Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1184811849118501185111852 ... 14691>
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:36

Shaman написав:можу й з вами забитися

с дедушками забиваться опасно
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:40

Дюрі-бачі написав:
  jump написав:нібито до Великодня чи до дня пабєди мало б бути припинення вогню і мирні перемовини

І? Навіть в найоптимістичніших прогнозах воєнний стан просто не продовжать після такої угоди. В значно реалістичніших доведеться домагатись скасування стану десь через пів року тиском народу і міжнародних партнерів.

ось уже нейтралітети заявили про рандеву 8)

Швейцарія організує зустріч Трампа з Путіним для завершення війни: як обійдуть ордер на арешт

Речник МЗС відповів на питання, як розв'яжуть проблему з ордером на арешт Путіна, виписаний Міжнародним кримінальним судом. Чиновник пояснив, що для досягнення миру зроблять виключення.

"Федеральна рада має право робити винятки у випадку мирних переговорів"
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/687 ... nnya-viyni
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:51

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:В моєму світі це вибір обох сторін, і не схоже на базар, але не звертайте увагу на цю паралельну реальність.
оба одновременно проявили 1ю инициативу? Заходит мужчина в купе, видит женщину и сразу говорит вы мне подходите, будьте моей половиной, и в это же время она ему говорит тоже самое. То что вы живете в идеальном мире для меня не новость.

Наразі, з'явилося таке цікаве явище серед жінок, як знайди чоловіка зі статками, вийди заміж, здай його ТЦК в піхоту для отримання статків та виплат. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:56

jump написав:
  Banderlog написав:
  jump написав:

цікаво чи протягнуть знову загальну бусифікацію чи обмежаться лише воєнним станом? :?

нібито до Великодня чи до дня пабєди мало б бути припинення вогню і мирні перемовини :roll:
з якої такої радості тільки воєнним станом мають обмежитись? Це в смислі ті хто тут ті мають пожизнєнно бути? А нових не набирати? :lol:
А Ви в курсі що зара резерви всі вкинуті на донбас? Всі ті новостворені 150ті, і толку ноль? Ми продовжуєм втрачати там міста...
Я вже не говорю що про строки демобілізації ніхто даж не говорить... з самого початку ясно було шо ці розмови лохотрон. Но заміняти вбитих і калік все одно треба.

1.Що Вас заставляє там бути "пожизнєнно?
Успіх якось вирішив це питання для себе 8) причому законним способом.
Якби Ви мали таке бажання, міркую, що давно би п

в успіха хвора жінка. І був час щоб все то провернути. В мене законних підстав нема.
Єдине що я міг би це перевестись в тил. Особого смислу сидіти в тилу не бачу, тут я хоч не зря міняю свій час.
Но ставати майором в мене шось натхнення нема...
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:00

_Mykola_ написав:

Наразі, з'явилося таке цікаве явище серед жінок, як знайди чоловіка
дядько з села де я родився, знайшов інвалідку для одруження, но його жінка не согласна. Він подав в суд на розлучення. Місяця 3 розводили. А після вона подала на апеляцію, дали півроку на примирення)))
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:01

_Mykola_ написав:
  Wirująświatła написав:
  Faceless написав:В моєму світі це вибір обох сторін, і не схоже на базар, але не звертайте увагу на цю паралельну реальність.
оба одновременно проявили 1ю инициативу? Заходит мужчина в купе, видит женщину и сразу говорит вы мне подходите, будьте моей половиной, и в это же время она ему говорит тоже самое. То что вы живете в идеальном мире для меня не новость.

Наразі, з'явилося таке цікаве явище серед жінок, як знайди чоловіка зі статками, вийди заміж, здай його ТЦК в піхоту для отримання статків та виплат. :mrgreen:

у мужика с деньгами молоденькие девочки на подтанцовке, а за ними очередь.
Зображення
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 12 січ, 2025 15:08, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:08

ЛАД написав:Сегодня наша война идёт уже 3 года (без 1,5 месяцев). По календарю ВОВ это уже май 1944. Надеюсь, не надо напоминать положение на фронте в то время.
Победа под Сталинградом была 02.02.1943 - через 1 год 7 мес. после начала войны. Если переводить не наши сроки это было бы в октябре 2023.

Ну да, ну да.. Друга армія світу накивала п’ятами з-під Києва через місяць після вторгнення, до якого українська армія, як кажуть, не готувалася зовсім.
Не кажучи про те, скільки зброї, техніки та людей було на момент нападу у обох армій.

ЛАД написав: Курская дуга - 23 августа 1943 года - через 2 года 2 мес. после начала войны. К этому моменту была освобождена уже почти вся Украина.

