Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1196511966119671196811969 ... 15223>
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 11:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Запорожоьлэнерго на прозоро купила айфон 16 у эпицентр к.
Пхахаха
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 11:49

detroytred написав:*Орбан сообщает:
"Если Украина присоединится к европейской экономике, как этого сейчас хочет Брюссель, то венгерские аграрии могут закрывать лавочку. И польские могут закрывать лавочку, и французским запросто тоже придется"...

Да.
Это известно уже 2 года... Всем. И именно поэтому Украина НЕ будет в ЕС...
Я это сказал, когда начали "земельную реформу"... много лет назад...
Ибо суть ЕС - дать ЛЮДЯМ возможность выжить в селе... а суть нашей реформы - дать ресурс КОРПОРАЦИЯМ... за счет Людей... за счет Села...

И война на руку Трансам... они вычищают Село от людей... НЕ ТАК ЛИ? Или хоть ОДИН из Трансов или их семей погиб? Зато от Села не осталось НИЧЕГО... кроме пустой Земли...
Это две НЕСОВМЕСТИМЫЕ концепции...
Я тогда МОЛИЛ не торговать Землей... не убивать селян и фермеров...
Ибо это ГАРАНТИЯ невступления в ЕС...
ФР, РП, Словакия, Голландия и Венгрия, Румыния и Болгария - НЕ ПУСТЯТ...
Причина - в торговле Землей и диаметрально противоположной парадигме...
В Европе во главе угла селянин и фермер, а у нас ТРАНСНАЦИОНАЛ...

П.С.: Мы повторим историю Рима и Гракхов...* (с)

При вступі введуть ембарго на 30 років на сх продукцію, будем і далі її в Африку возити, нічого страшного. Та ще багато чого навидумують. От декілька років тому були серйозні розмови приймати в ЄС поетапно, коли не всі плюшки доступні одразу, за кожний наступний етап окремо голосують. Або не голосують і тоді можна в коридорі на протязі хоч 50 років провести
The_Rebel

Подякував: 102 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 11:54

detroytred
То це було історично обумовлено
Я підписаний на багатьох Голівуд селебритіс ( акторки 40-60р), в коментарях їх підписників була величезна втома від демократів та блм-лгбт курсу, від воуків та "мене теж".І очікування що після виборів все скінчиться. І навіть фрикуватих прихильниць демократів як Мадонна, багато було незгодних з її позиціею. І це інстаграм підписники голлівудських акторок. Що казати про реднеків та іржавий пояс. Але ж був весь апарат всі важелі інфовпливу Схожа втома скінчила всі національно-визвольні змагання українців на катастрофічній фазі. Якщо не помічати/ігнорувати то скінчиться погано і для очільників. Навіть у Лондоні може статися "трагічно-загадковий збіг обставин" . Навіть безсрібник Махно втомив своє "угнетьонноє селянство " втратив підтримкуі скінчив життя нікому не потрібний. Втратити підгрунтя під ногами ваажаючі що всі навкруги покірні дурні дуже легко, але разом з тим буде втрачена країна, а згодом і власне життя. Навіть тиран Сталін був спочатку переляканий що знесуть, а потім пив за здоровячко народа що не повстав за 4 роки війни. А ми вже 3 воюємо, я перепрошую. А Ірану з України точно не вийде
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 18 січ, 2025 12:16, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 403 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 11:59

Так і зменшення України, навіть за рахунок міграції в ЄС буде вигідно ЄС, через квоти в європарламенті
fox767676

Подякував: 403 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 12:19

The_Rebel написав:При вступі введуть ембарго на 30 років на сх продукцію, будем і далі її в Африку возити, нічого страшного. Та ще багато чого навидумують. От декілька років тому були серйозні розмови приймати в ЄС поетапно, коли не всі плюшки доступні одразу, за кожний наступний етап окремо голосують. Або не голосують і тоді можна в коридорі на протязі хоч 50 років провести

Я так зрозумів, що нюанс в наступному:
одна справа, коли польщі, угорщини і т.д. захищаються від українських виробників (тобто мають змогу показати фігу і паркан), а зовсім інша буде, коли американська компанія з українських полів почне сунути свої продукцію.
А вона схоче. Не в Африку, точніше не тільки в Африку, а ще й в Європу. До того ж виробничість зросте, продукції буде більше.

