Letusrock По-перше, проблема в тому, що автор чомусь ставить рівність між "мобілізація" і "смерть". Так, більшість прийдуть з армії травмовані, але живі. Не треба вважати, що ви обовязково загинете. Бо це трошки попахує рашапропагандою - тікайте, бо вам смерть
барабашов написав:ВВС фсё кому то кампусному приготовиться
Я "берці" придбав і розносив ще одразу взимку 2022. Стоять готові. Все інше (для мене) дрібниці))
Треба закуповувати і їх.
Всі ми там будемо... Якщо щось не зміниться. Хтось раніше, хтось пізніше. А там вже лотерея. І пофіг хто що і як. Тому й кажу: нема сенсу чубитися.
Доброго дня . ...якийсь час назад ви писали що зустріли хлопців з ТЦК ...зустрічь вам не сподобалась . Зараз ви пишете про розношені берци , .... ...я трохи сподне не замочив ... в мене десь три сусіди ходять у війскової формі , мають надію що мінеться . Теж лоторейні . А ще нові авто собі купили - "Таврії ", щоб не чиплялись
Доброго! Сформулюйте конкретніше, будь ласка. Тільки споднє просушіть, бо схоже саме з-за цього отакий розмитий якийсь натяк.
Що мені не сподобалося у тій зустрічі, я вказав більш, чим детально. До чого тут ходіння в формі ваших сусідів, Таврії -- незрозуміло овсім. І тим паче розношене взуття.
І в тексті лотерея відноситься до війська. Тобто лотерея, що там вже станеться з кожним у війську.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 14 січ, 2025 15:23, всього редагувалось 2 разів.
если не ипсо (губ не видно, на это видео можно наложить любой звук) тогда хотаб был прав, пилоты в пехоте возможны.
Я ще розповім . Все задавався питанням , коли приходив до лікарні ,що роблять озброєні чоловіки на вході , і чому у багатьох водіїв автомат у кабіну не влазе , бо міста не вистачає .
Прийшло нарешті хлопцям запрошення на фронт . Деякі мужньо зібрались і поїхали , зараз на Покровьскому напрямку . А деякі показово обісрались в кабінеті начальника . Особливо рота охрани .
detroytred написав:Доброго! Сформулюйте конкретніше, будь ласка. Тільки споднє просушіть, бо схоже саме з-за цього отакий розмитий якийсь натяк.
Що мені не сподобалося у тій зустрічі, я вказав більш, чим детально. До чого тут ходіння в формі ваших сусідів, Таврії -- незрозуміло овсім. І тим паче розношене взуття.
Канкретніше .... ходять хлопці у війсковій формі , щоб не чиплялись і не забрали в ТЦК. теж берці рознашівають . їздять на " тавріях ", а не на мерсах , щоб не зупиняли . Ви вже ТРИ роки розповідаєте ( дуже не простим слогом й багато )як і що робити .
detroytred написав:Доброго! Сформулюйте конкретніше, будь ласка. Тільки споднє просушіть, бо схоже саме з-за цього отакий розмитий якийсь натяк.
Канкретніше .... ходять хлопці у війсковій формі , щоб не чиплялись і не забрали в ТЦК. теж берці рознашівають . їздять на " тавріях ", а не на мерсах , щоб не зупиняли . Ви вже ТРИ роки розповідаєте ( дуже не простим слогом й багато )як і що робити .
ЗРОЗУМІЛО ?
Ні. Не зрозуміло. Яким боком оті, хто ходить у військовій формі (ще й для того, щоб "не чиплялись і не забрали в ТЦК.") до мене і до покупки берців і їх розношення ще у 2022 році протягом пари тижнів. Яким? Чекаю конкретики.
Стосовно чого я розповідаю як і що робити? Конкретизуйте, що вас так саме в цьому конкретно збетежило.
Тільки не зливайтесь, як усі попередні рази, коли після отких ваших претензій взагалі від вас я попросив конкретики. В чому саме претензії-то? Окрім вашого загального розмитого й зі стелі "фе!".