“Звільнення” Авдіївки за два роки - це ганьба чи досягнення другої армії світу?
Звільнення Херсону за 8 місяців - це ганьба чи досягнення для української армії?

ЛАД написав: Сегодня уже январь 2025 и мы пока отступаем.

Я стільки чула про лендліз, який США надавали СРСР протягом 1941-1945рр...
А також я багато чула про “крапельну” допомогу зброєю Україні від партнерів. Цікаво порівняти, як Чехія протягом року “збирала” 1 млн. артснарядів “по всьому світу” і як лише Півн.Корея поставила рф за цей час понад 3,5 млн. снарядів...
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:15

_Mykola_ написав:
  Wirująświatła написав:

Та шо вы говорите? Чоловик из статками не забронирован? Это только Бетон, но таких прям мало. Зачем уменьшать осознанно свой выбор до трёх калек? Берешь постарше и готово )))
ПС: Кстати, приведите мне пожалуйста пример высказывания людей из списка и Арестовича на одну и ту же тему как контраргумент?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:21

барабашов написав:
  Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав:Ось тут Ви праві. Сиджу, обираю яке податкове резиденсво буде кращим...

як добре жити на Закарпатті, а не десь в Харкові...

А вы точно сейчас в Харькове а не подменяете Песда-кота на черниговском потужном турбодиване?
И это - мы с вами пока выжили, я со своими ногами и спиной точно штабная крыса, а вы как себя видете - НКВДистом или карьеристом?
И это - если эта власть всё делает по экономике для пересичного абсолютно правильно (в плане -"никаких майданов!вы раскачиваете "Велюр") и абсолютно законно - когда вы сообразно своему мотопехотному ВУСу будете её защищать рядом с тем же Кэндлом, Бандерлогом и прочими?
И какие комитеты швондеров и татаровых будут решать какой ФОП фиктивный, а какой для уклонения от налогов(на пенсии прокурорам-инвалидам)?

а я гадаю, чого барабашов так збудився? а це на святого ФОПа замахнулися :D

ні спочатку пан барабашов почне формувати свій підрозділ, а я подумаю брати його під командування чи ні. але краще формуйте підрозділ по перетину кордону - я так розумію, що якщо розженетесь, то колючий дріт здолаєте легко :D в гіршому випадку його здолають ті, хто буде йти після вас (по вам) :lol:

та й взагалі в мене не мотопіхотна ВОС 8)

а з приводу податку та пенсій - якщо ви порівняєте спецпенсії та загальний обсяг пенсій, то здивуєтесь, які вони різні. але це українська фішка - як можна жити на пенсію 3 т грн - так давайте платити податки, щоб пенсії стали більші - а до чого тут я, в мене ФОП :mrgreen:
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:30

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:..............
я вас неодноразово питав - ви так й не відповіли. а чого Сталін поклав МІЛЬЙОНИ людей. навіщо? чому відразу не здався? й не було б цих жертв 8) .

Этот вопрос оставил отдельно, т.к. предыдущий и так получался слишком длинным.
1. Во 2 МВ у нас не было "партнёров". Были союзники. Практически сразу.
2. Были расчёты на открытие второго фронта в Европе. Они оправдались с большой задержкой, но они были. Уже с начала 1942.
3. Ленд-лиз был распространён на СССР с ноября 1941 года. И по нему нам давали все виды оружия без ограничений - и автомобили, и орудия, и танки, и самолёты. И в больших количествах, которые ограничивались действительно только производственными возможностями США и возможностями доставки. И никакими другими "соображениями".
4. У СССР была промышленность, способная делать оружие. В 1941 она эвакуировалась и производство резко упало. Но уже в 1942 эти заводы начали работать и выпускать продукцию.
5. У СССР были огромные человеческие ресурсы, превосходившие ресурсы Германии. И я нигде не встречал никаких сообщений о проблемах с мобилизацией. Хотя, думаю, "ухилянты" были и тогда, но это были относительно редкие случаи, не превращавшиеся в проблему. Почему так, это другой вопрос и сейчас обсуждать не будем.
6. Сегодня наша война идёт уже 3 года (без 1,5 месяцев). По календарю ВОВ это уже май 1944. Надеюсь, не надо напоминать положение на фронте в то время.
Победа под Сталинградом была 02.02.1943 - через 1 год 7 мес. после начала войны. Если переводить не наши сроки это было бы в октябре 2023.
Курская дуга - 23 августа 1943 года - через 2 года 2 мес. после начала войны. По нашему календарю это было бы в мае 2024. К этому моменту была освобождена уже почти вся Украина.
Сегодня уже январь 2025 и мы пока отступаем.

Надеюсь, ответил на ваш вопрос.

