|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:05
Banderlog написав: pesikot написав:У хом"яків з"явилась нова "радість" - Порошенка можуть посадити
посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко.
Так ні холодно, ні жарко, що згадав Порошенка ... "Я три дня за вами гналась, чтобы сказать, что вы мне безразличны" ) Брехня, згідно церковних канонів, то - гріх Але не для адепта філії РПЦ УПЦ МП ) PS. "і пес з ним" - це московитській вираз ) Капітан вже не ховається )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:11
Ну що ... чергові 24 години почали відлік ... чекаю, як Трамп закінчить війну за ці чергові 24 години
І.А, UA, долярчику, номерним приготуватись захищати Трампа )
Варіанти, що я не розумію, що Порошенко нарешті посадять, що потрібно зализати все у Трампа, що все це українські "хейтери" Трампа - вже не пропонувати.
Шукайте нові відмазки )
Відмовчатись, теж не варіант. Бо ви наговорили багато чого. За базар потрібно нести відповідальність, а не просто триндіти )
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 20 січ, 2025 20:12, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:12
Сибарит написав:Кстати, заповедь "плодитесь и размножайтесь" почему-то вспоминают крайне редко.
жаль не тема форума но то ли было слишком много запретов, и всё шло как по маслу, то ли стало слишком много запретов и телега перестала ехать (мое мнение), но эта заповедь по итогу больше всех зарегулирована в 21м веке без всякой церкви. Сотни причин почему пары хотьят иметь не более 0-1 ребёнка.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 20 січ, 2025 20:23, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2431 раз.
- Подякували: 3425 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:14
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:У хом"яків з"явилась нова "радість" - Порошенка можуть посадити
посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко.
Так ні холодно, ні жарко, що згадав Порошенка ... "Я три дня за вами гналась, чтобы сказать, что вы мне безразличны" ) Брехня, згідно церковних канонів, то - гріх Але не для адепта філії РПЦ УПЦ МП )
згадав бо видно, що зачистка в політичного поля прождовжується. республіканці порошенка прикривати не будуть.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:14
Wirująświatła написав: Сибарит написав:Кстати, заповедь "плодитесь и размножайтесь" почему-то вспоминают крайне редко.
жаль не тема форума но то ли было слишком много запретов, то ли стало слишком много (мое мнение) но эта заповедь больше всех зарегулирована в 21м веке.
У тебя дети есть ? Если нет, это тебя зарегулировали ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:19
Hotab написав:detroytred То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». * --- має повне право. Повніше нікуди. І всі органи держави повинні захищати це право. Так домовились! І затвердили в законі.
Угу Тільки ви почали з другого пункту «договору» - «якщо я порушу..». А ще є перший «я виконую вимоги до себе..». Давайте почнемо з першопричини. З порушника , який не став на облік. А не другого , що хтось не так почав його «душити».
Причина-наслідок. Закон визначає обов'язок і наслідок, якщо не виконуєш обов'язок - то як і яке покарання. Про першопричину -- ні слова. Якщо ж розглядати з точки зору, що обов'язок важливіше, то це і є ставлення, як до корови. Якщо корова не виконує свій обов'язок-функцію (не дає молоко), то нафіг вона тоді й потрібна. Хазяїну. Так само тоді буде і до громадянина. Тобто якщо громадянин не виконує свої обов'язки, то нафіг він тоді потрібен. Кому?))) Якому хазяїну?))) Але громадянин не худоба... І громадянство надається не за виконання обов'язків, не за функції. А по праву народження в країні. Да, є мабуть порушення, за які відбирають громадянство. Але невиконання обов'язків, гадаю, до них не відноситься.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:27
Hotab написав:detroytred То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». * --- має повне право. Повніше нікуди. І всі органи держави повинні захищати це право. Так домовились! І затвердили в законі.
Угу Тільки ви почали з другого пункту «договору» - «якщо я порушу..». А ще є перший «я виконую вимоги до себе..». Давайте почнемо з першопричини. З порушника , який не став на облік. А не другого , що хтось не так почав його «душити». Моя позиція тут незмінна.
Нет никакого "перший": Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Как раз с этого-то: >>> А не другого и нужно начинать: прямое нарушение Конституции Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 486 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:27
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко.
Так ні холодно, ні жарко, що згадав Порошенка ... "Я три дня за вами гналась, чтобы сказать, что вы мне безразличны" ) Брехня, згідно церковних канонів, то - гріх Але не для адепта філії РПЦ УПЦ МП )
згадав бо видно, що зачистка в політичного поля прождовжується. республіканці порошенка прикривати не будуть.
По брехні, ти точно в двадцятці УПЦ МП Брехня - це гріх. Не можна так ) Згадав ти Порошенка не просто так Бо чомусь ти вирішив, що Порошенка не посадили, тому що його прикривали деми ? В 2019 році був ще Трампоній, в перший раз То як там зі священною війною від РПЦ ? Мовчишь, обходишь цю тему, не хочешь нічого казати То що, підтримуешь СВО, як священну війну від РПЦ ? Ти ж це не засуджуєшь, мовчишь
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:36
ЛАД написав:Не берусь судить, но генерал, который через 1,5 года войны находит в книжке Герасимова прописные истины (по собственному признанию), вызывает некоторые сомнения.
если это прописная истина - то ее должен был знать не только он. но и как минимум - союзники. потому это его "признание" вызывает больше вопросов чем ответов.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:59
Banderlog написав: prodigy написав:Тому нехай Bangerlog (якщо має час) відповість скільки разів на рік (у мирний час) він не тільки заходив до церкви, а скажеvj цилий місяць кожного дня по 2,5-3 години у вечері вистоював службу,
цілий місяць щодня ніколи. Щонеділі ходжу і двонадесяті заходжу. Вірую знаю, я з церковної двадцятки.) Сповідався 2 р в рік. Часом частіше.
як казав генерал Дудаев, якщо ти справжній мусульманин, то маєш робити намаз два рази на день, мало? роби три рази радянський генерал не був мусульманином, тоді він знав, що صلاة; перс. نماز), також нама́з (тур. Namaz) — п'ятиразова щоденна обов'язкова молитва мусульман, один зі стовпів ісламу.
у Суєцкому каналі лоцман як прийшов час намазу-постилив коврик на палубу і давай молитись (куди там судно йде, він не бачить)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3285 раз.
- Подякували: 3324 раз.
-
-
Профіль
-
-
1