|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:21
Hotab написав:У нас «режим» , чи законно народно-обрана влада?
Гитлер тоже был выбран законно.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:24
Shaman написав: Бетон написав:В найближчі декілька мільярдів років, сонце розшириться до гіганта, а земля стане як венера з температурою 460 °C. Нашо вам ця бредятина про 50 років? Нікого з тих хто тут пише вже не буде на цій землі.
розпад Раші ми ще побачимо 
А я мрію побачити Україну - економічним чудом, де люди будуть жити не ненавистю, не насолодою від смерті співгромадянина, не радістю що десь в росії погано, не заборонами користуватись грошима, не підняттям податків. Я мрію, щоб Україна стала економічним раєм, щоб в Україні відкривали офіси всесвітніх компаній. І це все с монополтною владою можна було б робити навіть зараз. Я мрію побачити українського Хавьєра Мілея.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:25
Wirująświatła написав: Hotab написав:У нас «режим» , чи законно народно-обрана влада?
але потім відразу вибори відмінив - й створив режим. такий же трюк й ХАМАС провернув
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:25
Бетон написав: GALeon написав:https://ppi.international/statistic/socziologichne-opytuvannya-19-24-grudnya/
тепер ми точно знаєм відсоток психічно хворих в країні. рівно 16.07% дякую
Люди бояться казати що вони не за нього. Особливо старше покоління. Думаю, реально, бвба Ю на другому місці.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:27
Бетон написав: Shaman написав: Бетон написав:В найближчі декілька мільярдів років, сонце розшириться до гіганта, а земля стане як венера з температурою 460 °C. Нашо вам ця бредятина про 50 років? Нікого з тих хто тут пише вже не буде на цій землі.
розпад Раші ми ще побачимо 
А я мрію побачити Україну - економічним чудом, де люди будуть жити не ненавистю, не насолодою від смерті співгромадянина, не радістю що десь в росії погано, не заборонами користуватись грошима, не підняттям податків. Я мрію, щоб Україна стала економічним раєм, щоб в Україні відкривали офіси всесвітніх компаній. І це все с монополтною владою можна було б робити навіть зараз. Я мрію побачити українського Хавьєра Мілея.
всі за це. але доки Раша бути при силі вона буде перешкоджати нам це зробити - такі реалії. для Раші успішна Україна - це смерть...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:28
Faceless написав:Ох ці враження туристів з екскурсії 10 країн за три дні. Найпотужніші враження- як болить срака сидіти по добі в автобусі та нюанси привокзальних сортирів різних країн. Францію вони побачили 
Ну, не 3 дні, а тиждень! А так, то так - дружина каже(зрозуміла після цього туру) що треба їхати в одну країну на такий час, а не "галопом по Європах" Ну і їй ще Діснейленд в Парижі сподобався 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:29
Бетон написав: Shaman написав:розпад Раші ми ще побачимо 
Між типовим москалем глядачем Помета Рудольфовича та аудиторією украинского Марафона різниці немає. Совки.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:31
Shaman написав:це світові тенденції. Євросоюз - головний приклад. але це тренд розвинених країн. в країнах третього світу зараз навпаки - парад націоналізму. й Китай, й Індія, й Туреччина. ба навіть в Європі багато приколів. Китай може хіба поглинути Рашу. але навіщо - Китаю треба поглинути Саха-Якутію. Японії Курили та Сахалін. а Московія нікуди не дінеться - піде в Європу, коли стане нормальною країною, а не імперією
які критерії розвинутої країни? І китай, чи індія це вже багатонаціональні країни типу євросоюзу. І сша це сполучені держави америки. В євросоюз вступить турція, вони підписали євроасоціацію років 60 тому і є членом нато з часів сталіна. Росія не імперія з 17року це федеративна республіка, капіталістична демократія. Поглинання китаєм недоцільне, це буде щось як конфедерація або британська співдружність
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:33
Wirująświatła написав: Hotab написав:У нас «режим» , чи законно народно-обрана влада?
Юрист Хуйло теж оформлює своє фюрерство законодавчо.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 12 січ, 2025 22:36
Бетон написав:А я мрію побачити Україну - економічним чудом, де люди будуть жити не ненавистю, не насолодою від смерті співгромадянина, не радістю що десь в росії погано, не заборонами користуватись грошима, не підняттям податків. Я мрію, щоб Україна стала економічним раєм, щоб в Україні відкривали офіси всесвітніх компаній. І це все с монополтною владою можна було б робити навіть зараз
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4