GALeon написав: Адмінзатримання за порушення правил мобілізації може тривати до 3 годин, - ТЦК
Заступниця начальника РТЦК та СП у місті Києві майор Лариса Козак пояснила, що якщо громадянин чинить злісну непокору або працівникам поліції, або співробітникам ТЦК, про це є теж відповідна норма в кодексі України про адміністративні правопорушення, яка дозволяє співробітнику поліції під протокол здійснити адміністративне затримання такого громадянина.
"Але це має певний термін. Тобто до 3 годин. І в разі якщо громадянин чинить непокору із застосування фізичного впливу до військовослужбовців в тому числі термін такого затримання може тривати навіть 3 доби", - зазначила Козак.
Ну да. А вот "подвализация" -- законом не предусмотрена.
ТЦК не має права забирати телефон: вільно спілкуватися в приміщеннях можна не всюди
"Одразу скажу, що забирати засоби стільникового зв'язку ТЦК права не мають", - зазначила заступниця начальника РТЦК та СП у місті Києві майор Лариса Козак.
Проте речниця зауважила, що ТЦК - це режимний об'єкт. "Тому законною вимогою співробітника ТЦК буде якраз визначити місце спілкування для військовозобов'язаного громадянина в приміщенні", - додала Козак.
Такі приміщення мають бути в кожному ТЦК. "Деякі кабінети, вони дійсно категоровані, і проводити там роботу із засобами стільникового зв'язку, які мають певне випромінювання, це заборонено навіть нам. Ми там не користуємося", - підсумувала речниця.
ЗРОЗУМІЛО ?
Ні. Не зрозуміло. Яким боком оті, хто ходить у військовій формі (ще й для того, щоб "не чиплялись і не забрали в ТЦК.") до мене і до покупки берців і їх розношене ще у 2022 році протягом пари тижнів. Яким? Чекаю конкретики.
Стосовно чого я розповідаю як і що робити? Конкретизуйте, що вас так саме в цьому конкретно збетежило.
Тільки не зливайтесь, як усі попередні рази, коли після отких ваших претензій взагалі від вас я попросив конкретики. В чому саме претензії-то? Окрім вашого загального розмитого й зі стелі "фе!".
Я не зливаюсь нікуди . Я ПРАЦЮЮ . Щоб частка форуму не оскаженіла ,буду дуже краток . Подивиться скільки ви пишете ! Я бажаю вам ЗДОРОВ'Я .(вибачьте, пішов працювати )
GALeon написав: Такі приміщення мають бути в кожному ТЦК. "Деякі кабінети, вони дійсно категоровані, і проводити там роботу із засобами стільникового зв'язку, які мають певне випромінювання, це заборонено навіть нам. Ми там не користуємося", - підсумувала речниця.
Вона дійсно вважає, що в такі кабінети часто потрапляє призовник?)) А коли і потрапляє, то саме там йому потрібно скористатися тлф? А не там, де він зазвичай по більшості часу перебуває, і нема ніякої категорування приміщення. В коридорах і кімнатах для саме нього.
холява написав: Канкретніше .... ходять хлопці у війсковій формі , щоб не чиплялись і не забрали в ТЦК. теж берці рознашівають . їздять на " тавріях ", а не на мерсах , щоб не зупиняли . Ви вже ТРИ роки розповідаєте ( дуже не простим слогом й багато )як і що робити .
ЗРОЗУМІЛО ?
Ні. Не зрозуміло. Яким боком оті, хто ходить у військовій формі (ще й для того, щоб "не чиплялись і не забрали в ТЦК.") до мене і до покупки берців і їх розношене ще у 2022 році протягом пари тижнів. Яким? Чекаю конкретики.
Я не зливаюсь нікуди . Я ПРАЦЮЮ . Щоб частка форуму не оскаженіла ,буду дуже краток . Подивиться скільки ви пишете ! Я бажаю вам ЗДОРОВ'Я .(вибачьте, пішов працювати )
Знов)))
То так і вказали б одразу: претензія що багато пишите тут. Не задовільняє ця об'ємість, бо тому-то і тому-то. Можливо б я погодився, прийняв до уваги слушні зауваження.
А то про сусідів, берці, лотерею, три роки, тцк...
І вам всього найкращого. Проти слушних претензій, зауважень нічого проти не маю. Готовий вислухати. А працю, заслуги інших людей тільки підтримую.
Форум саме для того, щоб тут писали.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 14 січ, 2025 15:52, всього редагувалось 1 раз.