|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 січ, 2025 19:51
pesikot написав:У хом"яків з"явилась нова "радість" - Порошенка можуть посадити
посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко. душать олігархів і це не є добре, вони останні носії субєктності України.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:05
Banderlog написав: pesikot написав:У хом"яків з"явилась нова "радість" - Порошенка можуть посадити
посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко.
Так ні холодно, ні жарко, що згадав Порошенка ... "Я три дня за вами гналась, чтобы сказать, что вы мне безразличны" ) Брехня, згідно церковних канонів, то - гріх Але не для адепта філії РПЦ УПЦ МП ) PS. "і пес з ним" - це московитській вираз ) Капітан вже не ховається )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:11
Ну що ... чергові 24 години почали відлік ... чекаю, як Трамп закінчить війну за ці чергові 24 години
І.А, UA, долярчику, номерним приготуватись захищати Трампа )
Варіанти, що я не розумію, що Порошенко нарешті посадять, що потрібно зализати все у Трампа, що все це українські "хейтери" Трампа - вже не пропонувати.
Шукайте нові відмазки )
Відмовчатись, теж не варіант. Бо ви наговорили багато чого. За базар потрібно нести відповідальність, а не просто триндіти )
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 20 січ, 2025 20:12, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:12
Сибарит написав:Кстати, заповедь "плодитесь и размножайтесь" почему-то вспоминают крайне редко.
жаль не тема форума но то ли было слишком много запретов, и всё шло как по маслу, то ли стало слишком много запретов и телега перестала ехать (мое мнение), но эта заповедь по итогу больше всех зарегулирована в 21м веке без всякой церкви. Сотни причин почему пары хотьят иметь не более 0-1 ребёнка.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 20 січ, 2025 20:23, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:14
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:У хом"яків з"явилась нова "радість" - Порошенка можуть посадити
посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко.
Так ні холодно, ні жарко, що згадав Порошенка ... "Я три дня за вами гналась, чтобы сказать, что вы мне безразличны" ) Брехня, згідно церковних канонів, то - гріх Але не для адепта філії РПЦ УПЦ МП )
згадав бо видно, що зачистка в політичного поля прождовжується. республіканці порошенка прикривати не будуть.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:14
Wirująświatła написав: Сибарит написав:Кстати, заповедь "плодитесь и размножайтесь" почему-то вспоминают крайне редко.
жаль не тема форума но то ли было слишком много запретов, то ли стало слишком много (мое мнение) но эта заповедь больше всех зарегулирована в 21м веке.
У тебя дети есть ? Если нет, это тебя зарегулировали ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:19
Hotab написав:detroytred То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». * --- має повне право. Повніше нікуди. І всі органи держави повинні захищати це право. Так домовились! І затвердили в законі.
Угу Тільки ви почали з другого пункту «договору» - «якщо я порушу..». А ще є перший «я виконую вимоги до себе..». Давайте почнемо з першопричини. З порушника , який не став на облік. А не другого , що хтось не так почав його «душити».
Причина-наслідок. Закон визначає обов'язок і наслідок, якщо не виконуєш обов'язок - то як і яке покарання. Про першопричину -- ні слова. Якщо ж розглядати з точки зору, що обов'язок важливіше, то це і є ставлення, як до корови. Якщо корова не виконує свій обов'язок-функцію (не дає молоко), то нафіг вона тоді й потрібна. Хазяїну. Так само тоді буде і до громадянина. Тобто якщо громадянин не виконує свої обов'язки, то нафіг він тоді потрібен. Кому?))) Якому хазяїну?))) Але громадянин не худоба... І громадянство надається не за виконання обов'язків, не за функції. А по праву народження в країні. Да, є мабуть порушення, за які відбирають громадянство. Але невиконання обов'язків, гадаю, до них не відноситься.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:27
Hotab написав:detroytred То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». * --- має повне право. Повніше нікуди. І всі органи держави повинні захищати це право. Так домовились! І затвердили в законі.
Угу Тільки ви почали з другого пункту «договору» - «якщо я порушу..». А ще є перший «я виконую вимоги до себе..». Давайте почнемо з першопричини. З порушника , який не став на облік. А не другого , що хтось не так почав його «душити». Моя позиція тут незмінна.
Нет никакого "перший": Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Как раз с этого-то: >>> А не другого и нужно начинать: прямое нарушение Конституции Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:27
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:посадять то і пес з ним. Мені од того ні холодно ні жарко.
Так ні холодно, ні жарко, що згадав Порошенка ... "Я три дня за вами гналась, чтобы сказать, что вы мне безразличны" ) Брехня, згідно церковних канонів, то - гріх Але не для адепта філії РПЦ УПЦ МП )
згадав бо видно, що зачистка в політичного поля прождовжується. республіканці порошенка прикривати не будуть.
По брехні, ти точно в двадцятці УПЦ МП Брехня - це гріх. Не можна так ) Згадав ти Порошенка не просто так Бо чомусь ти вирішив, що Порошенка не посадили, тому що його прикривали деми ? В 2019 році був ще Трампоній, в перший раз То як там зі священною війною від РПЦ ? Мовчишь, обходишь цю тему, не хочешь нічого казати То що, підтримуешь СВО, як священну війну від РПЦ ? Ти ж це не засуджуєшь, мовчишь
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 20:36
ЛАД написав:Не берусь судить, но генерал, который через 1,5 года войны находит в книжке Герасимова прописные истины (по собственному признанию), вызывает некоторые сомнения.
если это прописная истина - то ее должен был знать не только он. но и как минимум - союзники. потому это его "признание" вызывает больше вопросов чем ответов.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-