sashaqbl написав:Наші позиції - це одна нещасна лінія окопів в все... Вони пару місяців копають, щоб зробити нормальні позиції. А що робила бригада, яка там була до них - хз... Проблема не у відсутності достатньої кількості резервів, а у відсутності достатньої кількості адекватних людей, при чому на всіх рівнях.
"Прислали новеньких і всіх поклали": бійці 157-ї ОМБР розповіли про проблеми нових бригад
Військові бригади кажуть, що новобранців відправляють "на нуль" без належної підготовки та переводять до штурмових підрозділів. У Генштабі пояснюють, що таких рішень вимагає кризова ситуація.
Військові скаржаться на погану підготовку, високий рівень втрат і самовільного залишення частини та "управлінський хаос".
"І першого ж дня багатьох пацанів — на нуль. Деякі одразу відмовлялися. Зброю здавали та казали: "Ми нікуди йти не будемо"", — розповів він.
За його словами, багато бійців бригади пішли в СЗЧ, включно з офіцерами, а також уже створені батальйони забирають до інших частин.
"48 новоприбулих хлопців забрала 55-та, вивезли їх на нуль. Мовляв, о, прислали новеньких. Їх там усіх і поклали. І зрозуміло, що ніхто їх забирати не буде, бо там уже стоїть русня", — сказав боєць. https://focus.ua/uk/voennye-novosti/690 ... iy-brigadi
так виглядає, що немає ні адекватних командирів, ні нормальних бригад
ні а...го президента
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 24 січ, 2025 18:30, всього редагувалось 1 раз.
холява написав:От я вам і хочу розтлумачити деякі речі ...
..до хати вдерлись бандити , до твоїх батьків , батьків жінки , тримають за ноги дітей долярчика , а ви разом з долярчиком кажете " та пішли всі у ЖУОП , я все буду робити щоб їх НЕЗАХИЩАТИ , а якщо щось страшне ЗІБУ за кордон .
от як до вас відноситись ?
сім’я це сім’я а суспільство це суспільство. і проводити парарелі між захистом сім’ї і захистом суспільства - це логічна помилка. навіть законодавство розуміє цю різницю ввівши поняття родичі першого кола.
...угу , ви тут ще ддемагогію не розводили , де починається кордон кожної хати , а де починається гуртожиток .
"Державі" можна розмежувати де "своє" а де "народне". а громадянину мовчки в окоп борги державі віддавати?
вооруженные силы РФ находятся всего в 2-3 км. Из-за регулярных обстрелов Покровск превратился в город-призрак, где остаются только те, кто не смог эвакуироваться. В то же время местные власти утвердили бюджет с расходами, которые выглядят довольно противоречиво.На что пойдет бюджет Покровска в 2025 году поддержка СМИ: в условиях войны на финансирование средств массовой информации предусмотрено 14,6 млн грн. Это вызвало вопрос о приоритетности таких расходов в городе, практически не имеющем доступа к базовым услугам; теплоснабжение: хотя в Покровске отсутствует система теплоснабжения, власти выделили на ее функционирование почти 30 млн грн; благоустройство: на благоустройство почти полностью разрушенного города заложено 34 млн грн. В мирное время такие расходы были бы оправданы, но пока выглядят сомнительно; водоканал: на обеспечение водоканализационного хозяйства выделено 73 млн грн, несмотря на то что из-за разрушения инфраструктуры реализация этих услуг маловероятна; зарплаты чиновникам: на выплату зарплат чиновникам предусмотрено 50 млн грн, в том числе 41,9 млн грн для Покровской МВА. 98 млн грн – на ликвидацию последствий чрезвычайных ситуаций; 147 млн грн – на образование, хотя значительная часть заведений повреждена; 15 млн грн – на учреждения здравоохранения; 41,8 млн грн – на социальную сферу.
sashaqbl написав:Проблема не у відсутності достатньої кількості резервів, а у відсутності достатньої кількості адекватних людей, при чому на всіх рівнях.
холява написав:..до хати вдерлись бандити , до твоїх батьків , батьків жінки , тримають за ноги дітей долярчика , а ви разом з долярчиком кажете " та пішли всі у ЖУОП , я все буду робити щоб їх НЕЗАХИЩАТИ , а якщо щось страшне ЗІБУ за кордон .
от як до вас відноситись ?
А до держави? держава , до початку повномасштабної і потім злякалася видати кожній сім'і , по декілька АК +5 рожков і підствольник с боекомплектом , Стечкина и с десяток Ф1 з МОНками? Не ТРО а просто простому громадянину держави
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 24 січ, 2025 19:03, всього редагувалось 1 раз.
Всесвітній день екологічного боргу настає у момент, коли населення Землі витрачає весь обсяг відновлюваних ресурсів, які планета може відтворити протягом року. Тобто вирубує більше лісів, ніж може зрости протягом року, або виловлює більше риби, ніж може з'явитися. Таким чином, людство починає «жити в борг» у планети та брати ресурси у майбутніх поколінь.
В кінці серпня було у 2023році в Україні.
Забагато споживачів і/або забагато грошей у них. І замало думають як би раніше пенсію собі зробити (типу FIRE).
andrijk777 написав:..Цим зловживають жінки. Вони вважають що мужчина повинен йти і "захищати", тому що він мужчина.
Пробачте за тупість, але хіба більшість чоловіків не вважають, що жінки не повинні йти воювати? Чи може ви бачили у ворожих БТРах чи танках жінок? Чи кацапки десь зустрічались серед бойових пілотів? Може бойових буряток в окопах бачили, нє? Тоді з якого переляку наші жінки повинні йти воювати з кацапськими чоловіками?
пробачаю, пані професоршу. жінки вони ж дурні, навіть ті які розумні) то відсталі чоловіки так вважають, росія взагалі повністю відстала держава за виключенням кількох великих міст. А в Україні вже відчутна маса цивілізованих чоловіків, які вважають, що чоловіки абсолютно рівні з жінками Прогресивні воювати не підуть, для них нормально, що за них воюють інші чоловіки, а якщо не вистачає чоловіків то і жінки можуть повоювати теж І що смішно, пані проффесоршо це Ваша ідеологічна система їх взростила) Ви ж самі недавно розказували що серед захисників є повно захисниць і в політиці теж багато женщин в блискучих доспєхах з крепкими звинящими яйсами.
Случаев дезертирства в армии стало на 60% больше после вступления в силу закона декриманилизации самовольного оставления части, — секретарь оборонного комитета Рады Роман Костенко
«Я говорил с нашими элитными подразделениями, — и с ДШВ, и с морпехами: на 60% выросло СЗЧ. Потому что солдаты подумали, что один раз можно, я имею на это право», — заявил он.
Всесвітній день екологічного боргу настає у момент, коли населення Землі витрачає весь обсяг відновлюваних ресурсів, які планета може відтворити протягом року. Тобто вирубує більше лісів, ніж може зрости протягом року, або виловлює більше риби, ніж може з'явитися. Таким чином, людство починає «жити в борг» у планети та брати ресурси у майбутніх поколінь.
В кінці серпня було у 2023році в Україні.
Забагато споживачів і/або забагато грошей у них. І замало думають як би раніше пенсію собі зробити (типу FIRE).
Це дурниці. Нові покоління будуть ефективніше використовувати ресурси і жити на інших типах ресурсів. Ваш заклик до гомеостазу це заклик до шляху в тупік. Беріть чумайдан і їхайте до чукч) або в попу нову гвінею до попу асів