Баба *** зачитує від КМУ Шмигаля документ: "Змінити стратегію реформ в країні. П.1. Розробка нової економічної моделі України, як ресурсного центру Європи".
Стратегія...ресурсна роль. Ціна квитка.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 18 січ, 2025 11:11, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:Так а чего цену должны платить те кто за пределами "Греции"?
Так їх не питають.
А времена меняются Придется, а то самые умные из них начнут задавать вопросы и с пристрастием И нечего мне в ответ задвигать про фортецю и прочую крипакокозаччину То что спустили с рук сердобольным "онижедеттям" , сейчас родственники бусифицированных взыщут вдесятеро, шкуру снимут
fox767676 написав:Так а чего цену должны платить те кто за пределами "Греции"?
Так їх не питають.
А времена меняются Придется, а то самые умные из них начнут задавать вопросы и с пристрастием И нечего мне в ответ задвигать про фортецю и прочую крипакокозаччину То что спустили с рук сердобольным "онижедеттям" , сейчас родственники бусифицированных взыщут вдесятеро.
Наче я заперечую))
Але, коли з'являться хоча б якісь ознаки-індикатори цього, отоді й буде сенс розглядати. А поки все навпаки. Я відштовхуюсь в міркуваннях від тих даних, які є.
Толковый аналитик/политик не дожидается полного развала гос.управленич и массовых акций неповиновения и протеста, а обращает внимание на индикаторы и динамику пожертвований, эмиграции, дезертирства
_Mykola_ написав:Справки про смерть не буде, якщо проведуть як зниклий безвісти, навіть якщо побратими бачили що лежав на позиції коли виходили. Ось такі випадки, для родини повна безвихідь.
Это да. Такое возможно. Но не знаю, неужели, действительно, всегда требуется "тело" и никакие свидетельские показания не принимаются?
На жаль, ні, один боєць сказав що бачив що лежав без ознак життя коли відходили, і все, писати акт з командиром, що бачив що був мертвим не захотіли. І все, третій місяць як риба об лід, нічого далі вдова зробити поки не може. Зниклий безвісти і все. Шукає самостійно по різних руснявих ТГ каналах, та сайтах, може десь засвітиться у полоні чи на фото, відео вбитих кацапи викладуть... Що бачить на тих ресурсах, передати словами тяжко... Жах.
Вдохновляет ,переполнило чашу терпения, надеваю кеды и бегу в тцк и СП
Толковый аналитик/политик не дожидается полного развала гос.управленич и массовых акций неповиновения и протеста, а обращает внимание на индикаторы и динамику пожертвований, эмиграции, дезертирства
Так тому я і не претендую на гуру. Знаю і визнаю це.
І саме тому я одразу сказав вам, що респект та уважуха за Трампа. Бо ви мало того, що практично в одиночку, але ще й так впевнено бачили-прогнозували і відстоювали це.
Пояснюйте, заперечуйте мої бачення на базі того, що є, буду тільки благода. Відстоюйте свої. На те і обмін думками.
Я не бачу поки перспектив для зміни парадигми. Лише одна (хоча дійсно доволі суттєва) -- пролунало про перехід до чисто парламентської моделі.
Стосовно ж толковості аналітиків я впевнений -- да фігня все це. Апріорі нема в пересічного достатньо об'єму і відповідного рівня інфо, щоб мати змогу прогнозувати. Інсайд. Ото і все, що має значення. Все інше в навіть гуру аналітиків, експертів і т.д. - роздавання щік, позьорство, гра. Вгадав, співпало то й підтвердив свої "міркування". Не вгадав - буває))
До речі, було б інакше, то букмекерські контори тощо, банально разорілісь би... Аналітика, прогнозування стосовно політики, економіки і т.д. нічим не відрізняється від того ж стосовно спорту. Маєш достатньо даних, то маєш змогу правильно спрогнозувати... Не маєш, то це гадання на фоні завумних міркувань. І це ще без врахування наявності всюди купи точок біфуркації.