Харьковская адвокат заявляет, что ее избили в Шевченковском ТЦК при попытке встретиться с клиентом. По прибытию ей сказали, что мужчина уже прошел ВЛК, он «полностью здоров» и поэтому его увезли. Мной была вызвана полиция для фиксации нарушения процедуры проведения медицинского осмотра ВЛК. В ответ меня начали силой выталкивать из больницы и наносить удары», – сообщает адвокат. https://t.me/nabludatels/50113
Врет,поди. С одного удара бы в морг отправилась- пробить ей прямой в бороду,как тому убиенному в сумах- упала,затылком об бордюр и все. Нефиг ухилянтов защищать и перешкоджать дияльности ЗСУ.
Харьковская адвокат заявляет, что ее избили в Шевченковском ТЦК при попытке встретиться с клиентом. По прибытию ей сказали, что мужчина уже прошел ВЛК, он «полностью здоров» и поэтому его увезли. Мной была вызвана полиция для фиксации нарушения процедуры проведения медицинского осмотра ВЛК. В ответ меня начали силой выталкивать из больницы и наносить удары», – сообщает адвокат. https://t.me/nabludatels/50113
Врет,поди. С одного удара бы в морг отправилась- пробить ей прямой в бороду,как тому убиенному в сумах- упала,затылком об бордюр и все. Нефиг ухилянтов защищать и перешкоджать дияльности ЗСУ.
detroytred написав:Вихопив щасливий квиток з отим місцем свого магазину -- що крупні мережі туди не втиснуться... І дрібні конкуренти теж, бо ти місце стілець першим зайняв.
Також примітивам важко пояснити Робота тих хто збільшує СВІЙ капітал - одночасно збільшує і їх капітал. Простий приклад Квартира нашого парторга в Харкові 70м2 в 1991 році коштувала максимум 5000-7000 доларів А вже в 2010 ця ж квартира коштувала вже 70000 доларів Ріст в 10 разів Те саме з квартирою воєнпенса в Дніпрі... в 1991 його 50м2 коштували 3000-5000 а в 2010 - вже 50000+ ...
От і виходить ця солодка парочка клеймить капіталізм і капіталістів, але як тільки вона загнеться їх нащадки зможуть започаткувати якийсь стартапик за рахунок тих квартир
Бетон написав:люди, что с вами? или вы всегда такими были?
это не люди это ЛАД.
Бетон написав:недовго відсидів за вбивство при самообороні)
по моей классификациии юмора это подходит под "несбывшееся ожидание" 2й вариант "несоответствие стиля речи и обстановки, где она произносится" viewtopic.php?p=5809272#p5809272
Banderlog написав:А мінські такі як ти не хотіли виконувати бо боялись втратити владу. Донецькі знову б голосували за когось як Яник.
Так в першу чергу москалі не збирались виконувати ніякі угоди, мінські чи будь-які ще. Потім просто пєрєсталі стрєлять і Київ за 3 дні. Ніхто не забороняє зараз зателефонувать завгару, кровосісє і спокійно померти за родіну, за пуйла десь на НАТІвському кордоні. Шо саме тебе не влаштовує?
Что-то я не помню, чтобы при завгаре кто-то "помирав за родіну, за пуйла десь на НАТІвському кордоні". Вроде бы тогда никаких войн не было. И бульбаши пока тоже не "помирають на НАТІвському кордоні". И даже на украинском тоже. Что собирались "виконувати москалі" я не знаю. И вы тоже. Но то, что мы минские соглашения не выполняли и не собирались, это факт.
Бетон написав:Виталий, с психологической точки зрения, как может быть: каблуки и резиновый костюм надевал зе, а дискредитирую его я? это как?
Бетон, если актриса снялась в постельной сцене худ.фильма (не путай со своим любимым порнхабом) , она не стала шлюхой по жизни, и ее достоинство ничуть не пострадало тоже. Уймись ты уже с его актерским прошлым, ты выглядишь туповатым и примитивным. Зе полно за что клеймить по делу, без этих твоих надуманных.
detroytred написав:Умова збільшення (росту) капіталу не якась твоя насиченість, а можливість обороту з прибутком.
Дурень може згенерувати все що хочеш...
Та отож. Навіщо оцей твій вінегрет?
Факт опупенного бажання збільшити власний капітал в ринку --- це не твої співи, а реал за віконцем. У вигляді заробітчанства, вивиду капіталу за кордон крупним бізнесом. Тобто як Україна (український ринок) перетворився у другу Хфранцію.
Допетри, що питання-проблема саме в тому, щоб навіть не такі воли, як ти (котрий 30 років важко працював, декілька раз банкротів і витяг щасливого білета), а менш шустрі пересічні мали змогу теж рости. Масово. Масовий рост більшості учасників ринку. А не співи а-ля тебе - тих, хто або першим зайняв стілець, або пощастило виграти в конкурентній боротьбі. І тут одного бажання працювати замало. Над вирішенням цієї проблеми кумекали, починаючи зі Сміта, Кейнса, Фрідманом і до Бальцеровича і т.д.
Але буйдівельник видає -- треба просто бажання працювати... (а-ля просто перестать стрєлять). Просто кожному підійти до дзеркала. Тощо.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 11 січ, 2025 01:20, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Виталий, с психологической точки зрения, как может быть: каблуки и резиновый костюм надевал зе, а дискредитирую его я? это как?
Бетон, если актриса снялась в постельной сцене худ.фильма (не путай со своим любимым порнхабом) , она не стала шлюхой по жизни, и ее достоинство ничуть не пострадало тоже. Уймись ты уже с его актерским прошлым, ты выглядишь туповатым и примитивным. Зе полно за что клеймить по делу, без этих твоих надуманных.
1.1. не хочу 2.1. пофиг мне как я выгляжу. 3.1. актриса - аналогия зачётная))) 3.1.2. Хотаб, если твоя жена разок изменит с другими мужиками, разве после этого пострадает её достоинство? 4.1. харэ меня лечить, мужик. я отдыхаю, пишу в интернете. расслабься
5.1. если серъёзно, то вашего коллективного интеллекта не хватает понять, что главная причина всех бед - ze. абсолютная власть - партия, министры, ОП, С.У, да всё. вся страна. вся до последнего местного депутата в последнем пгт. я поездил по стране. это не просто секта. это чума
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 11 січ, 2025 01:22, всього редагувалось 3 разів.