Американцям же фігу та паркан поляки-угорці- не зможуть так легко ставити.
Тому й відчувають небезпеку.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 12:22

fox767676 написав:Так і зменшення України, навіть за рахунок міграції в ЄС буде вигідно ЄС, через квоти в європарламенті

Да. Я чув про цей фактор. Розміру України.
Про нього широко не згадують.

Там далі б.*** про суди видала...
Якщо не збрехала (тобто міжнародні радники будуть лише частиною визначення формування КСУ та Ради правосуддя, а не повними визначальними і наші лише підписують подане ними - як голосить ***), то це:
- дійсно втрата суверенітету
- з іншого боку --- а як з нашими-то інакше? Це гарантія після інтеграції в ЄС.
І так, і так можна розглядати.
Головне справжні наміри.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 12:31

detroytred написав:
  fox767676 написав:Так і зменшення України, навіть за рахунок міграції в ЄС буде вигідно ЄС, через квоти в європарламенті

Якщо не збрехала (тобто міжнародні радники будуть лише частиною визначення формування КСУ та Ради правосуддя, а не повними визначальними і наші лише підписують подане ними - як голосить ***), то це:
Головне справжні наміри.

Ті суди будуть для Каргіло-Блекроків та інших вищосортно-богобраних, для пересічених кріпаків як і до того. Яка ще "дійсна втрата"?
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 12:34

❗️Розлючена глава МЗС Німеччини Бербок втекла від Шольца після відмови надати допомогу Києву, – Bild.

Фото зроблене в день засідання уряду. Нагадаю, Шольц блокує пакет допомоги на €3 млрд.

Зображення
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 12:35

detroytred написав:

Головне справжні наміри.

Ну так а как ей не "голосить"? -- сейчас "элиты" не щадя живота и не стоя за ценой -- берегут Суверенитет Державы, борются за Кордоны 91го. И что в результате? -- сразу после Пэрэмогы их на выход попросят? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 12:36

fox767676 написав:detroytred
То це було історично обумовлено
Я підписаний на багатьох Голівуд селебритіс ( акторки 40-60р), в коментарях їх підписників була величезна втома від демократів та блм-лгбт курсу, від воуків та "мене теж".І очікування що після виборів все скінчиться. І навіть фрикуватих прихильниць демократів як Мадонна, багато було незгодних з її позиціею. І це інстаграм підписники голлівудських акторок. Що казати про реднеків та іржавий пояс. Але ж був весь апарат всі важелі інфовпливу Схожа втома скінчила всі національно-визвольні змагання українців на катастрофічній фазі. Якщо не помічати/ігнорувати то скінчиться погано і для очільників. Навіть у Лондоні може статися "трагічно-загадковий збіг обставин" . Навіть безсрібник Махно втомив своє "угнетьонноє селянство " втратив підтримкуі скінчив життя нікому не потрібний. Втратити підгрунтя під ногами ваажаючі що всі навкруги покірні дурні дуже легко, але разом з тим буде втрачена країна, а згодом і власне життя. Навіть тиран Сталін був спочатку переляканий що знесуть, а потім пив за здоровячко народа що не повстав за 4 роки війни. А ми вже 3 воюємо, я перепрошую. А Ірану з України точно не вийде

Тут в мене протилежне бачення.

Низи завжди хочуть змін для себе на краще. І привід, підстави в них завжди є. Не одні, так інші.
Піде чи не піде процес далі, залежить від того чи знайдуться достатньої сили підтримка від частини можновладців.

Диктатури - фізично зачищають отаких можновладців.
Демократії діють цивілізованіше)) - домовляються з отакими невдоволеними можновладцями. Знаходять компроміс. Між можновладцями.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1196511966119671196811969 ... 15223>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор