|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:24
andrijk777 написав: ЛАД написав:В-третьих, не уверен, что американцев сильно волнует война в Украине. И им достаточно несложно объяснить, почему прекратили поддержку Украины.
Я писав не про "припинення підтримки" а про наслідки цього кроку! Перечитайте мій пост ще раз. Якщо в результаті "припинення підтримки" Україна не програє то ок, згідний за вами. Це та ж сама "стратегія Байдена". Але якщо в результаті "припинення підтримки" Україна програє - ось тут "проблемка" для Трампа.
Я понял это и писал именно с учётом "наслідків".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:29
prodigy написав: Banderlog написав:фінансову підьримку Разумкову чи юлі? навіть не смішно жги дал
чому не смішно? Невже ти думаєш що вся кааліція залізобетонна? ) шо мішає допустим чисто незалежних антикорупціонерів натравити? Ніколи не задумувався хто їм незалежним платить? Он кучмі скільки крові попили за одне таращанське тіло?  хто там не вірив, що почали потрошити шоколадного? «5 канал» видалив відео, щоб приховати докази держзради Порошенка Підлеглі «гетьмана» намагаються врятувати його від нового епізоду у справі про державну зраду, по-тихому зачищаючи докази. Так, «5 канал» видалив відео, де менеджер «Севморзаводу» Порошенка розказує, як бізнес нардепа працював в окупованому Криму і платив податки до бюджету рф. Але архіви не горять, все відео збережено і вже є в матеріалах справи. Бо підлеглий Порошенка там наговорив і про «невизначений і незрозумілий статус» Севастополя, і про замовлення, на які завод очікував від міноборони рф. І все це в кращих кремлівських традиціях - «на Україні». Після анексії Криму «Севморзавод» вів переписку з міністерством промисловості та торгівлі рф і надавав окупантам всі фінансові звіти. І це є одним із доказів співпраці Порошенка з російською владою. Адже рф довгий час не націоналізувала належний йому завод на відміну від багатьох інших українських компаній. А менеджеру Картошкіну Порошенко згодом віддячив – призначив керівником одного з найбільших державних військових заводів — «Зоря-Машпроект». Правда, потім НАБУ та САП встановили, що Картошкін разом із Порошенком привласнили 1,4 млрд грн цього заводу. Окрім ведення бізнесу в росії, Порошенко також підозрюється у торгівлі з терористами ОРДЛО, підтримці УПЦ МП (був навіть паламарем церкви) і Харківських угод, які дозволили Чорноморському флоту рф залишатися в українському Криму, та діях, які грали на користь росії.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:31
ЛАД написав: prodigy написав: ЛАД написав:Вы знаете, "если бы Президентом был я", то всё было бы значительно жёстче. С самого начала. И, скорее всего, было бы намного больше похоже на диктатуру, о которой здесь постоянно пишут. То, что сейчас, даже на пародию диктатуры не тянет.
у вас ніколи не мав сумніву-стара школа, руки досі помятають рукоять маузера? ...........
Не п ам'ятають, бо ніколи не було. Считаете, так, как сейчас, лучше?
Лучше - _кому_? Буссифицированным - наверное одинаково. Тем, кого буссификациия обошла - однозначно лучше - иначе бы они в очередях уже давно стояли.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:39
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:42
prodigy написав: ЛАД написав:Вы знаете, "если бы Президентом был я", то всё было бы значительно жёстче. С самого начала. И, скорее всего, было бы намного больше похоже на диктатуру, о которой здесь постоянно пишут. То, что сейчас, даже на пародию диктатуры не тянет.
у вас ніколи не мав сумніву-стара школа, руки досі помятають рукоять маузера? Левый марш
(Матросам)
Разворачивайтесь в марше! Словесной не место кляузе. Тише, ораторы! Ваше слово, товарищ маузер. Довольно жить законом, данным Адамом и Евой. Клячу историю загоним. Левой! Левой! Левой!
Эй, синеблузые! Рейте! За океаны! Или у броненосцев на рейде ступлены острые кили?! Пусть, оскалясь короной, вздымает британский лев вой. Коммуне не быть покорённой. Левой! Левой! Левой!
Там за горами го́ря солнечный край непочатый. За голод, за мора море шаг миллионный печатай! Пусть бандой окружат на́нятой, стальной изливаются ле́евой[1], — России быть под Трампом. Левой! Левой! Левой!
Коммунисты-народ плечистый, их не заманишь сиськой мясистой, их не заманишь девственной плевой. Устал правой - работай левой!!!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:46
Бетон написав:Статья 17 Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину. Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлума- чаться на її користь. Я например, можу вважати шо вы коррупционер. Покажите мне ваш сейф.
Во-первых, это статья 62, а не 17 Конституции Украины. Во-вторых, вы пропустили основной пункт - первый и начали с его уточняющих п.2 и п.3. А в п.1 Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
В приведенном вами Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.
Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.
уточняется именно о наказании, которое действительно может быть только по решению суда. Доказательством о том, что человек нарушил Закон и является установление при проверке документов его неявки в ТЦКиСП, проверка же идет строго по Закону, цитаты и ссылки я привел раньше. Я например, можу вважати шо вы коррупционер. Покажите мне ваш сейф.
Без проблем! Приезжайте в любое удобное вам время, даже без предупреждения, и я покажу вам все, что вы захотите посмотреть/проверить в моей квартире.
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:47
ЛАД написав:В-третьих, не уверен, что американцев сильно волнует война в Украине. И им достаточно несложно объяснить, почему прекратили поддержку Украины.
давайте Ви замість американців поясните мені, чому цей уй*бок майк джонсон з накалу йолопа Трампа вигадува десять причин, щоб не ставити на голосування пакет на 61млрд чому Трамп йолоп-тому що він заявив , що росія втратила 60 млрд у Другій Світовій війні. нещодавно президент США Дональд Трамп заявив, що не хоче нашкодити Росії і що він "любить російський народ". Крім того, він зазначив, що у нього "дуже хороші" стосунки з кремлівським диктатором Володимиром Путіним.
Трамп додав також, що Росія "допомогла нам виграти" Другу світову війну, втративши при цьому майже 60 млн життів.
стосовно: ніяких суттевих бойвих дій не відбувалось? лукавите, як завжди 18 вересня 2023 командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський заявив, що на Бахмутському напрямку було пробито російську лінію оборони, а кілька найпідготованіших підрозділів ЗС РФ втратили боєздатність, серед них 72-га, 31-ша та 83-тя бригади
в середині вересня 2023 захлинувся кров"ю наш контрнаступ, з початком жовтня 2023 росіяне дуже грамотно дочекались коли наші посічені в боях бригади почали виводити на переформерування почали свої активні штурмові дії майже по всій лінії фронту (що заважало генштабу оперувати резервами ГШ) місцеві балаболи "типу світана/жданова" заспокоювали, що початком сезону дощів і "распутици" інтенсивність бойових дій буде згасати, а вона навпаки підсилювалась кожного дня. голосувати за 61мрд мали на початку грудня 2023, а по факту це сталось у кінці травня 2024р. За цей час президент поміняв Залужного на Сирського. На фронті стрімко пачалась втрата позицій майже кожного дня: все почалось з Авдіївкі(17 лютого 2024), потім через місяць Тоненьке-Первомайське (відступ на 10км), ще через місяць 24 квітня прорив в Очеретне(наступ на Покровськ), в серпні 2024 орки були вже в 11км від Покровська. Допомогу ухвалили в травні, а отримувати почали через 40 днів -напочатку липня 2024 (вот і рахуйте-це майже 10 місяців в жовтня 2023), які теріторії і рубежи оборони було втрачено -видно на карті Deepstatemap. Які матеріальні втрати і в ОС - знає ГШ. Полагаю, що вони були значні, тому що доводилось оставляти позиції (оставляли також і своїх важкопораненних)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:50
ЛАД написав:А тому же Порошенко или кому-то из его окружения?
та ні, кажіть вже що вам дали фіндопомогу ... від мураева
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:52
ЛАД написав: prodigy написав: ЛАД написав:Вы знаете, "если бы Президентом был я", то всё было бы значительно жёстче. С самого начала. И, скорее всего, было бы намного больше похоже на диктатуру, о которой здесь постоянно пишут. То, что сейчас, даже на пародию диктатуры не тянет.
у вас ніколи не мав сумніву-стара школа, руки досі помятають рукоять маузера? ...........
Не п ам'ятають, бо ніколи не було. Считаете, так, как сейчас, лучше?
кому краще і в якому плані?
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 23 січ, 2025 19:56
Xenon написав:Неделю назад Трамп звонил Си После этого Си созванивался с хуйлом (наверняка и в 1м и во 2м звонке речь в том числе шла и об Украине) имхо - в данном контексте переговоров врятле ктото будет спрашивать Зеленского о его желаниях (по территориям, вступлению в НАТО и тп), придется соглашаться на то что дадут
от, як і казав "Я надеюсь, Китай поможет нам остановить войну россии и Украины. Мы говорили об этом с председателем Си неделю назад". - Трамп
Я хотел бы в ближайшее время встретиться с путиным и закончить эту войну — Трамп
Трамп: Украина готова заключить сделку
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-