ви скажете, що вчусь у вас, але насправді - ні, не відповіли. бо якщо прибрати цю словісні плетива, то реальна відповідь така. - "огромные человеческие ресурсы" й повна відсутність берегти життя. тому оці м'ясні штурми, штрафбати (про таке чули, й скільки людей там залишалось в живих?), й загороджувальні загони, й "ни шагу назад". до речі, це й зараз перевага Раші над нами. так, щоб заманити людей, використовують гроші. але коли вони вже потрапили до лав руської армії - все перелічене вище.

з приводу ситуації - які Курськ та Сталінград? в термінах 2СВ Раша десь в своєму наступі ще до Києва не дійшла. тому єдине, на чому спекулюють алармісти - це наш відступ. й що багато захопили? я бачу критичним лише втрату Покровська, яка ще не сталася. а які втрати Раші - на таке захоплення доволі великі?

й це зараз так очевидно - а в 41-42 була суцільна проблема. але людей клали й клали мільйонами, бо ніхто просто не збирався здаватися, отам дійсно воювали до останнього. а з такими ідеями, як у Вас, швиденько б до стіночки.

висновок - коли воює Раша - воювати треба до останнього (бо людські ресурси нескінчені - це теж велика помилка путіна), що в 2СВ, що зараз. а всі, з ким Раша воює - мають здатися. :D

ви оцю вашу логіку спробуйте застосувати до Раші - чого вона досягла за ці 3 роки, й що втратила. й хто зараз її партнер, а хто супротивник. воювати з розвиненою частиною світу - ідея погана. але чому вони тоді не здаються?

ви зараз скажете, що Раша вас не цікавить. :D але насправді, ви змінюєте логіку в залежності від того, про що пишете. за Сталіна - треба до останнього, а от за Україну - краще здатися, бо вам ця мова й так не потрібна :lol:

Простите, так беседовать не интересно.
1. Вы пользуетесь отработанными методами инструктора райкома партии по идеологии.
На мои вопросы о том, на что вы рассчитываете при продолжении войны, вы не ответили. Просто их "обошли".
2. В моём относительно подробном ответе на ваш вопрос вы почему-то выделили только один п.5, походя назвав остальные 4 "словісними плетивами" и ни слова не возразив по сути.
Вы действительно считаете наличие союзников, расчёты на открытие 3-го фронта, практически неограниченные поставки оружия, наличие собственной оборонной промышленности не важными?
Простите но это либо глупость (не верю), либо чистой воды демагогия.

3.
в термінах 2СВ Раша десь в своєму наступі ще до Києва не дійшла
Опять, забывчивость или демагогия?
Дошла и была отброшена. Так же, как немцы от Москвы.
Разница только в том, что во время ВОВ это произошло через полгода после начала войны, а сейчас дошли до Киева через 3 дня и через месяц были отброшены.

4. Вы сами не замечаете, что повторяете "путинские нарративы".
В 1941-45 воевала не "Раша", а СССР. в т.ч. и Украина. Или будете утверждать как Путин, что воевала одна (или главным образом) Россия, а Украина тут не при чём? Так же, как западные союзники.
"Россия" победила бы и сама?
При такой пропаганде мы потом удивляемся, что на Западе помнят о том, что "нацистов победила Россия", и объясняем это "путинской пропагандой" и работой "фабрик ботов", "Раша тудей" и прочих пропагандонов. Хотя сами помогаем им в этом. Мы очень много говорим в мире о жертвах Голодомора, но практически никогда не говорим о жертвах и потерях Украины и наших заслугах и роли в борьбе с нацизмом.

5. Ну и под завязку вишенка на тортике. Отработанный приём ещё с 1937 или даже раньше - обвинить в работе на "японскую разведку". :mrgreen:
але насправді, ви змінюєте логіку в залежності від того, про що пишете. за Сталіна - треба до останнього, а от за Україну - краще здатися, бо вам ця мова й так не потрібна
О том, что "за Сталіна - треба до останнього", это вы придумали, как раньше придумывали "японскую разведку".

А вот за Украину совсем интересно.
За Украину вы воюете (ой, простите, конечно, не вы, а Успіх, русскоязычный freeze, не пойму какой язычный Banderlog) исключительно за "мову"??? Боюсь, они вас не поймут. Из-за "мови" мы уже потеряли десятки (сотни?) тысяч убитых, сотни тысяч раненых и контуженных, десятки тысяч стали инвалидами? Из-за "мови" воюют сотни тысяч русскоязычных граждан Украины? Воюют не на диване, а на фронте.
Ну, всё-таки глупость должна иметь хоть какие-то пределы.
Хотя, читая форум, я уже почти потерял надежду на это.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1184811849118501185111852 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему