сміхотворно ціною в 8…9$. Зараз ціна однієї акції тієї компанії складає 17,5$
Все як в відомій пісні: «І тібе, і мінє - хАрАшО!»
akurt написав:Дуже погано, що панове погано думають про страхові компанії в США.
це все балачки на користь бідних. Страхові компанії це світова мафія яка працює за трьома принципами: "deny," "defend" and "depose".
До речі, знаєте на чому були написані ці слова?
Не знаю і знати не хочу, на чому написано ті слова. Просто я трохи знаю, як побудоване життя та страховий ринок в США. Якщо ви думаєте, що власники будинків по 6 000 000 доларів економили на Полісах страхування із своїх статків в 600 000 000$, то дуже помиляєтеся. На цьому ТАМ не економлять.
P.S. Майже зараз напишу приятелю в LA - як він себе почуває. Але в нього орендована квартира. Думаю, вінілові платівки його не турбують зовсім. З червня - майже з першого дня переїзду - працює від компанії Tesla.
akurt написав:Якщо ви думаєте, що власники будинків по 6 000 000 доларів економили на Полісах страхування із своїх статків в 600 000 000$, то дуже помиляєтеся. На цьому ТАМ не економлять.
Ніхто і не сперечається, що не економлять. Ми ж не про ціну страховки, а про те, що чим більше ти заплатиш страховій - тим більше грошей страхова витратить на юристів, які доведуть, що виплати тобі не положені. Капіталістичний світ не був би таким багатим, якби роздавав гроші всім підряд
Поділіться, звідки ви це взяли. Вангую: досвід роботи з українськими страховиками. Про всяк випадок: коли особисто ви відвідували офіс Страховоі компанії? Я - сьогодні, мав рандеву на 14:30. Страхова компанія AXA. Не в Україні.
akurt написав:Поділіться, звідки ви це взяли. Вангую: досвід роботи з українськими страховиками. Про всяк випадок: коли особисто ви відвідували офіс Страховоі компанії? Я - сьогодні, мав рандеву на 14:30. Страхова компанія AXA. Не в Україні.
Більшість трукраймів на ютубі пов'язані зі страховими виплатами. Полюбляю засинати під ці відоси
akurt написав:Поділіться, звідки ви це взяли. Вангую: досвід роботи з українськими страховиками. Про всяк випадок: коли особисто ви відвідували офіс Страховоі компанії? Я - сьогодні, мав рандеву на 14:30. Страхова компанія AXA. Не в Україні.
Більшість трукраймів на ютубі пов'язані зі страховими виплатами. Полюбляю засинати під ці відоси
Не беріть дурного в голову, важкого у руки та не слухайте вдарених порожнім мішком по голові із-за рогу вулиці, яких тут тримають «для приколу». Все, що ви написали вище - мабуть вам наснилося. Або суворі умови життя в Україні. Хоча я маю позитивні варіанти. Про страховиків в Україні. Але ж ми про інше: мова іде про страховиків за кордоном, наприклад, у Франції, де я особисто зараз перебуваю, або в США, де періодично у справах буваю.
akurt написав:Не беріть дурного в голову, важкого у руки та не слухайте вдарених порожнім мішком по голові із-за рогу вулиці, яких тут тримають «для приколу».
Гадаєте брешуть в трукраймах?
Один білоруський гебрей з Нью-Йорка придумав заробляти на медичних турах в Україну - бо, каже, за МРТ, яке в Києві коштує 200 баксів, клініки в штатах виставляли людям по 9 тисяч.. так страхові його ледь не посадили.. можу дати посилання на його вложик - багато розповідає там як пересічних гамериканців тамтешні мафії розводять
До речі європейці в Україну зуби лікувать вже цілими караванами їздять - в Астрі навіть усіх сестер без знання англійської позвільняли
roberto dark написав:Стоячи у корку в центрі Києва може здатись, що повернулись усі, але на днях статистика показала що менше 2/3
Всі повернуться так чи інакше, ну або таджики приїдуть - їх тут до повномасштабки багато було.
Україна 2-га в світі по індексу Джинні (мала розбіжність доходів), після Словенії. А також одна з небагатьох країн де середня висота стель більше 2,5. Це недооцінюють, але це суттєві фактори